Mijn Kijklijst
Terug
 • mogelijk schadelijk tot 6 jaar
 • geweld
 • angst
 • grof taalgebruik

Zoop

 • 2006
 • Kids, Familie, Nederlands
 • 3 Seizoenen

Zoop speelt zich af in de dierentuin, waarbij een groep jongeren centraal staan die een opleiding tot dierenverzorger volgen. De jongeren wonen op de campus bij de dierentuin en de verhaallijnen zijn deels geïnspireerd door de omgeving en de dieren.

Genre
Kids, Familie, Nederlands
Acteurs
Nicolette van Dam
Ewout Genemans
Patrick Martens
Taal
Nederlands

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3

Seizoen 1

Aflevering 1

13 min

De eerste rangers arriveren. Ze worden door de trainers Gaby en Fabian meteen op de proef gesteld want één hek van de dierenhokken zit niet goed op slot! Gelukkig weet Elise een kleine ramp te voorkomen. Bastiaan is op slag verliefd op de mooie Bionda maar die heeft meer oog voor de stoere Mike. De eerste dag begint in het dierenpark wordt een van de rangers beschuldigd diefstal...

Aflevering 2

10 min

De acht rangers maken kennis met hun nieuwe huis en elkaar. Het is nog een beetje onwennig allemaal en de sfeer wil er nog niet echt inkomen. Taffie en Elise vinden Bionda maar verwend en Mike gedraagt zich vanaf het begin af aan al verdacht. Elise kan niet slapen en loopt ’s avonds het uilenbos in.

Aflevering 3

11 min

Gaby maakt het haar klas niet echt makkelijk. De klusjesman Roy, die de opleiding vanaf het begin al niet zag zitten, beschuldigt de rangers nogmaals van diefstal. Gelukkig is Fabian er om de rangers een beetje op te peppen. Bastiaan neemt Bionda’s droomwens wel heel letterlijk. Zonder dat de leiding het weet, kruipt hij stiekem in het hok van de Boa constrictor.

Aflevering 4

12 min

De rangers kunnen maar moeilijk de draad oppakken nu Mike gevlucht is. Als de vermiste spullen in Mike’s locker gevonden worden, is de groep verdeeld. Gelukkig maakt Moes de groep even aan het lachen bij de pelikanen. Bastiaan doet alles om Bionda voor hem te winnen...

Aflevering 5

11 min

Het is onrustig op de rangeropleiding. Mike is nog steeds op de vlucht en Bionda wordt nog net op tijd gered van het levensgevaarlijke cadeau van Bastiaan. Gelukkig heeft Gaby een goede straf voor hem verzonnen in het kamelenhok. Als Mike door de groep als de dief wordt gezien ontdekt Sira een ander spoor.

Aflevering 6

11 min

Mike is nog steeds op de vlucht en heeft inmiddels een geheime schuilplaats op de kinderboerderij. Hij vraagt Elise hem te helpen zijn onschuld te bewijzen maar brengt haar daarmee in een lastige positie. Bastiaan probeert zijn enorme blunder goed te maken met Bionda maar maakt wederom een foute beurt. Als de rangers les krijgen bij de geiten krijgt Elise het Spaans benauwd. Als Mike maar niet gevonden wordt.

Aflevering 7

12 min

Sira heeft Mike ontdekt in zijn geheime schuilplaats. Als hij haar heeft weten te overtuigen van zijn onschuld, besluit ze hem te helpen. Bionda verveelt zich tijdens de les bij de walibi’s. Gaby is haar gedrag meer dan zat en valt tegen haar uit. Bionda is eigenwijs en gaat, ondanks Gaby’s verbod, toch naar het zeeleeuwentheater. En dat had ze beter niet kunnen doen.

Aflevering 8

11 min

Sira blijft zich dapper inzetten om Mike’s onschuld te bewijzen. Ze denkt de echte dief gevonden te hebben en bespied hem tijdens zijn bezigheden in het park. Als ze het te gevaarlijk vindt worden, roept ze de hulp in van Alwin. Bionda maakt eindelijk kennis met haar belager Joop. Is hij echt zo bruut als ze eerder aan iedereen vertelde.

Aflevering 9

12 min

Sira en Alwin bedenken een plan om de echte dief te pakken. Volgens Sira is het de bewaker want deze gedraagt zich verdacht. Als Alwin hem probeert te bespieden blijkt hij ook nog een handlanger te hebben. En om het nog moeilijker te maken blijken ze ook nog een soort codetaal te hebben. Als Sira en Alwin stiekem de geheimtaal proberen te ontcijferen in het kantoor van Roy worden ze betrapt.

Aflevering 10

11 min

Gaby merkt een raar gedrag op bij de rangers. Taffie weet haar gelukkig te misleiden. Ze moeten zo snel mogelijk het diefstal mysterie oplossen anders wordt Mike als de grote dader aangewezen. Tot grote schrik van de rangers betreden de bewaker en de handlanger het leeuwenterrein. Bionda mag eindelijk naar de zeeleeuwenshow maar oh oh, wat valt dit tegen. Lukt het de rangers om Mike’s onschuld te bewijzen?

Aflevering 11

12 min

Bastiaan is nog steeds wanhopig verliefd op Bionda en vraagt Taffie om advies. Als Bastiaan haar echt wil moet hij haar vanaf nu negeren. Hij wordt direct op de proef gesteld als Bionda hem vraagt haar een plezier te doen. Elise is onzeker over haar vriendschap met Mike. Als hij grapjes maakt met Alwin voelt ze zich in de steek gelaten. Het lijkt erop dat ook iemand anders in het park een oogje heeft op Elise.

Aflevering 12

10 min

De vriendschap tussen Mike en Elise trekt weer wat aan als Mike haar op komt zoeken in haar boom. Mike wil graag weer met haar omgaan maar Elise wordt afgeleid door Sibu. Bastiaan probeert bij Bionda in de smaak te vallen door een romantische barbecue te organiseren. Als het misgaat bij de barbecue toont hij zijn kunsten als heuse ‘vuurmeester’. Zal Bionda eindelijk voor hem vallen?

Aflevering 13

11 min

Elise wordt tijdens de les bij de Orang Oetans weer afgeleid door Sibu. Ze krijgt een andere opdracht van Fabian maar of ze daar blij mee is? Alwin haalt een grap uit bij Bionda maar dit valt niet in goede aarde bij Bastiaan. Als hij Alwin te lijf wil gaan, komt Gaby tussenbeide. Ze mogen vechten maar alleen in de vorm van dieren.

