Terug

Beau

  • 2019
  • Programma
  • 1 Seizoen

Dagelijkse talkshow waarin Beau, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen of persoonlijk raken.

Genre
Programma
Acteurs
Beau van Erven Dorens
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

64 min

Met: -Thierry Baudet en Theo Hiddema over de onrust rond het Forum voor Democratie. -Gesprek over het lerarentekort. -Mike Teunissen over de succesvolle sportzomer van team Jumbo-Visma.

Aflevering 2

48 min

Met: -Gesprek over het verdwenen geld bij crowdfundingplatform 'Dream Or Donate'. -Els Visser maakt zich op voor de Ironman op Hawaï. -Paul de Leeuw blikt vooruit op een nieuw seizoen 'Ranking The Stars'.

Aflevering 3

49 min

Met: -De 84-jarige Neeli en de 81-jarige Valerie vertellen over hun online date-ervaringen. -Marco Kroon moet zich bij de rechtbank melden. Hij vertelt wat er is gebeurd. -Tino Martin en René Froger met hun nieuwe single!

Aflevering 4

53 min

Met: -Gesprek over homogenezing. -Forensisch rechercheur Carina van Leeuwen speurt naar de identiteit van anonieme doden. -Lange Frans en Baas B zijn weer bij elkaar en treden op!

Aflevering 5

51 min

Met: -Davina Michelle treedt op. -Taxichauffeur Gerben van Dam redde een man die met zijn rolstoel vast kwam te zitten op een spoorwegovergang. -Chantal Janzen over 'Dancing With The Stars'.

Aflevering 6

46 min

Met: -Pieter Klein en Fons Lambie van RTL Nieuws over de zaak tegen Geert Wilders. -Leonie ter Braak volgde mensen met een sterke kinderwens. -Martijn Koning volgt het nieuws ter voorbereiding van zijn oudejaarsconference.

Aflevering 7

55 min

Met: -Oud-deelnemers van 'Big Brother' Ruud en Sabine doen hun verhaal. -De moeders van de vermoorde Romy en Savannah willen zwaardere straffen voor minderjarige criminelen. -Waylon vertelt over zijn favoriete muziek.

Aflevering 8

52 min

Met: -Sander Schimmelpenninck niet enthousiast over winstbelasting voor multinationals. -Voormalig CDA-fractieleider Sybrand Buma over het burgemeesterschap in Leeuwarden. 23-jarige rapper Snelle over zijn hit 'Reünie'.

Aflevering 9

48 min

Met: -Diederik Jekel en Eveline van Rijswijk over hun favoriete kanshebbers voor de Ig Nobelprijs. -Dinie Kranen en Jaap Robben over Operatie Market Garden. -Samen met André Hazes de kroeg in met 'Maar Wij Gaan Door'.

Aflevering 10

49 min

Met: Trijntje Oosterhuis met nieuwe theatertour. -Sterrin Smalbrugge met tv-serie, boek en theatershow over reptielen en amfibieën. -Albert Verlinde vertelt welke musicals we absoluut niet mogen missen.

Aflevering 11

50 min

Met: -Vooruitblik op Prinsjesdag met Gerrit Zalm. -Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos en toproeister Janneke van der Meulen over veganistische topsporters. -Bioloog Jan van Hooff over zijn autobiografie.

Aflevering 12

52 min

Met: -Wopke Hoekstra vertelt alles over zijn miljoenennota. -Hockeyer Dennis Warmerdam maakte afgelopen weekend zijn comeback op topniveau -YouTuber Kalvijn gaat jonge influencers helpen om grote jongens te worden.

Aflevering 13

50 min

Met: -Strafrechtadvocaat Gerard Spong over de moord op collega Derk Wiersum. -Biograaf Vincent de Vries over de dood van Fernando Ricksen. -Fred van Leer is jarig en viert zijn verjaardag in de studio.

Beau

  • 2019
  • Programma
  • 1 Seizoen

Dagelijkse talkshow waarin Beau, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen of persoonlijk raken.

Acteurs
Beau van Erven Dorens
Taal
Nederlands
Genre
Programma