Mijn Kijklijst
Terug

Zoop

  • 2006
  • Kids, Familie, Nederlands
  • 3 Seizoenen

Zoop speelt zich af in de dierentuin, waarbij een groep jongeren centraal staan die een opleiding tot dierenverzorger volgen. De jongeren wonen op de campus bij de dierentuin en de verhaallijnen zijn deels geïnspireerd door de omgeving en de dieren.

Genre
Kids, Familie, Nederlands
Acteurs
Nicolette van Dam
Ewout Genemans
Patrick Martens
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 3

Aflevering 1

11 min

Net terug uit Afrika is het voor de rangers moeilijk om weer op gang te komen. Ze ergeren zich aan Bionda, die niet inziet dat ze hier geen koningin meer kan zijn. Mike is bezorgd om Aaron; hij doet erg vreemd.. En hebben Elise en Sira iets te maken met een lama die is uitgebroken?

Aflevering 2

10 min

Mike weet het niet meer; heeft Aaron, in plaats van Sira en Elise iets te maken met de loslopende lama? Wat is er toch met hem aan de hand? Gaby is boos over de desinteresse bij de rangers sinds ze terug zijn uit Afrika, en Bionda wil nog steeds als koningin behandeld worden...

Aflevering 3

12 min

Aaron stort zijn hart uit bij Mike. Berenger introduceert Pieter, hoofd- dierverzorger aan de rangers, met een speciaal doel. Maxime en Siegfried gaan twee weken op vakantie, hetgeen voor Bastiaan een goede aanleiding is om Bionda te ‘ verrassen’ ! Intussen probeert Moes een goed gesprek met Taffie te hebben over hun relatie.

Aflevering 4

12 min

Mike vertelt Berenger wat er aan de hand is met Aaron. Berenger neemt meteen actie. Moes baalt ervan dat Taffie steeds afstandelijker doet, terwijl Bastiaan en Sira zo lekker verliefd lopen te doen! En vindt Bionda het eigenlijk wel leuk dat de rangers haar nu als koningin behandelen?

Aflevering 5

12 min

De rangers nemen afscheid van Aaron en zijn verdrietig dat hij weg gaat. Sira wordt nu assistent hoofd dierenverzorger. Ze moet van Berenger iets kiezen speciaal project. Wat zal ze gaan doen? Bionda wil weer bij de “gewone” mensen horen. En wie is die duistere figuur die spullen steelt in het park?

Aflevering 6

10 min

Sira vertelt Maxime en Siegfried enthousiast over haar idee om de organisatie van de opening van het Afrika- dorp op zich te nemen. Bastiaan voelt zich door Sira buitengesloten. Bionda doet haar best, en kookt voor de rangers. Het valt niet in de smaak, maar Moes brengt haar stiekem op een idee; een schoonheidskliniek voor dieren!

Aflevering 7

12 min

Het gaat niet goed tussen Moes en Taffie. Moes voelt zich verraden door haar. Mike en Elise zijn voor Sira een nep- antilope aan het maken die tijdens de opening van het Afrikadorp door de leeuwen verscheurd moet worden! Berenger vertelt Sira dat ze veel te veel geld uitgeeft. En de geheimzinnige personage eet de pinda’s van de ara’s.

Aflevering 8

10 min

Gaby is vreselijk jaloers als Berenger met een verzorgster flirt. Sira zit in de puree; haar budget voor de opening van het Afrikadorp is toch kleiner dan ze dacht. Taffie en Moes hebben ruzie, en Bastiaan voelt zich genegeerd door Sira. Daarbij verslaapt hij zich terwijl hij van Gaby een opdracht moest uitvoeren!

Aflevering 9

10 min

Taffie probeert eerlijk te zijn over haar gevoelens tijdens een gesprek met Moes. Sira regelt, om zich tegenover Berenger te bewijzen, sponsors voor haar project; de Zoo- shop en de ijscoman. Taffie en Moes helpen haar. Als Bastiaan ook zijn best doet om Sira te helpen, wordt Gaby woedend op hem.

Aflevering 10

11 min

Bastiaan voelt zich vreselijk; hij krijgt overal de schuld van. Sira krijgt medelijden met hem. Berenger en Gaby hebben een gesprek over de rangers en Gaby ziet in dat ze te streng is geweest voor Bastiaan. De opening van het Afrikadorp is een groot succes. Toch is Berenger achteraf boos op Sira. Waarom?

Aflevering 11

9 min

Siegfried begrijpt niet waarom Sira zo boos op hem is. Bionda gedraagt zich vreemd. Wat is ze van plan met Taffies fretje? Het belooft niet veel goeds. Als Bastiaan de broedende flamingo’s moet voeren van Gaby wordt hij gevolgd door de geheimzinnige figuur die zich al een tijdje in het park verbergt...

Aflevering 12

10 min

Bastiaan wordt door Taffie beschuldigt van eierroof. Moes neemt het voor Bastiaan op; hij heeft andere sporen gevonden. Elise baalt dat ze geen overwicht heeft op klierjongens die dieren pesten. Bionda gebruikt zichzelf als proefkonijn voor haar Afrikaanse zalfjes, en krijgt de schrik van haar leven!

Aflevering 13

9 min

In het laboratorium van Moes molt Bionda per ongeluk het bewijs tegen de eierrover. Gaby wordt plotseling op iedereen boos. Moes en Bastiaan storten zich op een plan om dieren op een speelsere manier te voeren. En wat is Bionda nu weer van plan met Joop de zeeleeuw?

Aflevering 14

11 min

Het zit nog steeds niet goed tussen Sira en Bastiaan. Bionda vindt een vreemd plekje in haar nek, en waarom stort Mike zich opeens zo fanatiek op zijn studie? Intussen wordt Bastiaan weer door de mysterieuze zwerver gevolgd naar het abattoir, waar Bastiaan vlees haalt voor de leeuwen...

Aflevering 15

11 min

Elise en Sira zijn bezorgd om Mike; hij studeert zelfs ’s nachts nog door. Bionda experimenteert een shampoo op de mini- paardjes en Taffie haalt een nare grap met haar uit. Bastiaan krijgt eindelijk een groot compliment van Gaby, en Moes ontdekt dat er dieren worden gestolen uit het park!