Aflevering 14

11 min

Mike heeft Elise gevraagd om samen met hem een boek te schrijven. Als Elise voorstelt om dit bij hem thuis te doen, gedraagt hij zich opeens erg geheimzinnig. Bionda probeert Mike jaloers te maken met een foto van haar verloofde ‘Egbert-Jan’. Als de foto midden in het kamelenverblijf valt, haalt verliefde Bastiaan een gevaarlijke actie uit.

Aflevering 15

11 min

Roy is kwaad op Elise en ondervraagt haar over de gestolen planken. Als hij dreigt met dat hij haar het park uit wil zetten komt Taffie haar net op tijd redden. Alwin stelt Bastiaan voor zijn liefdeslied te laten horen aan Bionda. Als hij eindelijk het lef heeft om voor haar te zingen wordt zijn serenade bruut verstoort. Misschien dat zijn dierenmegamix wel een kans van slagen heeft?

Aflevering 16

11 min

Roy maakt het de rangers niet makkelijk. Als Bastiaan geluid van het hangbuikzwijntje probeert los te krijgen verpest Roy de megadierenmix. Daarna volgt hij Elise naar het uilenverblijf en pakt planken weg voor haar boomhut. Elise vlucht naar huis maar kruipt per ongeluk in een verkeerd bed. Als Bionda ziet dat Elise onder de takjes en bladeren ziet trekt ze een wel heel schokkende conclusie. Is Elise een heks?

Aflevering 17

11 min

Bionda houdt voet bij stuk en wil perse de zeeleeuwenshow presenteren. Ze praat openhartig met Sira die haar wel wil helpen. Als Sira met zeeleeuwentrainer Seimen praat, schiet dit bij Bionda in het verkeerde keelgat. Taffie en Alwin helpen Bastiaan met zijn dierenmix. Als hij uiteindelijk het resultaat denkt is hij geschokt. Wanhopig doet hij een laatste poging een lied voor Bionda te schrijven maar of het deze keer lukt?

Aflevering 18

12 min

Bionda denkt nog steeds dat Elise een heks is. Ze besluit Roy bij haar onderzoek te betrekken. Als Taffie erachter komt waar Bionda mee bezig is besluit ze samen met Moes haar een lesje te leren. Roy doet een heksentest bij Elise maar wordt betrapt door Gaby. Eigenwijs als hij is, doet hij in het geheim nog een test bij Elise. Wordt Elise op tijd gered?

Aflevering 19

12 min

Bionda wordt teruggepakt door de rangers nadat ze Elise als heks heeft beschuldigd. In haar slaapkamer ziet ze vreemde verschijningen en is verstijfd van angst. Ze is boos op de rangers en wil niets meer met hen te maken hebben. Bastiaan heeft medelijden met haar en vraagt of ze toch nog op zijn feest wil komen.

Aflevering 20

12 min

Als de rangers hun verrassing aan Bastiaan laten horen kraakt Bionda het gemaakte lied volledig af. Bastiaan is geschokt en trekt zich terug. Hij wil het feest afzeggen maar de rangers halen hem over het toch door te laten gaan. Iedereen is druk in de weer. Sira bereidt de hapjes voor en Moes helpt bij het installeren van de geluidsinstallatie. Het feest wordt geweldig en Bastiaan maakt de blits als dj.

Aflevering 21

12 min

Het feest van Bastiaan is in volle gang. Sira trekt haar stoute schoenen aan en vraagt Alwin om met haar te dansen. Bionda heeft meer oog voor Seimen en ziet Bastiaan niet staan. Maar als ze Seimen probeert te zoenen wordt ze afgewezen. Elise is als enige niet op het feest en verblijft bij Orang Oetan Sibu.

Aflevering 22

12 min

De volgende dag moeten de rangers de Monkey Tonkey bar opruimen maar Bionda drukt zoals gewoonlijk haar snor. Als ze later toch binnenkomt schuift ze de schuld op Elise die haar uit d’r slaap heeft gehouden. Na het opruimen krijgen de rangers les bij de Orang Oetans. Maar Elise wil Sibu niet voeren en holt weg.

Aflevering 23

11 min

Sira heeft spijt van haar actie met Alwin en verwent hem met een ontbijtje. Alwin is niet echt onder de indruk van Sira en heeft meer aandacht voor Rachel. Als Fabian Alwin herinnert aan zijn presentatie die hij moet houden grijpt Sira haar kans om hem uit de brand te helpen. Taffie stelt Elise voor om Mike uit te nodigen voor een romantisch uitje. Ze gaan samen een ijsje eten en tot grote blijdschap van Elise. Ziet Mike Elise ook wel zitten?

Aflevering 24

12 min

Er is een gerucht gaande over vreemde verschijningen in het park. Roy gaat op onderzoek uit en ontdekt Elise bij haar boomhut. Als hij haar betrapt schiet maxime net op tijd te hulp. Sira is druk in de weer met de presentatie voor Alwin. Samen bekijken ze een berenfilm en Sira is stapel verliefd. Maxime praat met Roy over de vreemde verschijningen en geeft hem het advies een uitdrijfsessie te doen. Zijn er geesten in het park?

Aflevering 25

12 min

Roy gelooft niet in geesten en al helemaal niets in een zogenaamde uitdrijfsessie die maxime heeft voorgesteld. Maar als hij alleen op kantoor zit hoort hij vreemde geluiden. Sira ziet dat Alwin met Rachel zoent en rent verdrietig naar huis. Zal ze Alwin uit haar hoofd kunnen zetten?

Aflevering 26

12 min

Elise heeft het moeilijk. Ze denkt steeds aan Sibu. Gaby en Fabian denken dat het beter is als ze elkaar even niet zien maar Elise denkt daar anders over. Als Fabian informeert naar Alwin’s presentatie raakt Alwin in paniek. Gelukkig is Sira net op tijd om hem uit de brand te helpen. Samen verzinnen ze een briljante smoes. Als Sira Bionda’s advies opvolgt om Alwin mee uit te vragen, pakt dit heel anders uit dan verwacht.

Aflevering 27

11 min

Sira is verdrietig om Alwin. Ze reageert haar frustraties af op Maxime maar die kan haar niet helpen. Ze vraagt Bionda uiteindelijk om styling tips maar als Bionda in Sira’s kamer staat komt ze opeens op een heel ander idee. Taffie en Moes krijgen een opdracht van Gaby. Ze moeten bezoekers in de gaten houden. Maar als ze bij de Amur panters twee vreemde mensen zien staan, neemt Taffie de opdracht iets te serieus.

