Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

 • 2017

  Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

  Genre
  Drama
  Acteurs
  Ellen Pompeo,
  Sandra Oh,
  Katherne Heigl
  Regisseur
  Shonda Rhimes
  Taal
  Engels

  Seizoen

  141 min
  Free Falling

  Meredith moet de gevolgen van het vervalsen van de klinische studie onder ogen zien en April probeert zich waar te maken als hoofd van de co-assistenten; Cristina en Owen zijn het oneens.

  241 min
  She's Gone

  April probeert zich waar te maken als hoofd van de co-assistenten na een gigantisch verdwijngat midden in Seattle; Cristina en Owen hebben nog steeds onenigheid over hun totaal verschillende gevoelens voor hun ongeboren kind.

  341 min
  Take The Lead

  Cristina en Owen proberen hun normale leven weer op te pakken. April blijft worstelen met haar nieuwe rol en de vijfdejaars co-assistenten krijgen hun eerste opdracht voor een solo-operatie. Ze ontdekken dat zelfs routine-ingrepen niet altijd even makkelijk zijn.

  441 min
  What Is It Abou...

  Mark laat zijn zachtere kant zien met baby Sofia als Arizona en Callie de stad uit gaan, maar op het werk blijft hij Jackson het leven zuur maken. Ben komt terug op de eerste hulp en ontdekt dat verpleger Eli Bailey heeft ingepalmd.

  541 min
  Loss, Love And ...

  De co-assistenten proberen uit alle macht indruk te maken op top chirurg Catherine Avery, Jacksons moeder, als ze in Seattle Grace een baanbrekende transplantatie komt verrichten.

  641 min
  Poker Face

  Nadat ze is verstoten door de meeste chirurgen zet Meredith Lexie in om Dereks interesse te wekken voor de zeldzame hersentumor van haar patiënt, en helpt ze in het geheim April met Baileys klinische studie.

  741 min
  Put Me in, Coac...

  Owen organiseert een honkbalwedstrijd tegen Seattle Presbyterian. Lexie heeft haar gevoelens niet meer in de hand als ze Mark met een nieuwe vriendin ziet. Alex vecht voor Zola.

  841 min
  Heart-Shaped Bo...

  De moeder van George O'Malley komt naar Seattle Grace voor hulp nadat een ander ziekenhuis haar operatie heeft verprutst; een medisch wonder inspireert de co-assistenten. Jacksons vermoedens over Mark en Lexie beïnvloeden zijn werk.

  941 min
  Dark Was The Ni...

  Teddy legt het leven van haar man in handen van haar collega's als Henry geopereerd moet worden en zij wordt weggeroepen voor een ander geval. Meredith en Derek krijgen het langverwachte nieuws over Zola.

  1041 min
  Suddenly

  Een ernstig auto-ongeluk waarbij een heel gezin betrokken is, zorgt voor een alle hens aan dek-situatie in de eerste hulp als de oudste dochter de zwaarste beslissing van haar leven moet nemen.

  1141 min
  This Magic Mome...

  De artsen vormen twee teams om een riskante operatie te verrichten op een Siamese tweeling. Bailey zet Meredith in als buffer tussen haar en Ben als hij haar onder druk zet om hun relatie naar een serieuzer niveau te tillen.

  1241 min
  Hope For The Ho...

  Richards tienduizendste operatie is een levertransplantatie bij twee zussen. Derek en Lexie nemen een ‘inoperabel' geval aan. Teddy en Cristina proberen een geval van Alex en dr McQueen af te pakken. Meredith probeert een specialisme te kiezen.

  1341 min
  If/Then

  Als Meredith Zola naar bed brengt en in slaap valt, begint ze zich af te vragen hoe haar leven eruit had gezien als haar moeder nooit alzheimer had gekregen en zij liefhebbende ouders had gehad die haar gesteund hadden.

  1441 min
  All You Need Is...

  Lexie past op Zola als Meredith en Derek proberen een avondje samen door te brengen op Valentijnsdag. Callie verrast Arizona met een romantische avond. Ben probeert te bewijzen dat hij Bailey beter kent dan ze denkt.

  1541 min
  Have You Seen M...

  Amelia komt naar Seattle Grace om Derek om hulp te vragen bij een geval van gliosarcoom. Cristina en Owen hebben verhitte discussies tijdens relatietherapie. Alex beseft dat hij zijn sociale vaardigheden moet verbeteren om een goede arts te worden.

  1641 min
  If Only You Wer...

  Terwijl Adele's toestand verslechtert, overweegt Richard een verandering door te voeren. Een explosie zorgt voor drukte op de eerste hulp. Lexie helpt Alex en Arizona de te vroeg geboren baby van een co-assistent te verzorgen.

  1741 min
  One Step Too Fa...

  Derek vraagt Meredith om weer met hem samen te werken op Neurochirurgie. Catherine Avery komt weer naar Seattle Grace en vat belangstelling op voor Richard. Cristina wordt steeds achterdochtiger over Owen. Morgan valt misschien voor Alex.

  1840 min
  The Lion Sleeps...

  Een leeuw ontsnapt in Seattle en brengt het leven en de relatie van een stel in gevaar. Lexie hoort Mark praten over intrekken bij Julia. Teddy begint stappen te zetten om Henry's dood te verwerken.

  1940 min
  Support System

  Een aangeslagen Cristina zet Owen onder druk om de intieme details van zijn verhouding te vertellen. Mark neemt zijn nieuwe autoriteit heel serieus als hij het hoofd een dag vervangt en krijgt een aanvaring met Richard over de levertransplantatie van een patiënt.

  2041 min
  The Girl With N...

  De artsen werken aan een onbekende vrouw, die het onderwerp blijkt te zijn van een geval dat landelijk bekendheid verwierf. Cristina blijkt het meest in trek te zijn als de co-assistenten beginnen aan hun gesprekken voor werk na hun co-assistentschap bij verschillende ziekenhuizen.

  2141 min
  Moment Of Truth

  Na acht jaar praktijk reizen de co-assistenten naar San Francisco voor hun mondelinge examens. Er slaat een vonk over tussen Catherine en Richard als ze elkaar tegen het lijf lopen in het hotel. Bailey komt tussenbeide nadat Owen en Teddy verzeild raken in een verhitte discussie over hun jonge patiënt, die een auto-ongeluk heeft gehad.

  2241 min
  Let The Bad Tim...

  De co-assistenten zitten in de rats over hun examenuitslagen en halen alle antwoorden terug die ze tijdens het examen hebben gegeven. Arizona's hartsvriendin uit haar jeugd komt naar Seattle Grace omdat ze medische hulp nodig heeft.

  2341 min
  Migration

  De co-assistenten bepalen hun toekomst als ze een beslissing nemen over hun toekomstige betrekking. Mark geeft toe aan Derek dat hij heen en weer wordt geslingerd tussen zijn liefde voor Lexie en het feit dat Julia hem alles kan geven wat hij zich maar kan wensen.

  2441 min
  Flight

  De artsen worden geconfronteerd met een levensbedreigende situatie en moeten vechten voor hun leven terwijl ze het leven van hun collega's proberen te redden. Bailey en Ben nemen een beslissing over hun relatie. Teddy krijgt een verleidelijk aanbod; Richard plant een speciaal diner voor de co-assistenten.