Terug

The Real O'Neals

  • 2017
  • Komedie
  • 2 Seizoenen

Voor hun buren lijken de O’Neals het perfecte, Amerikaanse gezin, en als het aan vrouwelijk gezinshoofd Eileen lag, hield ze dat ook zo. Uiteindelijk merkt Eileen dat niet-zo-perfect zijn tegelijk zowel bevrijdend als ontluisterend is.Lees meer

Genre
Komedie
Acteurs
Martha Plimpton
Noah Galvin
Jay R. Ferguson
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot

20 min

Het leven van het gezin O’Neal neemt een onverwachte wending als Kenny bekendmaakt dat hij homofiel is en iedereen ophoudt zich perfect voor te doen.

Afl. 2: The Real Papaya

20 min

Na de ‘uit de kast’-bekentenissen van iedereen in het gezin O’Neal, wil Eileen de situatie onder controle krijgen en probeert ze Kenny niet-homo te maken. Ondertussen probeert Kenny het goede moment te vinden om het uit te maken met zijn vriendin.

Afl. 3: The Real Lent

20 min

Eileen herinnert haar gezin eraan dat het de vastentijd is en vraagt ze dingen op te geven waar ze echt van houden. Tijdens een toevallige ontmoeting komt Kenny zijn eerste homo-verliefdheid tegen en Pat ontdekt dat zijn kleine meisje, Shannon, volwassen is.

Afl. 4: The Real 'f' Word

20 min

Op Kenny’s eerste schooldag sinds hij uit de kast is, gebruikt hij een zeker woord om zichzelf aan te duiden, wat niet goed uitpakt. Ondertussen helpt Eileen Pat met het uitzoeken van een bank voor zijn nieuwe woonruimte in de kelder.

Afl. 5: The Real Spring Fever

19 min

Eileen wil een frisse start maken in haar leven door te solliciteren voor haar eerste baantje sinds de geboorte van haar kinderen. Ondertussen merkt Pat dat hij nog niet klaar is voor het vrijgezellenleven, hoewel zijn collega, Archie, daar anders over denkt.

Afl. 6: The Real Man

20 min

Als Pat een kampeerreisje plant om wat vader-zoontijd te hebben met Jimmy, gaat Kenny mee om te bewijzen dat hoewel hij homofiel is, hij nog steeds mannelijk kan zijn.

Afl. 7: The Real Grandma

20 min

Als Eileens strikt katholieke moeder bij de O’Neals komt, laat Eileen het gezin zowel de scheiding van Pat als Kenny’s seksualiteit verbergen, maar Kenny probeert zijn moeder ervan te overtuigen de waarheid tegen oma Agnes te vertellen.

Afl. 8: The Real Book Club

20 min

Eileen komt voor het eerst haar boekenclub onder ogen sinds haar gezinsproblemen bekend geworden zijn. Kenny’s eerste reisje naar de ‘homofiele’ koffieshop is alles wat hij zich gewenst had, totdat Pat hem vergezeld naar een wedstrijd homo-trefbal.

Afl. 9: The Real Wedding

20 min

Kenny doet auditie voor het schooltoneelstuk en Eileen biedt zich aan als vrijwilliger. Kenny krijgt de rol van Romeo, maar hoort tot zijn ongenoegen dat zijn ex-vriendin Mimi Julia speelt. Het wordt nog gênanter als Eileen de bruiloftscène opzet als een echte bruiloft.

Afl. 10: The Real Retreat

20 min

Als Jimmy benoemd wordt tot geloofsleider voor de katholieke jeugdretraite, neemt een jaloerse Kenny de rol van zijn oudere broer over als leider van de slechte kinderen.

Afl. 11: The Real Other Woman

20 min

Nadat Eileen bij Kenny erop aandringt een baantje te nemen, wordt ze jaloers als hij als mentor gaat werken en een band vormt met de moeder van de leerling.

Afl. 12: The Real Rules

20 min

Als ze merken dat Pat zijn penning thuisgelaten heeft, overtuigt Jimmy Kenny en Shannon ervan dat ze die penning moeten gebruiken om te doen alsof hij een politieagent is om gratis extraatjes te krijgen.

Afl. 13: The Real Prom

20 min

Als het schoolbal in aantocht is, proberen Kenny en Jimmy het perfecte bal-aanzoek te doen voor de klasgenoten waar ze een oogje op hebben. Shannon denkt dat het bal onzin is en wil liever thuisblijven, maar als Pat ontdekt dat ze gevraagd is, wil hij haar overhalen te gaan.

The Real O'Neals

  • 2017
  • Komedie
  • 2 Seizoenen

Voor hun buren lijken de O’Neals het perfecte, Amerikaanse gezin, en als het aan vrouwelijk gezinshoofd Eileen lag, hield ze dat ook zo. Uiteindelijk merkt Eileen dat niet-zo-perfect zijn tegelijk zowel bevrijdend als ontluisterend is. Tijdens deze nieuwe reis van zelfontdekking en een wat rommelig hoofdstuk in hun levens, houden de O’Neals niet langer de schijn op perfect te zijn en gaan normaal doen. Wat ze uit elkaar zou hebben kunnen trekken, brengt ze juist dichter bij elkaar.

Acteurs
Martha Plimpton
Noah Galvin
Jay R. Ferguson
Taal
Engels
Genre
Komedie