Aflevering 28

11 min

Elise schrikt als ze Alwin en Fabian hoort praten over Orang Oetan Sibu. Hij heeft problemen met zijn vrouwtje Jewel en trekt zich terug. Ze vraagt Mike om iets aan Jewel te geven in de hoop de twee Orangs weer samen te brengen. Samen wachten ze gespannen in het Orihuis. Bionda wil Sira’s kamer restylen maar Sira heeft geen geld.

Aflevering 29

12 min

Sira’s nieuwe meubels worden bezorgd. Als ze samen met Bionda de spullen naar binnen brengen worden ze betrapt door Roy. Mike en Elise vinden elkaar wel heel erg leuk maar iedere keer als ze alleen zijn, worden ze betrapt. Het is Taffie’s beurt om een presentatie te houden. Ze vertelt in geuren en kleuren over de vleermuis. Als Bastiaan Moes z’n aantekeningen wil overnemen, komt hij tot een wel heel bizarre ontdekking.

Aflevering 30

11 min

Maxime heeft Sira’s nieuwe meubels ontdekt en is hier niet blij mee. Zeker niet als ze hoort hoe deze betaald zijn. Als Sira haar excuses aanbiedt, komt Maxime met een compromis. Mike en Elise krijgen les over de uiterst gevaarlijke steenvis. Als Elise toenadering zoekt tot Mike, worden ze gestoord door Bionda.

Aflevering 31

11 min

Bionda is gebeten door een gevaarlijke steenvis. Mike probeert haar te redden maar raakt in paniek. Gelukkig is Sira net op tijd om verzorger Jan erbij te halen maar alle eer gaat naar Mike. Hij schaamt zich uiteindelijk rot als blijkt dat hij niet de held in het verhaal is maar Sira. Bastiaan probeert, onder toeziend oog van Moes, Taffie te versieren en Alwin laat Rachel zijn kamer zien.

Aflevering 32

12 min

Mike heeft het niet makkelijk. Iedereen laat hem links liggen na zijn mislukte heldendaad bij Bionda. Hij ziet het niet meer zitten en ook lieve Elise kan hem niet opbeuren. Alwin heeft het niet makkelijk nu Fabian hem betrapt heeft met Rachel. Hij denkt erover om weg te gaan maar volgens Sira kan hij dat niet maken. Mike trekt het niet meer en biecht alles op aan de rangers. Hij biedt onhandig zijn excuses aan maar of hij hiermee wegkomt?

Aflevering 33

12 min

Elise ziet een schrift van Mike liggen en leest zijn zelfgeschreven verhalen. Ze komt op het idee om samen een boek te maken maar Mike twijfelt. Sira wil een gekostumeerd bal geven en plant samen met Bionda haar feestje. Maar Bionda vindt dat Sira eerst moet leren hoe je een echt feestje viert. Ze neemt Sira mee op sleeptouw.

Aflevering 34

12 min

Maxime is boos op Sira na haar avontuur met Bionda. Haar feest dreigt gevaar. Taffie vindt dat ze meer voor zichzelf moet opkomen en probeert haar wat zekerheid bij te brengen. Elise en Mike zijn druk bezig de teksten van de informatiebordjes in het park te vervangen. Maar als Roy het tweetal aan het werk ziet, probeert hij ze te stoppen.

Aflevering 35

11 min

Alwin heeft voor de zoveelste keer zijn presentatie niet voorbereidt. Hij heeft geprobeerd de beren te observeren maar viel helaas in slaap. Als hij iets verzint slaat hij behoorlijk de plank mis. Gelukkig heeft Elise haar presentatie over de uilen wel voorbereidt. Taffie komt erachter dat Moes z’n boek niet over een dier gaat maar over haar!

Aflevering 36

11 min

Mike’s ouders komen op bezoek. Mike is van huis weggelopen en z’n ouders zijn vreselijk ongerust. Elise probeert Mike en z’n ouders bij elkaar te brengen maar iedere poging mislukt. Bionda schept op over haar verloofde Egbert-Jan.

Aflevering 37

11 min

Taffie spreekt model Vincent aan die een fotoshoot heeft in het dierenpark. Het blijkt de ‘verzonnen’ verloofde te zijn van Bionda. Taffie lokt Bionda met een smoes naar de fotoshoot. Elise is erg gekwetst door Mike. Ze hadden elkaar beloofd alles te vertellen maar Mike heeft zich hier niet aangehouden.

Aflevering 38

12 min

Bionda is in tranen nu haar leugen is uitgekomen. Als Vincent haar wil troosten stuurt ze hem weg. Mike’s ouders zijn nog steeds wanhopig op zoek naar hun zoon maar het lukt Elise op het nippertje om hen om de tuin te leiden. Mike vertelt eindelijk aan de andere rangers dat hij van huis is weggelopen en Bastiaan en Moes besluiten om hem te helpen.

Aflevering 39

11 min

Alwin heeft zijn presentatie weer niet voorbereid en krijgt van Gaby en Fabian te horen dat hij de opleiding niet mag afmaken als hij zo doorgaat. De stierlijk verwende tweeling, Madelieve en Jan Joris, brengt een bezoekje aan het dierenpark. Ze vervelen zich rot en krijgen ruzie met Mike. Als ze daarna de wanhopige ouders van Mike hun zoon zien zoeken twijfelen ze geen seconde om hen te helpen.

Aflevering 40

11 min

Het feest van Sira wordt verstoord door de komst van de tweeling en de ouders van Mike. Gelukkig weet Sira een ramp te voorkomen waardoor Mike niet ontdekt wordt. Bionda mist Vincent. Ze staat verdrietig op het feestje en fantaseert over haar mooie dag met hem. Alwin en Moes praten druk over hun presentatie.

Aflevering 41

11 min

Sira voorkomt net op tijd dat Maxime haar mond voorbijpraat tegen Mike’s ouders. Maar Sira ziet nu ook wel in dat Mike’s ouders écht ongerust zijn. Taffie is nog steeds boos op Moes. Ze wil niet met hem samenwerken en ruilt met Bastiaan zodat ze samen met Alwin de militairen kan helpen in het berenbos.

Aflevering 42

11 min

Bionda geeft Moes kledingadvies en dit loopt uit op een verkleedpartijtje waarbij Bionda, Moes en ook Bastiaan zich hetzelfde kleden. De drie lijken een groepje te vormen en Elise besluit zich ook bij hen aan te sluiten. Alwin kan het goed met de soldaten vinden maar Gaby wil niet dat Alwin contact met ze heeft.

