Mijn Kijklijst
Terug

Beau

  • 2019
  • 2 Seizoenen

Dagelijkse talkshow waarin Beau, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen of persoonlijk raken.

Acteurs
Beau van Erven Dorens
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 2

Aflevering 1

83 min

Met: -Katja Schuurman over het nieuwe seizoen van 'Beter Laat Dan Nooit'. -Matthijs van Heijningen jr., Alain de Levita en Mark van Eeuwen over de op een na duurste Nederlandse film ooit: 'De Slag om de Schelde'. -Arnon Grunberg en Gerdi Verbeet over de Dodenherdenking. -Henk Krol en Femke Merel van Kooten over De Partij voor de Toekomst.

Aflevering 2

80 min

Met: -Herman Pleij en Jort Kelder over het optimisme na de Tweede Wereldoorlog. -Laurens Meyer, Henk Grol, Peter Vriend, Özcan Akyol en Floor Bremer over de versoepeling van de coronamaatregelen.

Aflevering 3

79 min

Met: -Wouter de Winther, Robèr Willemsen, Onno Hoes en Henk Grol over de persconferentie van premier Rutte. -Joost Eerdmans en Peter R. de Vries over de moord op Pim Fortuyn, precies 18 jaar geleden. -Martijn Koning, Janneke Staarink, Willemijn Verkaik en Rick Engelkes over de problemen in de theaters als gevolg van de coronacrisis.

Aflevering 4

81 min

Met: -Sven Kockelmann, Floor Bremer en Kim Putters over de nieuwe coronamaatregelen. -Saskia Belleman over de bioscoopmoorden in Groningen. -Jack van Gelder en Youri Mulder willen dat er weer gevoetbald wordt. -Freek de Jonge zet zijn hele oeuvre online.

Aflevering 5

85 min

Met: -Zijn 1700 IC-bedden haalbaar? Diederik Gommers over de plannen van het kabinet. -De Graafschap en Cambuur eisen promotie van de KNVB. -Rapper Boef in een onthullende documentaire. -Edsilia Rombley eert alle moeders.

Aflevering 6

90 min

Met: -Lodewijk Asscher, kinderarts Patrica Bruijning en leraar Thijs Roovers over de heropening van de scholen. -IC-arts Meta van der Woude kreeg Covid-19 en belandde op haar 'eigen' IC-afdeling. -Coronavrij op vakantie?

Aflevering 7

70 min

Met: -Gerben Burger en Pat Smith over het bodysurfdrama in Scheveningen. -Het kunstwerk 'Super Nurse' van Manuel Seikritt gaat de wereld over. -Marcel van Roosmalen en Jan Dirk van der Burg over hun boek 'Nederland onder het systeemplafond'. -En Trijntje Oosterhuis over de 70e verjaardag van Stevie Wonder.

Aflevering 8

86 min

Met: -Jaap Knotter, Henry Lamain, Rick Nieman en Jeroen Latijnhouwers over de vuurwerkramp. -Saskia Belleman over de rechtszaak tegen Anouar Taghi. -Frank en Ronald de Boer blikken terug op hun persoonlijke leven en rijke carrières. -Tom Waes over het tv-programma 'Reizen Waes Blijft Thuis'.

Aflevering 9

72 min

Met: -Max Daniel, Yoeri Albrecht en Natascha Harlequin over de anderhalvemetersamenleving. -Ferry Mingelen over zijn familieverleden. -Martijn Koning, Marije Knevel en Boris Blom over Het Reality Museum.

Aflevering 10

85 min

Beau van Erven Dorens neemt op geheel eigen wijze de dag door met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Aflevering 11

75 min

Met: -André Seebregts en Yelle Tieleman over het Marengo-proces. -Ruud Gullit en Suse van Kleef over het hervatten van Europese voetbalcompetities. -Chantal Janzen over haar debuut als presentatrice van het Songfestival.

Aflevering 12

82 min

Met: -Wouter de Winther, Ernst Kuipers, Remy Bonjasky en Robèr Willemsen over de persconferentie van Mark Rutte. -Jelle en Dion Bakker over hun knikkerbaan. -Tygo Gernandt, Huub Smit en Marco Grandi over een nieuwe serie.

Aflevering 13

88 min

Met: -Wouter de Winther en Floor Bremer over het coronadebat. -Minister Eric Wiebes over de economie. -Fábio Viana en Daniel Schepers zijn twee keer slachtoffer geworden van anti-homogeweld. -Nieuw album Lil' Kleine.

Aflevering 14

76 min

Met: -Burgemeesters van toeristische steden over Hemelvaartsdrukte. -Iris Zuidweg en Harm van der Werf vrezen voor een toename van suïcide door corona. -Sander Lantinga over legendarische duo's. -The Kik over 'Angela'.

