Terug

Holly Hobbie

  • 2018
  • Familie, Drama
  • 2 Seizoenen

De 13-jarige Holly Hobbie is een aspirant-singer/songwriter die niet bang is om te vechten voor de dingen waarin zij gelooft. Ook niet als ze daarmee mensen tegen de haren in strijkt.Lees meer

Genre
Familie, Drama
Acteurs
Ruby Jay
Marcus Cornwall
Erin Karpluk
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: The Show Starter

22 min

Holly ontdekt dat de bar van haar oma misschien wel voorgoed de deuren moet sluiten. Ze probeert het geliefde familiebedrijf te redden door een muziekshow te organiseren.

Afl. 2: The Churlish Cheerleader

22 min

Holly is jaloers wanneer ze ontdekt dat Amy en Piper samen oefenen om cheerleader te worden. Ze besluit de ontluikende vriendschap tussen de twee te saboteren.

Afl. 3: The Savvy Sleuth

22 min

Burgemeester Flaherty geeft de show de schuld voor de vernietiging van de reuzekomkommer van boer Dodge. Holly en haar vriendinnen besluiten op zoek te gaan naar de werkelijke dader.

Afl. 4: The Pickle Princess

22 min

Holly is bang dat Piper haar verslaat tijdens de schoonheidswedstrijd. Ze moet beslissen of ze afgaat op wat andere mensen haar vertellen of het beste trouw aan zichzelf kan blijven.

Afl. 5: The Chicken Cooper

22 min

Als straf voor hun leugens over de vernietiging van de reuzekomkommer moeten Holly en Robbie een kippenhok bouwen voor boer Dodge.

Afl. 6: The Rabble Rouser

22 min

Holly ontdekt dat het defecte filtersysteem van de augurkenfabriek ervoor zorgt dat de nabijgelegen beek wordt vervuild. Ze probeert haar moeder over te halen om de waarheid naar buiten te brengen.

Afl. 7: The Birthday Basher

22 min

Holly en Piper plannen hun verjaardagsfeest op dezelfde dag. Wanneer Piper weigert om de datum van het hare te wijzigen, zet Holly alles op alles om het feest van Piper in de schaduw te zetten.

Afl. 8: The Freckled Fugitive

22 min

Holly vindt het vreselijk dat ze haar moeder heeft teleurgesteld en misschien wel haar beste vriendin is verloren na het feestincident. Ze pakt samen met Tyler de biezen en vertrekt naar Chicago.

Afl. 9: The Mad Muralist

22 min

Holly is bang dat ze haar beste vriendin zal verliezen. Ze probeert Amy jaloers te maken door Tyler haar te laten helpen met een muurschilderij ter ere van de 200e verjaardag van de stad.

Afl. 10: The Crushing Criminal

22 min

Holly ontdekt dat Piper en haar moeder gedwongen zijn om te verhuizen omdat ze achterlopen met het betalen van de huur. Ze zet alles op alles om haar nieuwe vriendin te helpen.

Holly Hobbie

  • 2018
  • Familie, Drama
  • 2 Seizoenen

De 13-jarige Holly Hobbie is een aspirant-singer/songwriter die niet bang is om te vechten voor de dingen waarin zij gelooft. Ook niet als ze daarmee mensen tegen de haren in strijkt. Holly is een dromer én doener die op een positieve en volstrekt unieke manier omgaat met vriendschappen, prille liefde en familieconflicten. Op een dag wil ze de wereld redden, maar voorlopig vindt ze het prima om eerst orde op zaken te stellen in haar eigen leven.

Acteurs
Ruby Jay
Marcus Cornwall
Erin Karpluk
Taal
Engels
Genre
Familie, Drama