Aflevering 43

11 min

Alwin neemt afscheid van zijn beren en is verdrietig. De overige rangers zijn ook erg aangeslagen door het nieuws dat Alwin moet vertrekken. Elise denkt dat het vertrek van Alwin te maken heeft met het feit dat hij een vriendinnetje heeft. Zij en Mike besluiten daarom hun verliefdheid geheim te houden.

Aflevering 44

11 min

Dankzij Maxime en soldaat Peter hoeft Alwin tot grote vreugde van iedereen niet naar huis.Elise lucht haar hart over Mike bij de uil, terwijl Mike van Bionda hoort dat Elise bijna nooit thuis slaapt. Mike vraagt zich af wat Elise te verbergen heeft.

Aflevering 45

11 min

Taffie neemt wraak op Moes. Zij en de andere “Tafs” sluiten Moes op bij de katachtigen. Maar Moes zou Moes niet zijn als hij niet op een ingenieuze manier wist te ontsnappen. Alwin is de enige die zich niet druk lijkt te maken over het gedoe met de gangs. Hij helpt liever de soldaten en houdt zich neutraal.

Aflevering 46

11 min

Als de Moesketiers en Tafs de strijd met elkaar aangaan om te bepalen wie welk clubhuis mag gebruiken, lijkt de groepsverdeling definitief. Maar ook de concurrentiestrijd tussen Gaby en soldaat Peter bereikt met een wedstrijd op de stormbaan een hoogtepunt.

Aflevering 47

12 min

Bionda is haar verlies van de Tafs snel vergeten als zij haar fashion zielsverwant, Madelieve, ontmoet. Madelieve en haar tweelingbroer Jan-Joris willen hun papgaai Sjaak in de dierentuin dumpen, maar als Roy hen betrapt is hij woedend. Gelukkig vinden de rangers een ander plekje voor Sjaak.

Aflevering 48

11 min

Alwin ontdekt de vermiste beer vlakbij de soldaten. Als hij aan soldaat Peter vraagt of hij de beer mag afleiden is Peter fel tegen. Als het gevaar dichterbij komt, lukt het Gaby om Peter over te halen Alwin een kans te geven. De strijd tussen de Moesketiers en de Tafs is nog steeds in volle gang.

Aflevering 49

12 min

Fabian hoort dat Alwin de vermiste beer probeert af te leiden en probeert uit man en macht de situatie zelf op te lossen. Maar tot grote verbazing van iedereen lukt het Alwin de beer naar de andere ring te lokken. Het gevaar is geweken en Alwin is de held! De Moesketiers besluiten het wrattenzwijnverblijf te renoveren.

Aflevering 50

12 min

Mike en Sira zijn woedend op Taffie. Het had nog veel erger kunnen aflopen met Moes als ze hem niet op tijd hadden gered! Als Gaby hoort wat er gebeurd is, maakt ze direct een einde aan de twee strijdende bendes. Alwin neemt afscheid van Peter maar ziet dan dat de ouders van Mike weer in het park zijn. Ze zijn wanhopig op zoek naar hun zoon.

Aflevering 51

12 min

Mike is vastbesloten om mee te gaan met zijn vader. Hij geeft Elise een afscheidscadeau maar Elise wijst het af en is erg verdrietig. Ze vindt dat Mike voor zichzelf moet kiezen en niet voor zijn vader. Zeeleeuwen trainer Tijmen maakt zich zorgen over Monique.

Aflevering 52

12 min

Monique is nog steeds spoorloos verdwenen.

Aflevering 53

12 min

Omdat de vader van Mike de jongens de hele nacht heeft wakker gehouden met zijn gesnurk halen ze een grap met hem uit. Maar Freek laat zich ondanks alles niet uit het veld laat slaan en helpt zelfs met het uitmesten van het kamelenverblijf. De weddenschap begint steeds spannender te worden nu Mike’s vader zich gedraagt als een heuse ranger.

Aflevering 54

12 min

De tweeling heeft een gevaarlijk plan bedacht om Monique te laten verdwijnen zodat Bionda de zeeleeuwenshow kan presenteren. Elise is jaloers op Bionda die uitgenodigd wordt voor een etentje met Mike en zijn vader. Ze vindt het vervelend dat Mike’s vader haar negeert en vooral dat Mike verzwijgt dat zij zijn vriendinnetje is.

Aflevering 55

12 min

Als Elise Mike voor het blok zet doet hij net of hij van niets weet. Later probeert hij tijdens zijn presentatie via een omweg zijn excuses te maken, maar voor Elise is dit te laat. Madelieve en Jan Joris zijn druk in de weer om Bionda haar show te laten presenteren. Als trainster Monique alleen in het zeeleeuwentheater is, wordt ze plotseling gegrepen.

Aflevering 56

12 min

Mike is vastbesloten om mee te gaan met zijn vader. Hij geeft Elise een afscheidscadeau maar Elise wijst het af en is erg verdrietig. Ze vindt dat Mike voor zichzelf moet kiezen en niet voor zijn vader. Verzorger Tijmen maakt zich zorgen over Monique. De zeeleeuwenshow moet beginnen, het publiek zit te wachten maar ze is nergens te vinden.

Aflevering 57

12 min

Verzorgster Monique is nog steeds vermist maar de zeeleeuwenshow kan niet worden afgelast. Bionda wil niets liever dan presenteren en gooit alles in de strijd om Tijmen over te halen. Taffie, Moes en Bastiaan hebben wilde plannen. Ze willen een blind date organiseren voor Gaby en Fabian maar ook voor Roy en Maxime!

Aflevering 58

12 min

Het spannende moment van de blind-dates is inmiddels aangebroken. De rangers hebben zich behoorlijk uitgesloofd om alles op tijd af te hebben. Hoe zal Gaby reageren als ze Roy ziet en wat denkt Maxime van Fabian? Ondertussen wordt er nog steeds druk gezocht naar de vermiste Monique.

Aflevering 59

12 min

Mike verlaat de opleiding en neemt afscheid van Elise maar niet zonder te beloven dat hij zijn ouders op de hoogte brengt van hun relatie. Als hij de anderen gedag zegt, komt Freek met een onverwachte mededeling. Alwin krijgt een klusje van Gaby. Hij mag de hele dag op de shovel rondrijden alleen Roy, die hem les moet geven, vindt het maar niks.