Aflevering 16

12 min

Moes ontdekt dat er steeds een mannetje en vrouwtje van een diersoort gestolen worden. De politie neemt het niet serieus. Gaby biedt haar excuses aan bij Bastiaan en benoemt hem tot hoofd dierverzorger. Mike is nukkig; hij zich niet kan concentreren. Elise besluit hem te verrassen, maar is dat wel een goed plan?

Aflevering 17

10 min

Moes en Taffie zijn in slaap gevallen in het park terwijl ze zouden waken over de dieren. Er blijkt die nacht een kameel gestolen te zijn.. Berenger voelt een grote spanning tussen Mike en Elise en wil weten wat er aan de hand is. Terwijl Bionda ruzie maakt met Taffie en Moes, ziet Taffie een schim wegvluchten. De dierendief?

Aflevering 18

11 min

De dief ontsnapt, en Gaby benadrukt dat dit een zaak voor de politie is en niet voor de rangers. Sira bedenkt een goed plan voor de strafopdracht die ze heeft gekregen en jaagt Bionda daarmee de stuipen op het lijf. Gaby en Berenger helpen Mike om het goed te maken met Elise. Gaat dat lukken?

Aflevering 19

10 min

Paniek alom; er zijn twee leeuwen gestolen! Er moet per direct politie in het park komen. Moes en Taffie weten zeker dat de dief een Duitser is omdat ze een pagina uit een Duits dierenboek gevonden hadden. Dan zien ze een enge man met een Duits accent, en grijpen hem...

Aflevering 20

11 min

Mike is dolenthousiast over zijn nieuwe studieonderwerp: de drachtige giraf. Ondertussen deelt Sira succesvol “keutelkettingen” uit in het park. Elise bedenkt iets om de klierjongens te imponeren, en: Bionda staat plotseling oog in oog met... de dierendief?

Aflevering 21

11 min

Bionda laat het er niet bij zitten, en vindt het “beest- mens”! Wat is ze met hem van plan? Bastiaan baalt; hij weet totaal geen onderwerp te bedenken als hoofd- dierverzorger. En wat houdt Elise voor Mike verborgen? Ze is opeens zo vrolijk...

Aflevering 22

12 min

Taffie en Moes willen weten wat Bionda allemaal uitspookt. Daarbij stinkt ze een uur in de wind. Maar Bionda laat niets los over haar geheim. Bastiaan verpest het voor de zoveelste keer bij Gaby, en waarom hebben de klierjongens opeens zoveel respect voor Elise?

Aflevering 23

11 min

Mike krijgt uiteindelijk ook respect voor zijn “Super- Elise”. Moes en Taffie achtervolgen Bionda, terwijl Bionda zich afvraagt of Stinko écht zijn geheugen kwijt is. Intussen dreigt Gaby om Bastiaan als hoofd- dierverzorger te ontslaan, als hij niet snel met een goed idee komt!

Aflevering 24

9 min

Maxime redt Bastiaan uit de brand, en Gaby is verrukt over Bastiaans gekozen onderwerp als hoofd dierverzorger. Mike ontdekt dat er twee giraffen gestolen zijn. Moes en Bastiaan verdenken Bionda van de diefstal, terwijl Bionda Stinko verdenkt, en hem chanteert...

Aflevering 25

10 min

Bastiaans project met de berberapen is een groot succes. Sira en Elise willen als team tegen de klierjongens gaan optreden, en Mike voelt zich buitengesloten. Op het moment dat Bionda Stinko met één van haar crèmes wil insmeren, wordt ze betrapt door Moes en Taffie.

Aflevering 26

11 min

Moes en Taffie krijgen de schrik van hun leven als ze Bionda zien. Sira is opeens niet meer zo enthousiast over “de Mandrilmachine”, tot groot verdriet van Elise. Mike troost haar. En wie is nu die zonderlinge man die de gestolen dieren verzorgd?

Aflevering 27

11 min

Siegfried heeft een waanzinnige verrassing voor Sira en Elise. Bionda is ontroerd als ze een prachtig gedicht van Stinko krijgt; ze zal toch niet verliefd aan het worden zijn? Sira twijfelt over Bastiaan, en: als er twee ara’s worden gestolen, zien Moes en Taffie eindelijk de dief!

Aflevering 28

10 min

Bionda is helemaal de kluts kwijt, en fantaseert over Stinko en haar als paar. Bastiaan schrikt als Mike hem vertelt dat Sira het niet meer zo ziet zitten met hem. Moes en Taffie staan versteld als ze zien wie de dief is. Het is een goede bekende!

Aflevering 29

11 min

De dief wordt vastgehouden, en Siegfried en Gaby zijn verbijsterd dat ze hem ook kennen. Bastiaan bereidt zich voor om ’s avonds zijn lied in de Monkey Tonkey voor het eerst te laten horen aan een groot publiek. Maar eerst heeft hij nog iets goed te maken met Sira...

Aflevering 30

12 min

Berenger en Gaby besluiten de dief zelf te straffen zonder de politie in te lichten. Mike vertelt Berenger over zijn studieplan; Berenger wil hem graag begeleiden. Bastiaan gaat zo op in Sira, dat hij zijn optreden in de Monkey Tonkey helemaal vergeet!

Aflevering 31

11 min

Moes blijkt onwijs goed te kunnen zingen! Bastiaan is woedend op Moes. Moes probeert tegen wil en dank uit te leggen dat hij het niet zo bedoelde en alleen maar wilde helpen.. tevergeefs. Er wordt een interne rechtszaak tegen de dief voorbereid, en Elise en Sira vertrouwen elkaar geheimen toe.

Aflevering 32

10 min

De dief krijgt een taakstraf in de dierentuin. Als dat maar goed gaat. Als Taffie hoofd- dierverzorger wordt, reageert Bastiaan erg onsportief. Bionda wordt steeds nieuwsgieriger naar Stinko’s achtergrond, terwijl Gaby en Berenger knallende ruzie krijgen om Bastiaan!

