Terug

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 14 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 8

Afl. 1: Free Falling

41 min

Meredith moet de gevolgen van het vervalsen van de klinische studie onder ogen zien en April probeert zich waar te maken als hoofd van de co-assistenten; Cristina en Owen zijn het oneens.

Afl. 2: She's Gone

41 min

April probeert zich waar te maken als hoofd van de co-assistenten na een gigantisch verdwijngat midden in Seattle; Cristina en Owen hebben nog steeds onenigheid over hun totaal verschillende gevoelens voor hun ongeboren kind.

Afl. 3: Take The Lead

41 min

Cristina en Owen proberen hun normale leven weer op te pakken. April blijft worstelen met haar nieuwe rol en de vijfdejaars co-assistenten krijgen hun eerste opdracht voor een solo-operatie. Ze ontdekken dat zelfs routine-ingrepen niet altijd even makkelijk zijn.

Afl. 4: What Is It About Men

41 min

Mark laat zijn zachtere kant zien met baby Sofia als Arizona en Callie de stad uit gaan, maar op het werk blijft hij Jackson het leven zuur maken. Ben komt terug op de eerste hulp en ontdekt dat verpleger Eli Bailey heeft ingepalmd.

Afl. 5: Loss, Love And Legacy

41 min

De co-assistenten proberen uit alle macht indruk te maken op top chirurg Catherine Avery, Jacksons moeder, als ze in Seattle Grace een baanbrekende transplantatie komt verrichten.

Afl. 6: Poker Face

41 min

Nadat ze is verstoten door de meeste chirurgen zet Meredith Lexie in om Dereks interesse te wekken voor de zeldzame hersentumor van haar patiënt, en helpt ze in het geheim April met Baileys klinische studie.

Afl. 7: Put Me in, Coach

41 min

Owen organiseert een honkbalwedstrijd tegen Seattle Presbyterian. Lexie heeft haar gevoelens niet meer in de hand als ze Mark met een nieuwe vriendin ziet. Alex vecht voor Zola.

Afl. 8: Heart-Shaped Box

41 min

De moeder van George O'Malley komt naar Seattle Grace voor hulp nadat een ander ziekenhuis haar operatie heeft verprutst; een medisch wonder inspireert de co-assistenten. Jacksons vermoedens over Mark en Lexie beïnvloeden zijn werk.

Afl. 9: Dark Was The Night

41 min

Teddy legt het leven van haar man in handen van haar collega's als Henry geopereerd moet worden en zij wordt weggeroepen voor een ander geval. Meredith en Derek krijgen het langverwachte nieuws over Zola.

Afl. 10: Suddenly

41 min

Een ernstig auto-ongeluk waarbij een heel gezin betrokken is, zorgt voor een alle hens aan dek-situatie in de eerste hulp als de oudste dochter de zwaarste beslissing van haar leven moet nemen.

Afl. 11: This Magic Moment

41 min

De artsen vormen twee teams om een riskante operatie te verrichten op een Siamese tweeling. Bailey zet Meredith in als buffer tussen haar en Ben als hij haar onder druk zet om hun relatie naar een serieuzer niveau te tillen.

Afl. 12: Hope For The Hopeless

41 min

Richards tienduizendste operatie is een levertransplantatie bij twee zussen. Derek en Lexie nemen een ‘inoperabel' geval aan. Teddy en Cristina proberen een geval van Alex en dr McQueen af te pakken. Meredith probeert een specialisme te kiezen.

Afl. 13: If/Then

41 min

Als Meredith Zola naar bed brengt en in slaap valt, begint ze zich af te vragen hoe haar leven eruit had gezien als haar moeder nooit alzheimer had gekregen en zij liefhebbende ouders had gehad die haar gesteund hadden.

Afl. 14: All You Need Is Love

41 min

Lexie past op Zola als Meredith en Derek proberen een avondje samen door te brengen op Valentijnsdag. Callie verrast Arizona met een romantische avond. Ben probeert te bewijzen dat hij Bailey beter kent dan ze denkt.

Afl. 15: Have You Seen Me Lately?

41 min

Amelia komt naar Seattle Grace om Derek om hulp te vragen bij een geval van gliosarcoom. Cristina en Owen hebben verhitte discussies tijdens relatietherapie. Alex beseft dat hij zijn sociale vaardigheden moet verbeteren om een goede arts te worden.

Afl. 16: If Only You Were Lonely

41 min

Terwijl Adele's toestand verslechtert, overweegt Richard een verandering door te voeren. Een explosie zorgt voor drukte op de eerste hulp. Lexie helpt Alex en Arizona de te vroeg geboren baby van een co-assistent te verzorgen.

Afl. 17: One Step Too Far

41 min

Derek vraagt Meredith om weer met hem samen te werken op Neurochirurgie. Catherine Avery komt weer naar Seattle Grace en vat belangstelling op voor Richard. Cristina wordt steeds achterdochtiger over Owen. Morgan valt misschien voor Alex.

Afl. 18: The Lion Sleeps Tonight

40 min

Een leeuw ontsnapt in Seattle en brengt het leven en de relatie van een stel in gevaar. Lexie hoort Mark praten over intrekken bij Julia. Teddy begint stappen te zetten om Henry's dood te verwerken.

Afl. 19: Support System

40 min

Een aangeslagen Cristina zet Owen onder druk om de intieme details van zijn verhouding te vertellen. Mark neemt zijn nieuwe autoriteit heel serieus als hij het hoofd een dag vervangt en krijgt een aanvaring met Richard over de levertransplantatie van een patiënt.

Afl. 20: The Girl With No Name

41 min

De artsen werken aan een onbekende vrouw, die het onderwerp blijkt te zijn van een geval dat landelijk bekendheid verwierf.

Afl. 21: Moment Of Truth

41 min

Na acht jaar praktijk reizen de co-assistenten naar San Francisco voor hun mondelinge examens. Er slaat een vonk over tussen Catherine en Richard als ze elkaar tegen het lijf lopen in het hotel.

Afl. 22: Let The Bad Times Roll

41 min

De co-assistenten zitten in de rats over hun examenuitslagen en halen alle antwoorden terug die ze tijdens het examen hebben gegeven. Arizona's hartsvriendin uit haar jeugd komt naar Seattle Grace omdat ze medische hulp nodig heeft.

Afl. 23: Migration

41 min

De co-assistenten bepalen hun toekomst als ze een beslissing nemen over hun toekomstige betrekking. Mark geeft toe aan Derek dat hij heen en weer wordt geslingerd tussen zijn liefde voor Lexie en het feit dat Julia hem alles kan geven wat hij zich maar kan wensen.

Afl. 24: Flight

41 min

De artsen worden geconfronteerd met een levensbedreigende situatie en moeten vechten voor hun leven terwijl ze het leven van hun collega's proberen te redden.

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 14 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey's Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels
Genre
Drama