Mijn Kijklijst
Terug

Tell Me A Story

  • 2020
  • Thriller
  • 2 Seizoenen

Tell Me A Story vormt wereldberoemde sprookjes om tot een duistere psychologische thriller. De setting: New York anno nu.

Genre
Thriller
Acteurs
James Wolk
Billy Magnussen
Dania Ramirez
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Chapter 1: Hope

50 min

De getormenteerde tiener Kayla en haar vader proberen een nieuwe start te maken in het huis van grootmoeder Colleen. Gabe en Hannah (broer en zus) worden na jaren herenigd onder extreme omstandigheden. Jordan en zijn vriendin Beth hebben afwijkende ideeën over hun toekomst samen.

Afl. 2: Chapter 2: Loss

47 min

Jordan helpt de politie met het vinden van een van de gemaskerde overvallers van een juwelier. Na een slippertje met Nick probeert Kayla uit zijn buurt te blijven, maar dat blijkt haar de grootste moeite te kosten. Hannah helpt Gabe met het uitwissen van zijn sporen.

Afl. 3: Chapter 3: Greed

52 min

Het politieonderzoek gaat Jordan niet snel genoeg. Hij wil snel antwoorden zien, op het obsessieve af. Kayla is vastberaden om haar relatie met Nick geheim te houden, maar de jaloerse Ethan dreigt roet in het eten te gooien. Hannah doet een schokkende ontdekking over Dan.

Afl. 4: Chapter 4: Rage

44 min

Omdat de politie niets doet, gaat Jordan het kleinste varken schaduwen in de hoop dat dit hem naar de andere twee leidt. Kayla is smoorverliefd op Nick, maar gaat tegen haar gezonde verstand in en geeft Ethan een nieuwe kans. Na ontrustende incidenten vluchten Hannah en Gabe de stad uit.

Afl. 5: Chapter 5: Madness

50 min

Gabe brengt Hannah in contact met iemand uit haar verleden die ze liever niet had teruggezien. Gewapend met informatie over de identiteit van twee varkens gaat Jordan koortsachtig op zoek naar varken nummer drie. Nick besluit om korte metten te maken met de bemoeizucht van Ethan.

Afl. 6: Chapter 6: Guilt

44 min

Kayla brengt een dag in de stad door met Nick. Dit bezorgt haar een nieuwe kijk op haar relatie en toekomst. Eddie krijgt het op de heupen van de meedogenloze achtervolging door Jordan, maar Mitch biedt hem een oplossing. De kwetsbare Hannah en Gabe beseffen niet dat ze gevaar lopen.

Afl. 7: Chapter 7: Betrayal

43 min

Hannah en Gabe worden verraden en slaan op de vlucht voor hun dodelijke aanvallers. Daarbij raken ze in het bos verdwaald. Jordan richt zijn wraakzucht op een nieuw doelwit. Kayla en Laney maken zich steeds meer zorgen over het vreemde gedrag van Nick. Tim wordt intiemer met collega Katrina.

Afl. 8: Chapter 8: Truth

47 min

Jordan ontdekt een schokkende waarheid over het derde varken. Hannah haast zich naar New York in haar zoektocht naar Gabe, die door een onbekende boosdoener wordt vastgehouden. Kayla ontdekt dat de obsessie van Nick haar stoutste vermoedens overtreft en zoekt hulp bij haar vader.

Afl. 9: Chapter 9: Deception

41 min

Hannah neemt het op tegen de handlangers van Katrina in een poging om Gabe in veiligheid te stellen. Nick ziet iedereen in Kayla's leven als een bedreiging voor hun toekomstige samenzijn. Jordan realiseert zich dat hij een bondgenoot bij de politie heeft en probeert zijn wraakzucht los te laten.

Afl. 10: Chapter 10: Forgiveness

44 min

Hannah bindt de strijd aan met Katrina aan in een poging om Gabe te bevrijden. Kayla vreest voor de plannen van de losgeslagen Josh en rukt zich los uit de beschermende handen van Tim en de politie om Colleen te redden. De zoektocht naar het derde varken stelt Jordan zwaar op de proef.

Tell Me A Story

  • 2020
  • Thriller
  • 2 Seizoenen

Tell Me A Story vormt wereldberoemde sprookjes om tot een duistere psychologische thriller. De setting: New York anno nu.

Acteurs
James Wolk
Billy Magnussen
Dania Ramirez
Taal
Engels
Genre
Thriller