Aflevering 33

12 min

Mike is helemaal gefascineerd door de wolven en de beren. Hij gaat een “wolvensluis” maken, tot groot genoegen van Elise; nu blijft hij voorlopig wel in het park! Moes haalt Bastiaan over om zijn lied te zingen, maar Bastiaan blijft woest.

Aflevering 34

11 min

Waarom neemt Gaby de “mandril- scooter” in beslag? Taffie heeft als onderwerp het fokprogramma van dierentuinen gekozen. Berenger ziet dat Mike zich zorgen maakt om iets, en besluit hem te helpen.

Aflevering 35

9 min

Moes begint een pop-idool te worden! Daardoor gaat het met Bastiaan steeds slechter. Sira vraagt aan Berenger of ze niet bij hem in de klas mag om Bastiaan bij te kunnen staan.

Aflevering 36

11 min

Taffie wordt boos op Sira en Elise. Roy staat haar bij, maar het helpt niets. De bult in Bionda’s nek wordt groter en groter! Sira en Siegfried zijn kamelenmest aan het verzamelen.

Aflevering 37

9 min

Taffie is vreselijk boos op Moes. Is het nu uit? Ze zoekt steun bij Gaby. Berenger krijgt door, toedoen van Mike’s studie, heimwee naar zijn avontuurlijke leventje van vroeger in de bush. En Bionda ontdekt iets heel bizars bij Stinko!

Aflevering 38

11 min

Bionda is in paniek; heeft ze zichzelf en Stinko vergiftigd met haar crèmes? Ze ziet haar eigen begrafenis al voor zich. Gaby baalt; ze begrijpt niets van Berenger. Al even dramatisch verloopt een romantisch uitje van Sira en Bastiaan. Terwijl Sira het zo goed bedoelde!

Aflevering 39

13 min

Bastiaan en Moes hebben enorm succes met hun lied, maar Taffie walgt van de hysterische fans, en besluit het uit te maken met Moes. Mike gaat Bionda opereren aan de bult in haar nek en ontdekt iets gruwelijks! Intussen wordt Gaby helemaal onzeker van Berengers rare gedrag.

Aflevering 40

10 min

Bionda zit in quarantaine, samen met een beer! Ze heeft Mike toevertrouwt om op Stinko te passen, maar wil Stinko dat wel? Gaby wordt verdrietig van de onvoorspelbare Berenger. Wat wil hij nu eigenlijk, en waarom doet hij zo vreemd de laatste dagen?

Aflevering 41

12 min

Mike is erg onder de indruk van Stinko en probeert zijn vertrouwen te winnen. Sira heeft in het geheim een afspraak met een arrogante talentscout, en Bionda krijgt een speciale band met Dadon, de beer! Roy staat opeens met een gevaarlijke riek in het hok van Stinko.

Aflevering 42

12 min

Mike is net op tijd om Stinko van de dood te redden, maar maakt dan een stomme fout.. Waarom zijn Bastiaan, Moes en Taffie boos op Sira? Elise merkt dat ze niet meer met dieren kan communiceren, en Gaby krijgt relatieadvies van Maxime. Maar of dat werkt?

Aflevering 43

11 min

Is het nu uit tussen Gaby en Berenger? Mike gaat op zoek naar de identiteit van Stinko. Marcello biedt Moes een platencontract aan. Bastiaan is woest op Sira, die hem tevergeefs uit probeert te leggen hoe het zit. Elise denkt opeens dat ze kan vliegen, en springt uit haar boomhut.

Aflevering 44

11 min

Siegfried heeft een goed gesprek met Elise over het praten met dieren. Sira baalt dat ze het verpest heeft bij Bastiaan. Bionda mag uit quarantaine; samen met Mike halen ze Stinko over om naar het rangerhome te komen.

Aflevering 45

11 min

Moes is boos op Mike en Bionda en redt een gillende Stinko uit de douche. Taffie vraagt de fokcoördinater het hemd van zijn lijf. Waarom heeft Mike opeens geen haast meer met zijn studie? En Sira probeert Moes en Bastiaan over te halen auditie te doen bij Marcello.

Aflevering 46

12 min

Waarom wil Taffie toch zoveel weten over parende diersoorten? Mike ondekt dat Stinko een heel bijzondere gave heeft. Intussen gaan Bastiaan en Moes op auditie bij Marcello, maar dan wordt alles opeens donker, en is Marcello verdwenen!

Aflevering 47

12 min

Marcello is dolenthousiast over Bastiaan en Moes, en biedt ze een platencontract aan! Gaby en Berenger hebben moeite met hun proefscheiding. Elise vindt een dier dat te vondeling is gelegd. Ze houdt het geheim voor de anderen. En moet Stinko nu alweer weg?

Aflevering 48

11 min

Tot verdriet van Elise moet de leguaan weg uit het park. Moes en Bastiaan hebben een heuse fotosessie met een aantrekkelijke fotografe waar Gaby Berenger later mee betrapt! Bionda vraagt zich af wie dat lekkere ding is die Mike schijnt te kennen.

Aflevering 49

12 min

Nu Stinko gewassen en geschoren is, hoeft hij geen Stinko meer te heten, vindt iedereen. Mike is geslaagd voor zijn tentamens en Elise lijkt blijer dan Mike zelf. Gaby zint op wraak; ze zoent met Stinko om Berenger jaloers te maken! Dat is niet zo slim.

Aflevering 50

12 min

Kaspar doet een test om ranger te kunnen worden. Berenger geeft hem de allermoeilijkste, zonder dat Gaby het weet. Moes wordt door een stylist omgebouwd tot flitsende popster, terwijl Taffie haar uiterlijk ook totaal veranderd.

Aflevering 51

10 min

Kaspar mag direct door naar het tweede jaar en Elise verzint ter plekke een achtergrond voor hem, zodat hij in verband met zijn geheugenverlies niet door de mand valt bij Gaby en Berenger. Er is paniek, want er zijn twee orang-oetans ontsnapt...

