Mijn Kijklijst
Terug

The Five

  • 2016
  • Misdaad
  • 1 Seizoen

Mark, Danny, Slade en Pru zijn twaalf als ze het bos in gaan met Jesse. Ze sturen hem terug naar huis, niet wetende dat het de laatste keer is dat ze hem zien. Twintig jaar later is Danny detective geworden en als hij een brute moord op een jonge vrouw onderzoekt, stuit hij op het DNA van Jesse.Lees meer

Genre
Misdaad
Acteurs
O.T. Fagbenle
Hannah Arterton
Tom Cullen
Taal
Engels

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

44 min

De vijfjarige Jessie verdween twintig jaar geleden spoorloos. Het leven van zijn familie en vrienden staat op zijn kop wanneer zijn DNA wordt aangetroffen bij de plaats delict van een moord.

Aflevering 2

44 min

Danny ziet zich gedwongen om de enige verdachte die hem naar Jesse kan leiden vrij te laten. Hij schakelt de hulp van Mark in. Een verontrustend aanknopingspunt leidt naar zijn privéomgeving.

Aflevering 3

44 min

Mark krijgt tot zijn ontsteltenis te horen dat iemand in zijn nabijheid heeft gelogen over de dag waarop Jesse verdween.

Aflevering 4

44 min

Pru beantwoordt de noodkreet van Mark. De twee beginnen daarop naar elkaar toe te groeien. Het verleden van Britnay begint haar parten te spelen.

Aflevering 5

44 min

Mark gaat tegen de wensen van Danny in en stuit tot zijn grote verbazing op een nieuwe plaats delict van een moord. Pru raakt van streek wanneer Stuart weet krijgt van haar intieme band met Mark.

Aflevering 6

45 min

Mark ontdekt eindelijk de waarheid rond Alexa en de man van Laura. Slade keert terug en Mark begint aan hun vriendschap te twijfelen wanneer hij diens schokkende getuigenis hoort.

Aflevering 7

44 min

Een inbraak bij Julie roept nieuwe vragen op rond Jesse. Mark jaagt op de mysterieuze indringer. Danny stevent af op een confrontatie met de moordenaar van Selena Callaway.

Aflevering 8

44 min

Danny vraagt zijn vrienden om hulp met zijn onderzoek. Mark stuit op gruwelijk bewijs dat licht werpt op wat er met Jesse is gebeurd.

Aflevering 9

44 min

Ally en Pru realiseren een doorbraak in de zaak die hen rechtstreeks naar Jesse leidt. Marks hart breekt wanneer hij de waarheid rond Jesse ontdekt. Kan zijn familie hier ooit van kan herstellen?

Aflevering 10

44 min

Jesse slaat op de vlucht, en Mark en zijn vrienden zetten de achtervolging in. Het is een race tegen de klok: ze moeten Jesse zien te vinden voordat hij zichzelf of iemand anders iets aandoet.

The Five

  • 2016
  • Misdaad
  • 1 Seizoen

Mark, Danny, Slade en Pru zijn twaalf als ze het bos in gaan met Jesse. Ze sturen hem terug naar huis, niet wetende dat het de laatste keer is dat ze hem zien. Twintig jaar later is Danny detective geworden en als hij een brute moord op een jonge vrouw onderzoekt, stuit hij op het DNA van Jesse. Hij deelt het nieuws met zijn oude vrienden en wil het tot de bodem uitzoeken. Wat deed de jongen op het plaats delict?

Acteurs
O.T. Fagbenle
Hannah Arterton
Tom Cullen
Taal
Engels
Genre
Misdaad