Terug

Random Shit

  • 2019
  • Komedie, Nederlands
  • 1 Seizoen

Grove, verrassende, lompe, grappige sketches en verhalen. Met 21 rollen voor Henry van Loon. Created by komediemakers Steffen & Flip.

Genre
Komedie, Nederlands
Acteurs
Henry van Loon
Ruben van der Meer
Tygo Gernandt
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: Brainstorming

23 min

Comedian Henry van Loon is razend populair. Een Original Serie met Henry in de hoofdrol is precies wat ‘zinkend schip’ Videoland kan redden van de ondergang. Henry belandt in een brainstorm voor zijn eigen hitserie en wordt gedwongen al zijn ideeën te pitchen aan de humorloze Videoland-directeur Gerard.

Afl. 2: Fuifje

23 min

Op verzoek van Gerard een aflevering met een bekend typetje. Volkszanger DoeMaarDave is een verlegen autistische pornoverslaafde 30'er uit Woensel. Hij heeft een uitkering, maar verdient af en toe wat bij met optredens in kleine cafés. Door de vele opgekropte frustraties heeft hij vaak woedeaanvallen, die hij enkel durft te uiten wanneer hij alleen is.

Afl. 3: Alpha

24 min

Gerard dreigt zichtzelf van kant te maken als Henry van Loon niet snel met een goed idee komt. Wellicht komen ze verder met een aflevering vol mannenkracht. Als Dennis zijn mannetje niet staat in een bedreigende situatie besluit hij om via de Man in Power cursus te transformeren naar een echte vent. Met goeroe John escaleert het ritueel in een interessante finale.

Afl. 4: Le Poids du Monde

18 min

Henry van Loon gooit het over een hele andere boeg. Misschien dat een zwarte arthouse komedie meer in de smaak valt bij Gerard. De pretentieuze maar talentloze kunstenaar Jean-Francois verlaat zijn hulpbehoevende ouders op het platteland omdat hij inspiratie moet vinden in de stad voor zijn meest epische kunstwerk ooit, al heeft hij nog geen idee wat dat wordt.

Afl. 5: Het Vuur

32 min

Gerard heeft eigenlijk best een goeie kop. Heeft hij zelf niet eens gedacht om te gaan acteren? Hij kan in deze aflevering toch gewoon de hoofdrol spelen? Martijn belandt op een supervage afterparty. Om de sfeer weer een beetje chill te krijgen biecht iedereen iets persoonlijks op, zodat ze zich weer meer met elkaar verbonden voelen.

Afl. 6: Wie Dit Kijkt Heeft Aids

25 min

Gerard vindt het onderhand wel tijd worden om de serie bij de bazen van RTL te pitchen. Maar daarvoor moet er wel een aflevering komen waar zij zich in kunnen herkennen. Iets gays, vol regenbogen en piemels.

Afl. 7: Low-Budget

19 min

Het wachten is nog steeds op het briljante hitserie idee van Henry van Loon. Alle ideeën zijn veel te duur, Gerard wil iets meer low-budget. Een aflevering met bloopers, outtakes, een pilot van de concurrent en vlogs biedt wellicht de uitkomst. Henry gooit alles in de strijd om Gerard te overtuigen.

Afl. 8: Det Første Vil Være Lastene

25 min

Eindelijk is daar de aflevering waar Gerard op hoopte. De Game of Thrones van de komedie. We zien een kasteel, ridders, sneeuw, en niet onbelangrijk Gijs Naber! In dit Noorse sprookje gaan Gunder en Hallfrød op een bijzondere queeste.

Random Shit

  • 2019
  • Komedie, Nederlands
  • 1 Seizoen

Grove, verrassende, lompe, grappige sketches en verhalen. Met 21 rollen voor Henry van Loon. Created by komediemakers Steffen & Flip.

Acteurs
Henry van Loon
Ruben van der Meer
Tygo Gernandt
Jennifer Hoffman
Gijs Naber
Egbert-Jan Weeber
Taal
Nederlands
Genre
Komedie, Nederlands