Aflevering 15

90 min

Met: -Jort Kelder en Jesse Klaver over bedrijven in crisistijd. -Boa's zijn de agressie beu. -Louis van Gaal over de legendarische overwinning van Ajax in de Champions League van 1995. -Nieuwe muziek van Duncan Laurence.

Aflevering 16

88 min

Met: -Emile Roemer en Ronald Lotgerink over wat er allemaal mis gaat in de slachthuizen. -Fem Canes over haar boek 'Vrouw met Ballen'. -Jean Luc Murk en Hans Zaaijer over immuniteit tegen het coronavirus. -En Thomas Dekker, Leo Alkemade en Marijn de Vries over fietsen tijdens de coronacrisis.

Aflevering 17

78 min

Met: -Gijs Rademaker en Sven Kockelmann over het hedendaagse politieke landschap. -André Kuipers over de nu al historische ruimtereis die morgen plaatsvindt. -Derk Sauer deelt zijn ervaringen over de Russische corona-aanpak. -En Leonie ter Braak, Thomas Berge en Bas Nijhuis vertellen wat Twente allemaal te bieden heeft.

Aflevering 18

79 min

Met: -Meteoroloog Helga van Leur en boswachter Arjan Postma over de droogte in Nederland. -Jim Bakkum probeert geld in te zamelen voor de ernstig zieke Jayme. -Ruben Nicolai blikt vooruit op de finale van 'LEGO Masters'.

Aflevering 19

77 min

Met: -Wopke Hoekstra over de uitbreiding van het financiële steunpakket. -Kunnen we nog naar Zuid-Europa op vakantie? -Najib Amhali vertelt alles in zijn biografie. -Ronald Koeman over zijn gezondheidsproblemen.

Aflevering 20

80 min

Met: -Ahmed Aboutaleb over de versoepeling van coronamaatregelen in Rotterdam. -Herman den Blijker en Alain Caron ontvangen vanaf maandag weer gasten in hun restaurant. -Anna Drijver, Malou Gorter, Robert de Hoog en Achmed Akkabi over acteren als contactberoep. -Frank en Rogier storten zich op de wereld van bed & breakfasts.

Aflevering 21

75 min

Met: -Glennis Grace en Glen Faria over de demonstratie op de Dam. -Rick Nieman over 40 jaar CNN. -Gordon over de heropening van de horeca vandaag. -Martijn Koning, Wolter Kroes en Esther van Etten over de coronakilo's.

Aflevering 22

89 min

Met: -Saskia Belleman over de zaak tegen Rico de Chileen. -Ernst Kuipers, Diederik Gommers, Geert-Jan Knoops en Dilan Yesilgöz over de demonstratie op de Dam. -Sybrand Buma, Tim Douwsma, Nynke de Jong en Sjinkie Knegt over vakantie in Friesland.

Aflevering 23

77 min

Met: -Jim Bakkum en Varda van Ruyven zamelden geld in voor de ernstige zieke baby Jayme. Ze vertellen voor welke uitdaging zij nu staan. -Memphis Depay over een bevlogen jaar.

Aflevering 24

90 min

Met: -Ruzie tussen minister Grapperhaus en Burgemeester Halsema. -Peter R. de Vries en Peter Schouten over het bijstaan van kroongetuige Nabil B. -Thierry Baudet en Theo Hiddema willen einde anderhalvemetersamenleving.

Aflevering 25

84 min

Beau van Erven Dorens neemt op geheel eigen wijze de dag door met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Aflevering 26

91 min

Met: -Marieke Blom over de aanstaande economische crisis. -Suse van Kleef over de zaak Maddie McCann. - Jort Kelder, Wouter de Winther en Lodewijk Dekker over 10 jaar Rutte als premier. -De film 'Jachterwachter'.

Aflevering 27

83 min

Met: -Mick van Wely over de verdwijning van Jaïr Soares. -Louise Vet, Tom van 't Einde en Jildert Huitema over de schadelijke gevolgen van biomassa. -Jan de Jong loodst de eredivisie door de coronacrisis. -Henk Krol, Hélène Hendriks, Lucille Werner en Hugo Kennis over hun onvoorwaardelijke liefde voor... Brabant.

Aflevering 28

78 min

Beau van Erven Dorens neemt op geheel eigen wijze de dag door met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Aflevering 29

75 min

Met: -Escortdames Marieke en Esther willen weer aan de slag. -Koken met Bløf-zanger Paskal Jakobsen en sterrenchef Edwin Vinke. -Davina Michelle en André Hazes over de splinternieuwe zangwedstrijd 'We Want More'.