Aflevering 52

11 min

Mike en Elise leggen het bij, terwijl Bionda Kaspar probeert te versieren. Sira zou zich serieus zorgen zou moeten maken om haar relatie met Bastiaan, wordt Taffie superjaloers op de fans van Moes. En waarom valt Kaspar flauw?

Aflevering 53

10 min

Heeft Kaspar een trauma opgelopen in zijn jeugd? Bionda stort zich, tot grote hilariteit van de anderen, op het hypnotiseren van dieren. Sira vraagt zich af of Bastiaan nog wel verliefd op haar is. Taffie ontmoet intussen een vreemde groep jongens in het park.

Aflevering 54

11 min

Nadat Taffie Gaby heeft overtuigd, mag “de Club van Jongens met Lang Haar” blijven. Mike voelt zich onder druk gezet door Elise en Berenger met zijn studie. Waar verdenkt Maxime Bastiaan eigenlijk van?

Aflevering 55

13 min

Sira heeft waanzinnig nieuws voor Bastiaan en Moes! Mike pept Berenger op, en Elise pept Gaby op. Berenger bekent iets aan Mike. Kaspar weet nog steeds niets over zijn verleden. Daarom besluit Bionda hem onder hypnose te brengen.

Aflevering 56

12 min

Gaby is woedend op Bastiaan en Moes; hebben ze nu al sterallures? Ze geeft ze een straf waardoor hun concert in gevaar komt. Als Berenger Gaby op romantische wijze ten huwelijk wil vragen, valt zijn plan letterlijk in het water.

Aflevering 57

10 min

Berenger is ten einde raad, en durft Gaby niet meer ten huwelijk te vragen. Sira komt erachter dat ze niet jaloers is op Bastiaan zijn fans. Taffie begrijpt dat totaal niet. En als Bionda Kaspar weer hypnotiseert, gaat er iets goed mis!

Aflevering 58

11 min

Waarom is Kaspar teleurgesteld in Bionda? Mike schrikt als Berenger met goed bedoeld nieuws komt. Taffie laat zich ‘restylen’ door Bionda. Hoe zal dat eruit gaan zien? Sira heeft het rond dat B.E.M. in het voorprogramma van Robbie W. zitten!

Aflevering 59

12 min

Taffie is boos als Moes haar nieuwe uiterlijk niet eens opvalt. Uit wraak gaat ze flirten met Robbie W. met alle nare gevolgen vandien. Tijdens het concert nodigt Bionda Kaspar uit voor een hypnose-sessie. Ze heeft niet door dat Kaspar haar om de tuin leidt.

Aflevering 60

12 min

Mike zit voor zijn laatste examen en baalt. Kaspar leert hem hoe hij ook expres zou kunnen zakken. En eindelijk is het zover: Berenger vraagt Gaby ten huwelijk, en Gaby zegt ‘ja’. Maar dan staat er plotseling een vrouw voor hun neus die roet in het eten gooit!

Aflevering 61

10 min

Berenger zou bijna met twee vrouwen tegelijkertijd getrouw zijn. Gaby vindt de situatie gestoord. Bastiaan bespreekt zijn zoen met Moes en Mike doet liever spelletjes dan dat hij studeert...

Aflevering 62

11 min

Gaby wil niets meer met Berenger te maken hebben. Ze is boos en verdrietig. Mike heeft zijn examen. Elise heeft al vliegtickets gekocht! En Bastiaan probeert erachter te komen of Sira hem heeft zien zoenen met een fan...

Aflevering 63

9 min

Wat doet Berenger in het water bij de zeeleeuwen? Taffie vraagt zich af of Moes een ander heeft. Sira weet wel beter. Mike krijgt een telefoontje van de examencommissie, terwijl Gaby volledig instort bij Maxime.

Aflevering 64

11 min

Mike voelt zich vreselijk schuldig tegenover Elise. Bionda hypnotiseert Kaspar weer; maar is Kaspar wel écht onder hypnose? Berenger hoort van Siegfried hoe erg Gaby er aan toe is. En twee fans sluipen het Rangerhome binnen.

Aflevering 65

11 min

Berenger krijgt van de rangers op zijn donder; Maxime neemt Gaby’s lessen over omdat het zo slecht met haar gaat. Wat is hij fout bezig! Bastiaan biecht Sira op dat hij met een fan heeft gezoend, en op datzelfde moment maakt Taffie het uit met Moes.

Aflevering 66

12 min

Berenger wordt radeloos van Lotty, die maar niet weg wil uit het park. Sira en Moes reageren laconiek op wat ze van hun geliefden hebben gehoord, terwijl Kaspar en Bionda zoenen! Elise komt met een mental coach voor Mike aanzetten, maar of hij dat ziet zitten?

Aflevering 67

12 min

Elise is verbijsterd als Mike vertelt dat hij express is gezakt. Maar de mental coach blijkt juist voor Elise veel te betekenen. Gaby wordt woedend als ze ziet dat Lotty de rangers les geeft, en besluit wraak te nemen op Berenger.

Aflevering 68

10 min

Berenger is trots op Elise’s band met dieren. Kaspar is er nu zeker van dat hij van zeer goede komaf is. Maar vertelt hij dat aan Bionda? Het verbaast Bastiaan dat Moes zo flirt met zijn fans en dat hij Taffie zo vreselijk kwetst.

Aflevering 69

12 min

Roy geeft les aan de rangers! Dat wordt wat. Kaspar vertelt Elise waarom Mike expres gezakt is. Wat voert Lotty nu weer in haar schild, en waarom krijgt Moes de schrik van zijn leven als hij ’s avonds laat zijn laboratorium inkomt?

Aflevering 70

11 min

Moes huilt uit bij Gaby, en geneert zich daar later voor. Kaspar heeft een hele vreemde droom. Sira verbaast zich erover dat ze nooit jaloers is, en besluit daarom aan Bastiaan voor te stellen goede vrienden in plaats van geliefden te zijn.

Aflevering 71

10 min

Bastiaan weet niet meer of hij nu wel of niet een relatie heeft met Sira. Sira vraagt om raad bij Siegfried en Maxime. Kaspar ziet de goochelaar uit zijn droom, en vindt een raar balletje... Arme Bionda is ziek van verliefdheid en kan zich totaal niet meer concentreren.