Aflevering 60

13 min

Bionda wordt ontmaskerd door de inmiddels gevonden Monique. De tweeling en Bionda krijgen een taakstraf opgelegd maar Bionda beweert niets van de ontvoering af te weten. Ze probeert haar onschuld te bewijzen tegenover Bastiaan maar die voelt daar niks voor. Mike komt er tot zijn schrik achter dat Elise weg is gegaan. Ze heeft een brief achtergelaten waarin staat dat ze niet meer terugkomt.

Aflevering 61

11 min

Mike heeft zijn Elise weer gevonden en samen besluiten ze de anderen over hun relatie te vertellen. Mike’s vader is verbaasd maar sluit Elise uiteindelijk toch in zijn hart. Alwin wil samen met Sira een reportage maken over dierenvoeding maar als Sira ’s avonds Maxime en Filo om hulp vraagt krijgt ze een andere reactie dan verwacht.

Aflevering 62

11 min

Een uitgever heeft interesse getoond in het boek van Mike en Elise en vol zenuwen bereiden ze het gesprek voor. Maar als ze uiteindelijk Uitgeefster Lidewij Kingma ontmoeten, maakt Mike een grote blunder. Bionda heeft het moeilijk. De rangers negeren haar en iedere poging om het goed te maken mislukt.

Aflevering 63

11 min

Tot grote verbazing van Mike en Elize blijkt de uitgeefster hun boek geweldig te vinden. Bionda is jaloers op Elise en volgt haar ’s nachts naar haar boomhut. Aan het ontbijt verraadt Bionda het geheim van Elise en even lijkt haar doel, om Mike en Elise uit elkaar te drijven, te lukken. Maar de rangers nemen het op voor Elise en willen zelfs een kijkje nemen in de boomhut.

Aflevering 64

12 min

Mike negeert Elise. Hij voelt zich in de steek gelaten omdat zij een groot geheim voor hem verborgen heeft gehouden. Taffie is woedend op Bionda na haar verraadt met Elise en zet haar de meidenkamer uit. Bionda moet op de bank slapen maar voelt zich zo eenzaam dat ze haar vader om hulp vraagt.

Aflevering 65

12 min

Bionda heeft hulp gekregen van haar vader. Twee bodyguards, Quint en Ko, moeten haar vanaf nu beschermen. Sira mag na toestemming van Maxime verhuizen naar het rangerhome maar als haar tas wordt onderzocht door Quint is ze niet meer zo zeker van haar beslissing. Gelukkig zijn Taffie en Elise er om haar gerust te stellen en op te vrolijken.

Aflevering 66

11 min

Alwin is nog steeds aan het waken bij de zieke beer. Elise probeert met hem te praten over Mike maar Alwin heeft weinig interesse. Ook Sira, die zich rot voelt in het rangerhome, kan hij niet opvrolijken. Gaby is niet blij met de twee bodyguards van Bionda. Maar in een onbewaakt moment sluipt ze het rangerhome binnen en weet ze Quint te overmeesteren.

Aflevering 67

11 min

Bionda wordt nog steeds in de gaten gehouden door haar twee bodyguards en wekt de indruk dat ze een bekende Nederlander is. Bezoekers vragen haar om een handtekening en zelfs een cameraploeg komt speciaal naar het park om Bionda te filmen. Geluidsvrouw Leonie en cameraman Martijn gaan gretig in op Bionda’s aanbond om een real life soap over haar te maken.

Aflevering 68

12 min

De rangers zijn Bionda zat. De bodyguards gingen al te ver maar een cameraploeg dag en nacht over de vloer slaat werkelijk alles. Bij het kampvuur verzinnen ze een wraakplan. Sira heeft het moeilijk, ze voelt zich niet thuis bij de rangers maar durft ook niet goed naar huis. Elise probeert dichterbij Mike te komen maar Mike is hier nog niet klaar voor en snauwt haar af.

Aflevering 69

12 min

Bionda heeft een viewing georganiseerd voor haar eigen show maar als ze ziet dat de andere rangers alle aandacht opeisen is ze verbijsterd. Mike ziet de relatie met Elise niet meer zitten nu hij Bastiaan in de boomhut heeft gezien. Als hij verdrietig het rangerhome binnenkomt, treft hij een journalist.

Aflevering 70

12 min

Bionda wil zo snel mogelijk het dierenpark verlaten. Ze voelt zich vernederd en in de steek gelaten. Misschien dat Fabian haar nog op anderen gedachten kan brengen maar ze lijkt vastbesloten. Elise heeft liefdesverdriet en treurt eenzaam in haar boomhut. Bastiaan zoekt haar op en doet een poging Elise op te vrolijken.

Aflevering 71

12 min

Bionda wil toch op de opleiding blijven. Dit mag ze pas als ze haar excuses heeft aangeboden en als ze belooft geen make-up te dragen en kort te douchen. Intussen maakt iedereen zich zorgen om een ziek geworden zebra.

Aflevering 72

12 min

Mike en Elise hebben het ondanks lijmpogingen van Gaby nog steeds niet uitgepraat en ook Bastiaan heeft het moeilijk met de hele situatie. Elise gaat naar Fabian voor advies. Bionda lijkt zich braaf aan de opgelegde was en make-up beperkingen te houden, maar ze gaat wel stiekem haar haren in het pelikanenwater wassen.

Aflevering 73

12 min

Bionda ontdekt dat de tweeling terug is in het dierenpark maar ze besluit hierover haar mond te houden. Na de zieke zebra is er nu ook een pelikaan ernstig ziek geworden. Bionda denkt dat het haar schuld is en voelt zich rot. Gelukkig weet Moes haar te overtuigen van haar onschuld.

Aflevering 74

12 min

Het komt tot een heftige confrontatie tussen Elise, Mike en Bastiaan maar nog steeds wordt de situatie niet opgelost. Elise besluit met hulp van Bastiaan Gaby’s advies op te volgen en Mike jaloers te maken. Nu ook Mascha de beer ziek is geworden begint Bionda Jan Joris en Madelieve te verdenken, maar de tweeling ontkent.

Aflevering 75

11 min

Gaby en Fabian bereiden de rangers voor op het ergste. Het park moet waarschijnlijk dicht. De rangers besluiten een feestje te organiseren omdat het misschien wel de laatste keer is dat het kan. Tijdens het feestje proberen Elise en Mike elkaar op de dansvloer jaloers te maken.

