Terug

Scrubs

 • 2001
 • Komedie, Drama
 • 9 Seizoenen

Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel 'JD', een co-assistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen.Lees meer

Genre
Komedie, Drama
Acteurs
Zach Braff
Sarah Chalke
Donald Faison
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9

Seizoen 1

Afl. 1: My First Day

22 min

Hij is net klaar met de opleiding, maar coassistent John 'JD' Dorian voelt zich nog niet klaar voor gekke patiënten en het gescheld van de dokters in het Sacred Heart-ziekenhuis. Hij moet leren omgaan met de slechtgehumeurde dr Cox en de sociopatische conciërge die hem misschien wil vermoorden.

Afl. 2: My Mentor

21 min

JD begint zich zelfverzekerd te voelen als arts, maar zijn zelfvertrouwen wordt ondermijnd wanneer hij een zware roker, die misschien kanker heeft, niet kan overtuigen te stoppen. JD vraagt dr Cox om advies, maar die wil JD niet helpen.

Afl. 3: My Best Friend's Mistake

21 min

Als JD gestoord wordt wanneer hij Elliot wil gaan zoenen, weet hij dat hij nog maar 48 uur heeft voor ze in de 'vriendenzone'komen, en nooit meer meer dan vrienden kunnen zijn. . Elliot reageert buitensporig als dr Kelso haar 'schat' noemt.

Afl. 4: My Old Lady

21 min

JD is geschokt wanneer z'n patiënt, een 86-jarige oma, hem vertelt dat ze klaar is om te sterven. Carla en Elliot, die nog steeds geen vriendinnen zijn, leren elkaar beter kennen wanneer ze gemeenschappelijke interesses ontdekken.

Afl. 5: My Two Dads

21 min

JD wijst dr Kelso op een technische fout, maar het was eigenlijk een poging van dr Cox om een vrouw zonder verzekering te redden.

Afl. 6: My Bad

21 min

Dr Cox kan nog steeds geschorst worden, en JD krijgt toevallig een speciale patiënt toegewezen: Jordan Sullivan, een belangrijk lid van de raad.

Afl. 7: My Super Ego

20 min

JD heeft zich opgewerkt tot slimste student, maar hij heeft concurrentie: Nick Murdoch, die aardiger en vriendelijker is en een beter achterwerk heeft.

Afl. 8: My Fifteen Minutes

20 min

JD en Turk worden helden nadat ze een cameraman redden op tv terwijl ze onderweg zijn naar een stripclub. Turk wordt het middelpunt van een nieuwe reclamecampagne van dr Kelso.

Afl. 9: My Day Off

21 min

JD beleeft het ziekenhuis als patiënt wanneer hij wordt opgenomen voor een blindedarmontsteking.

Afl. 10: My Nickname

21 min

JD krijgt een nieuwe bijnaam, 'Scooter', en z'n relatie met verpleegster Carla wordt beter.

Afl. 11: My Own Personal Jesus

21 min

Het is kerst, en ook al hebben JD en de anderen er geen zin in, Turk maakt er een enorm feest van.

Afl. 12: My Blind Date

21 min

Een vrouw glijdt uit op de natte vloer van het ziekenhuis. Omdat hij bang is dat ze een aanklacht indient, vraagt dr Kelso JD om haar bij te staan en mee te leven.

Afl. 13: My Balancing Act

21 min

JD is gefrustreerd als z'n opbloeiende romance met een ex-patiënte uitdooft, omdat hun afspraakjes steeds door spoedgevallen worden onderbroken.

Afl. 14: My Drug Buddy

21 min

Op aanraden van Carla leren Turk en dr Cox elkaar beter kennen, maar het wordt vreemd als beide mannen beseffen dat dr Cox verliefd is op Carla.

Afl. 15: My Bed Banter & Beyond

27 min

JD en Elliot brengen de hele dag samen in bed door en als de eerste onwennigheid voorbij is, beseffen ze dat ze heel goed bij elkaar passen, maar Elliot wil nog steeds niet hun relatie naar buiten brengen.

Afl. 16: My Heavy Meddle

21 min

Carla is vastbesloten de laatste wens van een comateuze patiënt in te willigen, tegen het advies van dr Kelso in.

Afl. 17: My Student

21 min

JD, Elliot en Turk beëindigen hun eerste jaar coschappen en krijgen nu studenten om hun vuile werk op te knappen.

Afl. 18: My Tuscaloosa Heart

21 min

Als Mr Simon overlijdt, wordt JD’s competentie in twijfel getrokken. Hij blijkt niets verkeerd te hebben gedaan, maar hij beseft hoe belangrijk het is om patiënten goed te behandelen, ook al doen ze heel vervelend tegen hem.

Afl. 19: My Old Man

21 min

Elliot zit in de rats als haar ouders komen kijken naar de presentatie van de paper die ze samen met JD heeft geschreven. JD vindt het wel grappig totdat zijn vader, Sam, ineens opduikt.

Afl. 20: My Way or the Highway

21 min

Dr Kelso en dr Cox komen tot een akkoord als dr Cox de verpleegkundige ontslaat die de beste koffie in het ziekenhuis zet.

Afl. 21: My Sacrificial Clam

21 min

JD wordt geprikt door een naald die net is gebruikt om een patiënt op hepatitis B te testen. Terwijl hij op de testuitslag wacht, ontmoet hij vier oudere artsen die hem bang maken met gruwelijke verhalen.

Afl. 22: My Occurrence

21 min

Jordans broer Ben wordt opgenomen in Sacred Heart na een ongeluk met een nietpistool.

Afl. 23: My Hero

21 min

Ben neemt het nieuws van zijn diagnose redelijk goed op - in elk geval beter dan zijn zus Jordan en JD. Vreemd genoeg blijft dr Cox het rustigst en meelevendst.

Afl. 24: My Last Day

21 min

Het is JD's laatste dag als coassistent. Het was me het jaartje wel voor de drie jonge artsen, maar ze moeten toch aan het werk.

Scrubs

 • 2001
 • Komedie, Drama
 • 9 Seizoenen

Scrubs belicht de vreemde belevenissen van dr John Dorian, oftewel 'JD', een co-assistent die werkt in het vreemde Sacred Heart-ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. Samen met zijn collega's Chris Turk (JD's vriend uit zijn studententijd) en de mooie, maar sociaal onhandige, Elliot Reid sluit hij elke onvoorspelbare dag af met hilarische resultaten.

Acteurs
Zach Braff
Sarah Chalke
Donald Faison
Taal
Engels
Genre
Komedie, Drama