Aflevering 72

11 min

Bionda krijgt op haar donder van de zeeleeuwentrainster. In de Monkey Tonkey krijgen Moes en Bastiaan onder grote belangstelling hun gouden cd-single uitgereikt. Bastiaan praat in zijn dankwoord vol lof over Sira. Helaas kan Sira dit niet waarderen.

Aflevering 73

11 min

Moes zijn kwallen zijn vermoord! Roy is verdacht en wordt door de politie opgepakt. Kaspar en Bionda verklaren elkaar eindelijk de liefde. En als Marcello Bastiaan en Moes voor een platencontract laat tekenen, verscheurt Moes zijn contact boos doormidden...

Aflevering 74

12 min

Bastiaan en Moes gaan door zonder platencontract. Kaspar ontmoet Balthazar, en voelt iets heel aparts bij hem. Berenger is helemaal van de kaart nu hij weet dat Mike expres gezakt is. Elise en Mike besluiten daarom op vakantie te gaan.

Aflevering 75

11 min

Mike heeft wel een heel apart kampeerplekje uitgezocht! Elise en hij genieten enorm van hun vakantie. Sira organiseert een dieren-imitatiewedstrijd, en Berenger wordt woedend als Lotty vertelt dat ze zijn relatie met Gaby kapot wilde maken.

Aflevering 76

10 min

Berenger is verdrietig als blijkt dat Gaby hem hoe dan ook niet meer vertrouwd. Kaspar heeft het idee dat Balthazar hem iets wil vertellen. Moes stort zich op het observeren van ooievaars; waarom? Intussen loopt Elise haar oma tegen het lijf, maar die herkent Elise niet meer...

Aflevering 77

11 min

Oma Pardoel blijkt de nacht bij de Yaks te hebben doorgebracht! Om Berenger proberen te vergeten heeft Gaby een oude hobby opgepakt: fotograferen. En als Kaspar weer helemaal in een verhaal van Balthazar opgaat, besluit Bionda het uit te maken met hem.

Aflevering 78

11 min

Balthazar heeft ook een staart, en vertelt Kaspar alles over zijn verleden. Bionda jammert ondertussen het hele huis bij elkaaromdat het uit is. Elise wil niet inzien dat er iets mis is met oma, totdat ze ’s nachts wakker wordt en oma is verdwenen!

Aflevering 79

11 min

Mike en Elise vinden dat oma onderzocht moet worden. Als Gaby haar foto’s ontwikkeld schrikt ze heel erg! Tot verbijstering van Taffie loopt Moes weg voor zijn fans, en wat spoken de tante en oom van Kaspar uit in het park?

Aflevering 80

11 min

Oma Pardoel blijkt dementerend te zijn en zal naar een verzorgingstehuis moeten. Moes blijkt zichzelf opgesloten te hebben. Bionda weet niet dat Kaspar groot gevaar gaat lopen door een zakje zuurballen van zijn tante en oom aan te nemen!

Aflevering 81

11 min

Balthazar merkt dat Kaspar in gevaar is, en haast zich om hem te redden. Zal hij op tijd zijn? Bionda hoort nu over de erfenis. Maar ze mag nog steeds niet weten dat Kaspar rijk is. Berenger kan niet beslissen of hij met Lotty mee zal gaan. Dus doet Gaby dat voor hem. Taffie en Moes maken het goed, maar al snel gaat het weer fout.

Aflevering 82

11 min

Kaspar is jarig, tijd voor bananentaart! Kaspar kriigt niet alleen een romantisch cadeau van Bionda, maar ook zijn geheugen terug. Maar Moes is er niet bij, hij kan en wil niet weg van het ooievaarsnest. Sira krijgt de indruk dat Taffie hier meer van weet en volgt haar. Als zij Moes in z’n schuilplaats vindt, gebeurt er een ongeluk...

Aflevering 83

12 min

Door Sira’s schuld is het ooievaarsei nu stuk! Moes is niet alleen woedend op haar, maar ook op Taffie. Bionda is haar hartje verloren, en beer Dadon maakt het alleen maar erger. Bionda moet en zal het terug te vinden voordat Kaspar er achter komt. Berenger besluit in het park te blijven.

Aflevering 84

14 min

Berenger heeft niet veel aan Mikes hulp. Zo makkelijk is het niet om van Lotty af te komen. Maar Mike geeft niet op. Bionda heeft een schat gevonden, maar ze weet niet dat die van Kaspars opa is. Kaspar mag zijn opa niet helpen, omdat hij zich anders zou verraden.

Aflevering 85

13 min

Moes wil niet meer met Bastiaan optreden. Wat wil hij dan wel? Taffie! Zo komt het toch nog goed met Moes en Taffie. Mike kan Lotty maar met moeite bijhouden tijdens het klimmen, maar Gaby gaat als een haas achter haar aan.

Aflevering 86

12 min

Elise gaat wedstrijden voor de dieren organiseren, ook al is ze het liefst bij haar oma. Lotty blijft stoken tussen Berenger en Gaby en Berenger lijkt haar nu zelfs te helpen! Roy heeft nog steeds geen succes bij Maxime en roept nu Taffies hulp in.

Aflevering 87

10 min

Balthazar haalt Kaspar over om aan iedereen z’n staart te laten zien. De opening van de Animalympics is daar een mooi moment voor. Iedereen is aanwezig, behalve... oma! Elise gaat haar zoeken en vindt haar in de kinderboerderij, met haar lievelingskonijn van vroeger.

Aflevering 88

12 min

Bionda weigert Kaspar te laten gaan. Ze haalt hem over om te blijven, tenminste, dat denkt ze. Kaspar wil haar niet kwijt, maar z’n opa is toch belangrijker. Is dit het einde voor Kaspar en Bionda? Bastiaan krijgt de kans om internationaal door te breken.

Aflevering 89

13 min

Balthazar gaat er stiekem vandoor. Kaspar is toch wel erg blij dat hij nu bij Bionda kan blijven. Roy heeft eindelijk begrepen dat hij Maxime niet kan krijgen. Nu hij haar vriend niet mag zijn, is hij haar vijand. Oma mag in het rangerhome blijven slapen.