Aflevering 76

11 min

Moes en Taffie zoeken bewijzen om de merkwaardige zaak van de zieke dieren in het park op te lossen. Een heleboel verdachten komen in aanmerking. Niet alleen Roy, die ze in zijn werkplaats betrappen, terwijl hij bezig is met zijn favoriete hobby: het opzetten van dieren, maar ook de tweeling die wraak hebben gezworen, zijn verdacht.

Aflevering 77

12 min

Sira is zo bang geworden van al die vergiftigingen in het park, dat ze vreest voor het leven van haar konijn. Ze brengt die dan ook veilig onder in het rangerhome. Omdat de rangers er inmiddels van overtuigd zijn dat de tweeling de daders zijn, zetten ze een val voor hen op.

Aflevering 78

11 min

De ring die Moes gevonden heeft past Madelieve of Jan Joris niet. Maar de rangers houden de tweeling voor de zekerheid nog even gevangen. Als Elise niet op de signeersessie van het boekje van Mike en haar komt opdagen, helpt Bionda Mike uit de brand door zich voor te doen als Elise.

Aflevering 79

11 min

Moes maakt gipsafdrukken van een paar voeten bij de plek waar een dier vergiftigd is. Er is iets vreemds aan de hand met die afdrukken vindt hij. Sira heeft zich zoveel zorgen gemaakt om haar huisdier, sinds het gifdrama in het park, dat ze een herwaardering krijgt voor haar konijn.

Aflevering 80

13 min

Moes wil de gemeenteambtenares ontmaskeren als de dader van de vergiftigingen. Hij haalt het bewijsmateriaal in het rangerhome waar ze zich heeft omgekleed. Een van haar schoenen heeft een dikke zool. Dat betekent dat ze één korter been heeft. En dat klopt precies met de vreemde gipsafdruk.

Aflevering 81

13 min

Nu Moes de prijs gewonnen heeft, wil iedereen vriendjes met hem worden. Taffie probeert met hem te dansen, in de hoop dat hij net zo enthousiast wordt van de muziek van haar favoriete band. Ze wil eigenlijk dat hij haar trakteert op een concert. Maar Bionda zit ook achter het geld van Moes aan, omdat ze geen toelage meer krijgt van haar pappie.

Aflevering 82

11 min

Elise schrikt als ze Moes aantreft in haar boomhut. Ze stelt voor dat hij zelf eens bedenkt waaraan hij de prijs wil besteden. Moes weet het nog steeds niet, maar organiseert een auditie voor de rangers. Op die manier kunnen ze hem proberen te overtuigen wat hij nu het best met het geld kan doen.

Aflevering 83

12 min

Als Bastiaan door de verkoper onder druk wordt gezet, om zijn apparatuurschuld af te lossen, krijgt hij toch wel schrik. Mike loopt stage bij de dierenarts en maakt een operatie mee. Alwin en Elise lopen samen stage bij de roofdieren en kunnen het goed met elkaar vinden.

Aflevering 84

12 min

Bij Bastiaan zit de schrik er nu wel in. Het loopt best stroef tussen Mike en Elise. Mike stort zich maar fanatiek op zijn stage en brengt veel tijd in de dierenartspraktijk door. Bionda heeft bewust gekozen voor de stage bij de pelikanen, omdat ze denkt daar dan lekker op het strandje te kunnen zonnen.

Aflevering 85

12 min

Moes schrikt van Bastiaan die totaal in paniek is. Moes heeft namelijk al een besluit genomen over het geld. Sira heeft hem op het idee gebracht om een nakomeling van een Afrikaanse prins naar het park te halen, die de witte leeuwen heeft beschermd tegen de jacht op hun huid.

Aflevering 86

12 min

Dayo heeft alleen maar oog voor Sira, maar zij vindt Dayo ook heel leuk. Bionda verft haar haar rood, in een poging om ook de aandacht te krijgen van de rijke prins. Maar dat mislukt grandioos. Dayo is blij, de witte leeuwen te zien die zijn grootvader van de jagers gered heeft.

Aflevering 87

11 min

Mike weet wat hij Elise voor haar verjaardag wil geven. Omdat ze samen stage lopen, ontdekken Alwin en Elise dat ze het goed met elkaar kunnen vinden. Sinds ze gezoend hebben zijn Sira en Dayo verliefd. Dayo laat dat op zijn eigen wijze weten.

Aflevering 88

11 min

Bastiaan weet niet zo één, twee, drie wat hij met de koivis moet doen. Gelukkig is er een bezoeker die de vis wil kopen. Elise en Alwin kunnen het steeds beter vinden. Alwin pest haar door in het midden te laten of hij nu wel of niet een cadeautje voor haar verjaardag heeft.

Aflevering 89

12 min

Moes en Taffie gaan uitzoeken hoe het in elkaar zit, want er verdwijnen nog steeds koivissen, terwijl Bastiaan vastzit! Dayo moet binnenkort terug naar Afrika, want zijn verblijfsvergunning loopt af. Dat vindt Sira vreselijk, want ze zijn zo verliefd! Mike heeft zijn eerste operatie op een panter en hij vindt het heel spannend.

Aflevering 90

13 min

Elise merkt dat Mike liever bij de panter blijft, dan dat hij naar haar verjaardagfeestje komt. Hij blijft waken bij de panter. Alwin redt Mike uit de situatie door zijn cadeautje (een ketting) aan Elise te geven en te doen alsof het van Mike is.

Aflevering 91

12 min

Sira zegt ‘ja’ tegen Dayo’s voorstel om als zijn vrouw mee te gaan naar Afrika! Maar als ze toestemming vragen aan Maxime, wordt die woedend en weigert. Mike trekt per ongeluk het kettinkje dat Elise van Alwin gekregen heeft, kapot. Hij belooft haar een nieuw kettinkje, maar Elise laat het oude repareren.

Aflevering 92

11 min

Fabian helpt Bastiaan door zijn schuld te betalen, maar daar moet Bastiaan natuurlijk wel wat voor doen. Voor een week moet hij in de functie van bewaker vervelende klusjes in het park opknappen. Maxime verandert ineens haar mening en lijkt er alle begrip voor te hebben dat Sira met Dayo naar Afrika wil.

Aflevering 93

11 min

Bastiaan heeft meteen door dat het Bionda en Taffie zijn, die in de Orang Oetan pakken zitten. Hij speelt het spelletje mee en sluit ze op in een hok! Sira voelt zich verraden door Maxime en wil niets meer met haar te maken hebben. Als het aan haar ligt, vertrekt ze meteen met Dayo naar Afrika.