Aflevering 30

82 min

Beau van Erven Dorens neemt op geheel eigen wijze de dag door met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Aflevering 31

70 min

Met: -Wat gaat er met de HEMA gebeuren? We bespreken het met CEO Tjeerd Jegen en Jort Kelder. -Koen Simmers en Maarten Brink over politiegeweld. -Na een lockdown van drie maanden gaat België weer open.

Aflevering 32

70 min

Met: -Ahmed Aboutaleb, Soufiane Bouali en Bianca Koomen over de tweedeling in Nederland door corona. -Nieuwe muziek Dinand Woesthoff. -Johan Derksen, Ellen ten Damme en Margreet Beetsma over Drenthe als vakantiebestemming.

Aflevering 33

70 min

Beau van Erven Dorens neemt op geheel eigen wijze de dag door met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Aflevering 34

70 min

Met: -Frits Wester over het lijsttrekkersgevecht binnen het CDA. -Ernst Jansz, Willem Engel en Maikel Schats demonstreren tegen de coronawet. -Oplossing voor de eikenprocessierupsplaag. -Heimwee naar Pinkpop.

Aflevering 35

79 min

Met: -Jort Kelder en Wouter de Winther over de roerige politieke week. -Ellie Lust en Tim Oliehoek over het eindeloze succes van detectiveseries. -Miljuschka Witzenhausen kookt de sterren van de hemel in 'Miljuschka' Kookt'.

Aflevering 36

70 min

Met: -Cora van Nieuwenhuizen en Marco Beijersbergen over de droogte in Nederland. -Saskia Belleman over de rechtszaak tegen Thijs H. -Albert Verlinde en Jacco Vonhof over de coronamaatregelen. -Martijn Koning, Wolter Kroes en Esther van Etten over coronakilo's.

Aflevering 37

70 min

Met: -Mona Keijzer wil als eerste vrouw het CDA leiden. -Saskia Belleman over het strafproces tegen Thijs H. -Daniël Verlaan en Henriëtte Anom over WhatsApp-fraude. -Wat is er zo mooi aan de provincie Groningen?

Aflevering 38

70 min

Met: -Sosha Duysker sprak met premier Rutte over racisme in Nederland. -Henk van Essen, Ferry Jansen en Danny Williams over de demonstratierellen in Den Haag. -Mart Smeets over zijn liefde voor de Tour de France.

Aflevering 39

70 min

Met: -Frits Wester over het coronadebat in de Tweede Kamer. -De versoepelingen van de coronamaatregelen voor horeca, evenementen en het voetbal. -Ere Zilveren Nipkowschijf voor Matthijs van Nieuwkerk.

Aflevering 40

79 min

Met: -CEO Pieter Elbers van KLM over de meer dan 3 miljard aan noodsteun. -Hugo de Jonge wil lijsttrekker van het CDA worden. -Kees Jansma en Wesley Sneijder over de biografie van de record-international.

Aflevering 41

70 min

Met: -Mick van Wely over de rechtszaak tegen atleet Roelf B. -Thierry Baudet en Theo Hiddema zijn te gast. -Huub Stapel, Ronald Waterreus, Gitte Stevens en Iris Frederix over hun onvoorwaardelijke liefde voor... Limburg!

Aflevering 42

70 min

Met: -Gijs Rademaker en Frits Wester over nieuwe zetelpeiling. -Martin van Rijn, Ernst Kuipers en Sandra van Gilst over uitbreiding aantal IC-bedden. -Frank de Ruwe plaatste lego-versie André Hazes op de Dam.

Aflevering 43

70 min

Met: -Wouter de Winther en Özcan Akyol over het racismedebat. -Menno Oosterhoff vecht al meer dan 30 jaar tegen zijn dwanggedachten. -Jaïr Ferweda, Frits Wester en Charlotte Nijs over de Binnenhof Barbecue. -Viggo Waas en Nanja van den Broek over de Netflix-serie 'Home Game'.

Aflevering 44

70 min

Met: -Mick van Wely en hoofd van de recherche Andy Kraag over het kraken van geheime berichtendienst. -Robert Doornbos over herstart Formule 1. -Jasper Wolf en Willem de Beukelaer zijn toegetreden tot de Oscar Academy.

Aflevering 45

70 min

Met: -Mischa Blok stelt racisme tegen Aziatische Nederlanders aan de kaak. -Sunnery James en Ryan Marciano treden morgen op in een lege Johan Cruijff Arena. -Gerard Joling is terug met nieuwe muziek.

Aflevering 46

70 min

Beau van Erven Dorens neemt op geheel eigen wijze de dag door met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

Beau

  • 2019
  • 2 Seizoenen

Dagelijkse talkshow waarin Beau, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen of persoonlijk raken.

Acteurs
Beau van Erven Dorens
Taal
Nederlands