Aflevering 90

12 min

Lotty zoent... Gaby! Gaby weet niet wat ze meemaakt. Bastiaan kan het weer goed vinden met z’n ex-vriendinnetje Becky. Hij wil nu z’n tournee uitstellen, tot woede van Sira. Voordat Kaspar Bionda vertelt dat hij rijk is, wil hij haar op de proef stellen.

Aflevering 91

10 min

Terwijl Elise druk is met de Animalympics zorgt oma voor problemen. Geïnspireerd door alle weddenschappen verzint Bastiaan een manier om veel geld te verdienen. Dit moet hij geheim zien te houden voor Gaby. Maar Gaby heeft wel iets anders aan haar hoofd. Maxime haalt haar over om Lotty in de val te lokken.

Aflevering 92

11 min

Oma picknickt met de beren. Mike en Elise krijgen de schrik van hun leven en proberen haar uit hun klauwen te redden. Gaby en Maxime maken zich op voor de strijd tegen Lotty, tot afschuw van Sira. Kaspar moet aanzien hoe Guido z’n best doet voor Bionda. Maar is z’n best goed genoeg voor haar?

Aflevering 93

10 min

Roy ziet hoe Bastiaan stiekem geld verdient. Hij zet Maxime hiermee onder druk. Sira vindt het afschuwelijk om hem nog steeds om haar moeder heen te zien draaien. Maxime wordt vertrouwelijk, erg vertrouwelijk met Lotty.

Aflevering 94

12 min

Moes stort zich op een nieuw project, hij gaat wormen kweken. Zelf vindt hij het erg spannend, maar Taffie vindt ze vooral vies. Sira is jaloers, of hoopt Bastiaan dit alleen maar? Niet alleen Elises oma, ook Gaby waagt zich aan een grote stap. Ze vraagt Berenger ten huwelijk!

Aflevering 95

11 min

Sira neemt Roy samen met Filo te pakken. Roy eist genoegdoening en smacht naar erkenning. De wormen van Moes brengen hem op een idee, een slecht idee. Bionda ziet mogelijkheden met Guido, maar dit is toch niet wat Kaspar en Guido bedoelden.

Aflevering 96

10 min

Berenger geeft Gaby eindelijk antwoord op haar huwelijksaanzoek, waarop Gaby niet weet hoe snel ze het park uit moet komen. Maar wat is er met het park aan de hand, en waar is Roy mee bezig? Kaspar maakt zich zorgen, Guido speelt z’n rol wel erg overtuigend.

Aflevering 97

10 min

Bionda krijgt ineens wel heel veel verantwoordelijkheid nu Berenger en Gaby weg zijn. Guido weet daar wat op. Elise kan eindelijk weer lachen, al lacht ze nu wel erg hard… maar niet voor lang. Ook Taffie heeft een extreme ervaring, Moes’ wormenproject is toch spannender dan ze dacht!

Aflevering 98

12 min

Mike ontdekt de wonderen der natuur, maar Moes vindt het gevaarlijk worden. Roy heeft zijn wapen tegen Maxime gevonden en laat haar dat duidelijk blijken. Guido heeft een verrassing voor Bionda, ten koste van Kaspar. Maar ook Kaspar doet hij versteld staan.

Aflevering 99

12 min

Guido draait er niet langer omheen, hij is verliefd op Bionda en dat is het enige dat telt! Moes’ project lijkt weer te mislukken. Hij doet een trieste ontdekking en staat nu samen met Taffie voor een groot raadsel. Taffie weet Elise van de verslavende besjes af te houden, maar voor Mike lijkt het te laat.

Afl. 100: 0

12 min

Gaby en Berenger zijn terug en het is feest, al zijn Elise en Kaspar daar niet echt voor in de stemming. Guido’s grip op Bionda wordt steeds groter en ook Mike raakt meer en meer geobsedeerd door de besjes. Maxime denkt Roy te pakken te hebben. Maar dat denkt ze maar.

Afl. 101: 1

11 min

Kaspar ziet dat Guido Bionda wil kussen. Gelukkig houdt Bionda af, maar Guido geeft nog lang niet op. Al maakt Kaspar meer indruk op haar met zijn zoen... Mike voelt zich niet lekker. Elise wil hem verzorgen, maar Mike wil iets heel anders.

Afl. 102: 2

13 min

De oerworm blijkt een bekende van Taffie en Moes te zijn. Ze besluiten hem goed in de gaten te houden, en ontdekken zo het grote geheim van Roy. Kaspar wil Bionda verwennen, maar Guido levert hem weer een streek. Bastiaan heeft meer geluk, hij komt oog in oog te staan met de liefde van z’n leven...

Afl. 103: 3

11 min

Is Aleid echt zo verliefd op Bastiaan, of is ze vooral nieuwsgierig? Elise ziet Mike steeds verder afzakken en roept Moes’ hulp in. Moes en Taffie ontmaskeren Roy en redden zo het park van de vernieling. En toch is Roy ze nog te slim af.

Afl. 104: 4

10 min

Mike kan niet meer zonder de besjes en trekt zich niets aan van Elise. Dit drijft Elise tot een wanhoopsdaad, waardoor ze Mike uitzinnig van woede maakt. Guido verschijnt als de prins op het witte paard voor Bionda. Nu is het zover, Bionda moet haar keuze maken. Kiest ze voor Guido of voor Kaspar?

Afl. 105: 5

11 min

Bionda heeft gekozen, maar de harde waarheid wil niet tot Guido doordringen. Hij heeft nog een gemene truuk achter de hand. Bastiaan is zo vol van Aleid dat hij aan niets anders meer kan denken. Dus gaat het goed mis als hij de kamelen voert.

Afl. 106: 6

13 min

Eindelijk hoort Bionda dat Kaspar rijk is. Dat Kaspar haar niet kon vertrouwen maakt haar erg verdrietig. Taffie weet DJ Matrix D zover te krijgen dat hij op zal treden op het huwelijksfeest van Gaby en Berenger. Ook Mike belooft iets, aan Elise. Zal hij dit keer z’n woord houden?