Aflevering 94

11 min

Gelukkig is Sjors oké, maar Dayo mag nooit meer stofzuigen! Sira raakt door de verhalen van Dayo steeds meer begeestert over Afrika. Bastiaan maakt zich in zijn functie als bewaker nogal druk over de constructie van de ara kooi. Die wordt wankel doordat de ara’s de schroeven blijven losdraaien.

Aflevering 95

11 min

Taffie is bang dat ze het dierenpark uit moet, nu haar opleidingsgeld niet betaald wordt. Mike en Elise spreken nu openlijk de twijfel over hun liefde uit. Ze weten niet goed meer met elkaar om te gaan. Bastiaan krijgt tot verbazing van Roy, wat medewerkers zover dat ze de arakooi gaan repareren.

Aflevering 96

12 min

Nu Bastiaan eindelijk schuldenvrij is, raakt hij echt geïnteresseerd in zijn stage bij de vissen. Het is Sira gelukt wat haren van Maxime te bemachtigen voor Dayo’s ritueel. Elise besluit van stage te veranderen om haar relatie met Mike te verbeteren. Alwin vindt het jammer, maar heeft er begrip voor.

Aflevering 97

11 min

Bionda en Taffie redden het schaap van een wisse dood. Bionda is even de held, omdat ze ondanks haar allergie niet eerst aan zichzelf dacht. Maar Bionda zou Bionda niet zijn. als ze dat moment niet zou uitbuiten. Mike krijgt het een beetje benauwd van Elise die steeds meer aandacht wil.

Aflevering 98

11 min

Taffie is ontzettend blij haar broer te zien, maar Bionda heeft ook wel oog voor de ruige Diabolo. Maxime is boos dat Sira een nacht is weggebleven. Ze krijgt huisarrest. Hoewel Mike en Elise samen stage lopen, ziet Mike dat Elise het nog steeds erg goed met Alwin kan vinden. Als Elise bij Alwin is ziet hij haar sinds lang weer lachen...

Aflevering 99

11 min

De man die in de boom hangt, blijkt een parachutist te zijn, die een ongelukkige sprong heeft gemaakt. Hij is bezig met een recordpoging voor het Guiness book of records. Zonder de grond te raken moet hij bij de ingang van Ouwehand te komen. Maxime is nogal gecharmeerd van Bertrand en wil hem helpen.

Afl. 100: 0

11 min

Moes stort zich op een plan om te zorgen dat Bertrand zijn recordpoging kan halen. Hij bouwt met de rangers een verrijdbare nep boom, zodat hij alsnog de ingang kan bereiken. Maar Roy snijdt Bertrands parachutekoorden door, zodat de recordpoging mislukt. Taffie en Diabolo halen oude herinneringen op.

Afl. 101: 1

11 min

Volgens Diabolo heeft Taffie een verkeerde indruk van hem gekregen. Tijdens Alwins afscheid merkt Mike hoezeer Elise en Alwin verbonden zijn. Sira is jaloers op de aandacht die Maxime aan Bertrand geeft. In het rangerhome stort de tafel in elkaar, omdat Bastiaan de termieten van het insectenproject van Moes heeft laten ontsnappen.

Afl. 102: 2

12 min

Het beertje dat Elise op het pad ziet liggen is alweer verdwenen als ze Mike erbij haalt. Volgens de verzorger is er geen beer ontsnapt. In het huis van Maxime heeft het nogal wat voeten in aarde om voor iedere ranger een plekje te vinden. Sira is onbeleefd tegen Bertrand, omdat ze hem als een bedreiging ziet voor haar relatie met Maxime.

Afl. 103: 3

12 min

Als Sira Maxime en Bertrand betrapt op zoenen, ziet ze dat als verraad aan haar vader. Is Maxime hem alweer vergeten? Moes en Taffie vinden het paalzitten van Bastiaan heel gevaarlijk en halen Bertrand erbij om hem de recordpoging uit het hoofd te praten. Maar die stimuleert hem alleen maar!

Afl. 104: 4

12 min

Taffie ontwijkt Diabolo. Na de mislukking met de spinpresentatie besluit Bionda om revanche te nemen met een presentatie over de beverrat. Nu Afrika steeds dichterbij komt, krijgt Sira toch wel wat angst. Zeker als ze hoort hoe het er bij Dayo in zijn dorp aan toe gaat.

Afl. 105: 5

13 min

Maxime heeft een verzoeningsdineetje gemaakt, maar dit mislukt volledig. Sira lijkt Bertrand maar niet te accepteren. Elise ziet het jongetje nog steeds met regelmaat in het park, maar zij lijkt de enige die hem ziet. Als ze Mike van zijn bestaan wil overtuigen, ziet Elise hem wel, maar Mike niet...

Afl. 106: 6

12 min

Sira is totaal overstuur door het nieuws dat haar vader leeft! Ze verwijt het Maxime dat ze zoiets groots voor haar verborgen heeft gehouden. De rangers vragen zich af of Diabolo schuldig is. Elise staat helemaal alleen in haar ervaring met het mysterieuze jongetje.

Afl. 107: 7

12 min

Als Moes en Bastiaan, Diabolo willen confronteren met de helingpraktijken in het park, is Diabolo met de noorderzon vertrokken. Dayo haalt Sira over om in het park te blijven en niet impulsief te gaan zoeken naar haar vader. Mike belooft Elise serieus te nemen.

Afl. 108: 8

12 min

Moes en Bastiaan vangen Siegfried, de man die met de camper illegaal in het dierenpark staat. Ze denken dat hij iets te maken heeft met de helingpraktijken in het park. Taffie laat zich in ondergoed fouilleren, uit protest dat Fabian en Gaby zo wantrouwend zijn naar bezoekers in het park.

Afl. 109: 9

13 min

Als Sira Siegfried naar de camper brengt, verbergt hij zich voor Maxime en Bertrand. Dat vindt Sira vreemd… Eenmaal bij de camper betrappen ze Taffie, die de camper aan het doorzoeken is. op gestolen spullen. Elise baalt als ze merkt dat Mike aan Bastiaan over kleine Alwin heeft verteld.

Afl. 110: 0

11 min

Diabolo verzekert Taffie, dat hij sinds hij in de gevangenis heeft gezeten, geen criminele dingen heeft gedaan. Hij heeft zijn leven gebeterd. Taffie gelooft hem. Bionda laat de beverrat voor haar spreekbeurt ontsnappen. De jonge Alwin vertrouwt Elise toe, dat hij later haar vriend zal worden. Ze begrijpt niet wat hij bedoelt...