Afl. 107: 7

11 min

Kaspar blijkt veel verliefder op Bionda dan Guido ooit geweest is. Guido probeert hem nu helpen om Bionda terug te krijgen. Sira doet haar best het bruiloftfeest zo goed mogelijk te regelen, maar dit valt niet mee. Elise is erg teleurgesteld in Mike, hij moet het nu maar zelf uitzoeken.

Afl. 108: 8

10 min

Mike ligt blauw van de bessen in bed en is daar met geen stok of zweep uit te krijgen. Ook Moes merkt hoe verleidelijk de besjes zijn. Dan moet Mike opeens opereren. Hij wil zichzelf niet verraden, maar als hij niets doet zal de beverrat sterven.

Afl. 109: 9

10 min

Net op tijd komt Moes met een oplossing voor Mikes probleem en zo wordt de beverrat gered. Sira zint op een list om het geld voor de bruiloft bij elkaar te krijgen. Kaspar kan met zijn fotografische geheugen grote prijzen winnen, maar Kaspar wil niet. Het enige dat hij wil is Bionda.

Afl. 110: 0

11 min

Bionda is zo blij met Kaspar dat ze wel met hem wil trouwen! Dit gaat Kaspar toch iets te ver. Mike beseft eindelijk dat het zo niet verder kan. Samen met Moes versnippert hij alle bessenstruiken. Er verschijnen steeds meer roddels in de krant, en niet alleen over Bastiaan.

Afl. 111: 1

10 min

Sira ontdekt dat Roy heeft gelogen en helemaal geen les mag geven. Eindelijk kan ze hem te pakken nemen maar waarom houdt Maxime haar nou tegen? Mike en Kaspar overvallen Berenger met een bananenpak en een vrijgezellenfeest, maar hij lijkt er helemaal geen zin in te hebben.

Afl. 112: 2

11 min

Als er een hele speciale gast op zijn feestje verschijnt, vindt Berenger het wel erg spannend worden. Bastiaan en Moes spelen eindelijk weer samen, terwijl Sira en Taffie het maar niet eens lijken te worden. Dan heeft Bionda een goed idee.

Afl. 113: 3

11 min

Mike gaat voor de zoveelste keer in de fout. Toch wil Elise hem helpen. Sira komt erachter dat Taffie het vlees voor het feest aan de tijgers heeft gevoerd. Ze is laaiend en verbiedt nu het optreden van Taffies favoriete DJ. Kaspar wil Bionda een bijzonder cadeau geven.

Afl. 114: 4

11 min

Bastiaan komt erachter wie alle roddels over hem de rangers in de krant heeft gezet. Gaby wordt gek van jaloezie als ze Berenger betrapt met andere vrouw. Tot Gaby’s opluchting is het zijn zus, waar ze het direct goed mee kan vinden. Bionda geeft les, tot ergernis van Moes.

Afl. 115: 5

12 min

Maxime vertelt eindelijk waarom ze niet wil dat Roy ontslagen wordt. Hij chanteert haar! Sira weet niet meer hoe ze het goed moet doen. Siegfried helpt haar zodat Sira haar ruzie met Taffie bijlegt. Taffie denkt nu alsnog haar zin te krijgen, maar ze vergist zich.

Afl. 116: 6

12 min

Bionda voelt zich helemaal de koningin in haar eigen zeeleeuwenbassin. Mike mag eindelijk naar buiten, maar als hij opeens verdwenen is vrezen Elise en Moes het ergste. Sira hoort de muziek van Taffies favoriete DJ door het park schallen.

Afl. 117: 7

11 min

Op aandringen van Siegfried geeft Sira Taffie toch haar zin, als DJ Matrix D wel iets romantisch op de bruiloft belooft te draaien. Taffie probeert hem over te halen. Eindelijk is het zo ver, Gaby en Berenger gaan trouwen.

Afl. 118: 8

16 min

Voordat Berenger met Gaby mag trouwen, moet hij zich eerst bewijzen. De militaire vrienden van Gaby helpen het hem moeilijk te maken. Bionda is ten einde raad als haar zeeleeuwenshow dreigt te mislukken en reageert zich af op Kaspar. Bionda heeft al snel spijt en wil met hem dansen.

Afl. 119: 9

14 min

Bionda is woedend op Kaspar, maar hij is onverbiddelijk. Bionda geeft de zeeleeuwen hiervan de schuld. De militairen hebben een Afrikaanse hut voor de huwelijksnacht van Gaby en Berenger gemaakt. Gaby heeft er zin in, maar Berenger valt in slaap...

Afl. 120: 0

14 min

Roy denkt een mooi gebaar te maken als hij de lessen van Gaby en Berenger wil overnemen. Maar Sira en Maxime hebben juist besloten dat het afgelopen moet zijn met zijn bedriegerij. Moes helpt Bionda met de zeeleeuwen. Bionda geeft voor Kaspar een privéshow en ze maken het goed.

Afl. 121: 1

11 min

Elise voelt zich zo goed in haar boomhut, dat ze er niet meer uit wil komen. Nu is het Mikes beurt om zich zorgen te maken. Bionda vindt dat het tijd is om Kaspar aan haar ouders voor te stellen. Kaspar weet niet wat er boven zijn hoofd hangt.

Afl. 122: 2

12 min

Taffie heeft een plan om Gaby en Berenger weer gelukkig te maken. Hierbij moet haar broer Diablo helpen. Bastiaan probeert het goed te maken met de rangers en organiseert voor hen een gezellige barbecue. Helaas heeft dit het tegenovergestelde effect.

Afl. 123: 3

11 min

Mike is nu hoofdverzorger en heeft grote plannen. Bionda’s vader kan helaas niet komen, maar als Mammie verschijnt maakt ze zijn afwezigheid meer dan goed. Als ze Kaspar ontmoet maakt ze er geen geheim van dat zij Bionda liever met een heel andere vriend ziet.