Afl. 111: 1

11 min

Elise begint aan zichzelf te twijfelen: is ze echt gek? Fabian brengt Bertrand op een idee als ze bij de vleermuizen zijn. Nu weet hij hoe hij zijn recordpoging kan verbreken! Dayo gaat Bertrand helpen. Hij ontwerpt een soort superparachute. Moes is best wel jaloers op de kundigheid van Dayo.

Afl. 112: 2

13 min

Elise schrikt als ze het cadeautje van Alwin vindt. Het is een slapend houten beertje in precies dezelfde houding als het als beertje verklede jongetje, toen ze hem voor het eerst zag. Ze confronteert Mike ermee: ze is dus niet gek! Ook Siegfried geeft Sira een muziekdoosje cadeau. Als Maxime het geluid van het muziekdoosje uit het open raam hoort, schrikt ze.

Afl. 113: 3

12 min

Taffie vindt het goed dat Moes eens een keer op zijn gevoel af gaat. En Diabolo is zo blij dat Moes het voor hem opneemt, dat hij op zijn motor mee mag rijden. Mike is bezorgd en praat met Alwin over ‘gekke’ Elise. Als Alwin hoort over het kleine jongetje dat Alwin heet, is hij erg verbaasd. Het gaat steeds stroever tussen Mike en Elise.

Afl. 114: 4

12 min

Moes verdedigt Diabolo als hij verdacht wordt van heling. Maar hij heeft de schijn tegen en verlaat het park. Sira is heel verdrietig omdat Dayo binnenkort moet vertrekken. Alwin bekent Elise dat hij in Amerika dezelfde ervaringen heeft gehad als zij hier in het dierenpark.

Afl. 115: 5

12 min

De tatoeagezetters blijken de oude dievenvriendjes van Diabolo. Zij zijn degene die in het park met criminele zaakjes bezig zijn om Diabolo in diskrediet te brengen. Fabian biedt zijn excuses aan Diabolo aan. Hoe moeilijker Elise met Mike kan omgaan, des te beter kan ze dat met Alwin. Er is zoveel romantiek tussen hen, dat een zoen onvermijdelijk is...

Afl. 116: 6

12 min

En dan blijkt dat Siegfried eigenlijk Selwin heet en de man van Maxime is. Siegfried is dus Sira’s vader! Hij lag in coma toen Maxime hem voor het laatste zag. Er was toen geen hoop dat hij ooit beter zou worden. Alwin wil dat Elise de tijd neemt om te kiezen tussen hem en Mike.

Afl. 117: 7

12 min

Maxime vertelt niet aan Sira dat Siegfried haar vader is. Ze liegt dat hij een oude vriend is. Als Siegfried door laat schemeren dat hij hoopt dat het weer goed komt tussen hen, vertelt ze hem over Bertrand. Het eerste betaalde klusje voor Taffie is het inspecteren van de hokken.

Afl. 118: 8

12 min

Door de fout van Bastiaan, komt het terrein blank te staan. Sira wil illegaal met Dayo naar Afrika om haar vader te zoeken. Roy ontdekt de camper van Siegfried en wil hem bestraffen, maar Siegfried heeft een baantje in het park bemachtigd en is dus zijn nieuwe collega...

Afl. 119: 9

12 min

De boomhut stort naar beneden en Mike en Alwin redden Elise. Mike verwijt Alwin dat hij hem in de weg heeft gelopen bij het redden van Elise. Omdat Fabian voorlopig in een rolstoel zit, stelt Gaby voor dat Taffie bepaalde taken van hem overneemt. Maxime neemt afscheid van Bertrand die nu echt zijn recordpoging gaat doen.

Afl. 120: 0

12 min

Bertrand recordpoging lukt te goed: hij verdwijnt in de verte, in plaats van bij de ingang van het park te landen. Dan ziet Sira dat er iets speciaals is tussen Siegfried en Maxime... Bastiaan is heimelijk verliefd geworden op Gaby. En Elise en Alwin bekennen nu dat ze verliefd op elkaar zijn.

Afl. 121: 1

13 min

Als Sira ontdekt dat Siegfried haar vader is, is ze dolgelukkig. Ze besluit om niet mee te gaan met Dayo naar Afrika. Ze beloven wel plechtig contact te houden. Siegfried legt Sira uit waarom hij zo lang weg is gebleven. Bionda traint de leguaan voor haar show. En Bastiaan bekent aan Moes dat hij een beetje verliefd is op Gaby.

Afl. 122: 2

12 min

Gaby is niet gediend van Bastiaans avances en kapt het meteen af. Sira is erg in de war vanwege haar ontdekking dat Siegfried haar vader is. Ze weet dan ook niet goed haar houding tegenover Maxime te bepalen. Mike ziet Elise en Alwin als nieuw stelletje. Het raakt hem diep.

Afl. 123: 3

11 min

Tot Sira’s teleurstelling besluit Maxime tijdelijk weg te gaan om Bertrand te redden. Alwin helpt Elise haar boomhut weer op te bouwen die tijdens de storm is vernield. Nu Dayo weg is, heeft Sira telkens heimwee naar hem, als ze bij de witte leeuwen is.

Afl. 124: 4

12 min

Als Mike hoort dat Alwin het vanwege hem uitgemaakt heeft met Elise, doet hij net of dat niet nodig is en hij geen moeite heeft met hun relatie. Sira zoekt een manier om de piranhaparkiet van Dayo, die hij achter had gelaten, naar Afrika te sturen. Bastiaan en Moes spelen zoo tycoon.

Afl. 125: 5

13 min

Elise en Alwin verzoenen zich. Het is open dag. De ouders komen kijken. Bionda en Mike hebben een prachtige bustocht door het dierenpark georganiseerd om de ouders te laten zien wat de rangers dit jaar allemaal geleerd hebben. Diabolo is onder de indruk van Taffie als ze een presentatie met slangen doet.

 • mogelijk schadelijk tot 6 jaar
 • geweld
 • angst
 • grof taalgebruik

Zoop

 • 2006
 • Kids, Familie, Nederlands
 • 3 Seizoenen

Zoop speelt zich af in de dierentuin, waarbij een groep jongeren centraal staan die een opleiding tot dierenverzorger volgen. De jongeren wonen op de campus bij de dierentuin en de verhaallijnen zijn deels geïnspireerd door de omgeving en de dieren.

Acteurs
Nicolette van Dam
Ewout Genemans
Patrick Martens
Taal
Nederlands
Genre
Kids, Familie, Nederlands