Afl. 124: 4

11 min

Mammie ziet Kaspars staart en schreeuwt haar afschuw uit, ze ziet hem nu het liefst achter tralies. Taffie is blij met de hulp van haar broer, samen proberen ze Berenger een spannende tijd te bezorgen. De foto voor het muziekblad waarmee Bastiaan weer beroemd hoopte te worden is mislukt.

Afl. 125: 5

11 min

Bastiaan heeft het helemaal gehad met de rangers, hij wil niets meer met ze te maken hebben. De enige met wie hij nog kan praten is de beverrat. Bionda hoopt dat haar moeder zal inzien Kaspar heel bijzonder is. Maar Mammie heeft er veel voor over om Kaspar uit haar leven te laten verdwijnen.

Afl. 126: 6

11 min

Bastiaan begint te vermoeden dat zijn dagen als popster geteld zijn. Hij geeft Sira hiervan de schuld en organiseert z’n eigen fandag. Maar waar blijven de fans? Kaspar krijgt interessante informatie over Bionda’s moeder.

Afl. 127: 7

11 min

Bastiaan beseft eindelijk dat hij niet de superster is die hij hoopt te zijn, maar weigert dit nog steeds toe te geven. Berenger en Siegfried hebben ineens alarmerende interesse in vrouwenkleding. Bionda wil haar moeder niet langer voor de gek houden.

Afl. 128: 8

11 min

Taffie en Diablo werken hard aan het avontuur voor Berenger, maar na een onbewaakt ogenblik dreigt al hun werk voor niets te zijn geweest. Mike maakt zich steeds grotere zorgen over Elise, ze gedraagt zich met de dag vreemder. Bastiaan ziet overal vijanden en verpest het zo bij iedereen.

Afl. 129: 9

10 min

Taffie en Diablo weten de vernielzuchtige boosdoener op te sporen. Roy vindt het vreselijk om Siegfried te moeten gehoorzamen en probeert zich er makkelijk vanaf te maken. Als Berenger bij Elise op bezoek gaat, doet ze een voorspelling.

Afl. 130: 0

11 min

Taffie en Diablo maken zo goed en kwaad als het gaat een dier voor Berenger om in elkaar te puzzelen. Zal Berenger er in trappen? Bastiaan raakt wel erg gehecht aan de beverrat, hij koopt nu zelfs kleertjes voor hem. En een grote auto voor zichzelf.

Afl. 131: 1

10 min

Bastiaan gedraagt zich als een verwende popster en wil niemand spreken, wat Sira ook probeert. Berenger doet opeens een bijzondere vondst. Tenminste, dat denkt hij. Moes ziet dit als verraad aan de wetenschap en laat Taffie vrezen dat hij hun geheim zal verklappen.

Afl. 132: 2

11 min

Nu Bionda’s moeder weet dat Kaspar rijk is, vindt ze hem opeens een stuk aardiger. Maar nu is zij degene die zich zal moeten bewijzen, als ranger nog wel! Mike en Sira verzinnen een list om Bastiaan en Elise weer bij de groep te krijgen.

Afl. 133: 3

13 min

Mammie is een beautysalon voor de dieren begonnen, tot woede van Bionda. Voor straf moet ze poep scheppen en hokken schoonmaken... Gaby en Maxime maken zich zorgen om hun mannen, maar Berenger heeft nog niets door.

Afl. 134: 4

13 min

Zelfs Bionda wringt zich in bochten om Bastiaan uit z’n auto te krijgen maar wat de rangers ook doen, niets lijkt te helpen. Siegfried krijgt de schrik van z’n leven als de Afrikaanse ambassadeur door de loopbrug zakt, maar die reageert heel anders dan Roy had gehoopt.

Afl. 135: 5

12 min

Behalve Mike is Sira de enige die vindt dat Elise zich steeds vreemder gedraagt. Daarom besluit ze net zo raar te doen als de dingen die Elise zegt. Komt Bastiaan nou eindelijk z’n auto uit, of blijft hij er liever in met de beverrat?

Afl. 136: 6

11 min

Alsof Mammie zich nog niet genoeg vernederd heeft, moet ze nu stage lopen bij Roy! Roy komt achter de ware reden en verrast vriend en vijand. Mike vindt het hoogste tijd om Elise uit haar boomhut te lokken en komt met een drastisch plan.

Afl. 137: 7

11 min

Berenger komt op televisie en wordt een oplichter genoemd, maar ook dat deert hem niet. Totdat hij bericht krijgt van Lotty... Roy doet wel heel erg z’n best om galant te zijn. Mike oefent de grote evacuatie met de rangers en ook Bastiaan is bijna té overtuigend, als flamingo.

Afl. 138: 8

11 min

Mammie is helemaal klaar voor het vieze werk, maar Roy wil zijn handen niet vuil maken. Moes is bereidt in zijn laboratorium een verrassing voor Mike. Sira en Mike proberen iedereen het park uit te krijgen en evacueren de dieren, maar Elise trekt zich niets aan van de paniek.

Afl. 139: 9

12 min

Mike is doodsbang dat Elise de brand niet zal overleven, maar gelukkig is hij net op tijd. Maar als hij merkt wat Bastiaan en Moes hebben gedaan, moet hij Elise de waarheid vertellen. Moes ondekt dat de botten die Berenger heeft opgegraven toch bijzonderder zijn dan iedereen dacht.

Afl. 140: 0

15 min

Berenger laat de pers opdraven en presenteert zijn prehistorische bosbever. Als ze daar bijna intrappen heeft hij nog een primeur voor ze, zo belangrijk dat zelfs de koningin komt kijken! Eindelijk zijn alle ranger bij elkaar voor de diploma-uitreiking.

Zoop

  • 2006
  • Kids, Familie, Nederlands
  • 3 Seizoenen

Zoop speelt zich af in de dierentuin, waarbij een groep jongeren centraal staan die een opleiding tot dierenverzorger volgen. De jongeren wonen op de campus bij de dierentuin en de verhaallijnen zijn deels geïnspireerd door de omgeving en de dieren.

Acteurs
Nicolette van Dam
Ewout Genemans
Patrick Martens
Taal
Nederlands
Genre
Kids, Familie, Nederlands