Terug

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 14 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 7

Afl. 1: With You I'm Born Again

41 min

Wanneer dr Perkins, een traumabegeleider, arriveert om te helpen met het herstel en om te beoordelen of de artsen weer aan het werk kunnen, neemt Derek de spontane beslissing om te stoppen als hoofd en terug te keren als chirurg.

Afl. 2: Shock To The System

41 min

Nadat ze wekenlang verborgen heeft gehouden dat ze zwanger was en een miskraam heeft gehad, vertelt Meredith eindelijk alles aan Derek. Ze mag terugkeren als chirurg na de dodelijke schietpartij in het ziekenhuis.

Afl. 3: Superfreak

41 min

Wanneer Derek een onverwacht en onwelkom bezoekje krijgt van zijn zus Amelia, met wie hij geen contact meer heeft, komen er problemen tussen broer en zus aan de oppervlakte. Het hoofd helpt Alex wanneer hij merkt dat hij niet meer in liften durft na z'n schotwond.

Afl. 4: Can't Fight Biology

41 min

Het gaat op alle fronten niet goed wanneer een bezoekje aan de verloskundige slecht nieuws oplevert voor Meredith en Derek. Lexie gaat door het lint wanneer ze merkt dat Meredith en April een hechtere band krijgen.

Afl. 5: Almost Grown

41 min

Als onderdeel van hun training geeft het hoofd de artsen in opleiding van Seattle Grace, inclusief Meredith, Cristina, April en Jackson, de leiding. Callie, Owen en de andere chirurgen strijden om een beurs van een miljoen dollar.

Afl. 6: These Arms Of Mine

41 min

Een documentaireteam bezoekt het ziekenhuis zes maanden na de schietpartij om vast te leggen hoe de artsen en patiënten zijn hersteld. De camera's volgen Derek, Owen, Mark en Callie terwijl ze heel ambitieus een zeldzame armtransplantatie proberen uit te voeren.

Afl. 7: That's Me Trying

41 min

De chirurgen in opleiding moeten hun grenzen opzoeken wanneer Owen ze flink op de proef stelt om een diploma te bemachtigen. Cristina wordt ook op de proef gesteld wanneer ze een heel zieke longtransplantatiepatiënt in de gaten moet houden.

Afl. 8: Something's Gotta Give

41 min

De beveiliging wordt maximaal opgeschroefd wanneer een team artsen, onder leiding van het hoofd, probeert het leven te redden van een bekende politicus uit het Midden-Oosten. Cristina besluit eindelijk haar nieuwe huis in te richten en een housewarming te geven.

Afl. 9: Slow Night, So Long

41 min

Derek krijgt de beurs die hij nodig heeft voor z'n klinische studie en alle chirurgen in opleiding gaan dit met hem vieren in Joe's Bar. Ze worden verrast door de aanwezigheid van iemand die ze al kennen.

Afl. 10: Adrift And At Peace

41 min

Ook al vindt Meredith het geen goed plan, een bezorgde Derek neemt Cristina mee uit vissen om even weg te zijn van alles.

Afl. 11: Disarm

41 min

Het nieuws dat er gewonden binnenkomen na een schietpartij op een school treft de artsen diep wanneer ze in actie moeten komen, ook al zijn hun eigen wonden nog steeds vers. Arizona wordt bij haar terugkeer niet erg warm verwelkomd.

Afl. 12: Start Me Up

41 min

Arizona vraagt Mark om advies wanneer ze het goed probeert te maken met Callie, die zelf ook nieuws heeft. Teddy moet een beslissing nemen voor Henry tijdens z'n operatie.

Afl. 13: Don't Deceive Me (Please Don't Go)

41 min

Derek doet nieuwe ontdekkingen tijdens z'n alzheimer-studie en Meredith voelt zich buitengesloten. Bailey probeert het ziekenhuis te moderniseren door te twitteren vanuit de OK, maar dat zit het hoofd niet lekker.

Afl. 14: P.Y.T (Pretty Young Thing)

41 min

De vader van Meredith en Lexie, Thatcher, keert terug naar Seattle Grace met maagpijn en een nieuwe, getattoëerde vriendin van in de twintig, Danielle. Alex krijgt ruzie met de nieuwe gynaecologe, Lucy Fields, over een patiënt. Mark geeft Jackson een leerplek in ruil voor informatie over Lexie.

Afl. 15: Golden Hour

41 min

Meredith, die graag wil bewijzen dat ze hoofdarts kan worden, ontdekt dat er van alles kan gebeuren in een uur tijd als ze aanbiedt de eerstehulp een avond te runnen.

Afl. 16: Not Responsible

41 min

Meredith moet kiezen tussen een vruchtbaarheidsbehandeling en haar zicht wanneer ze problemen krijgt met haar ogen. Mark maakt Callie en Arizona duidelijk dat hij z'n rol als toekomstige vader heel serieus neemt.

Afl. 17: This Is How We Do It

41 min

Richard wil heel graag dat Derek en Meredith Adele toelaten in hun alzheimerstudie, maar wil Adele dat zelf wel? Mark en Arizona zijn het niet eens over welke baby shower Callie zou willen.

Afl. 18: Song Beneath The Song

42 min

Het is een primeur voor de serie: de muziek die het hart van de serie vormt, komt tot leven in Grey's Anatomy. Een rampzalige gebeurtenis treft de artsen van Seattle Grace enorm.

Afl. 19: It's A Long Way Back

41 min

Iedereen werkt samen om Callie en baby Sofia zo snel mogelijk te laten herstellen, zodat moeder en kind elkaar eindelijk kunnen ontmoeten. De plotselinge dood van een patiënt die meedeed aan de studie zorgt ervoor dat Derek veel voorzichtiger te werk gaat.

Afl. 20: White Wedding

41 min

Terwijl de bruiloft van Callie en Arizona nadert, realiseert het stel zich dat de dag waar ze zo'n zin in hebben, niet uit zal pakken zoals ze hadden gehoopt. Alex blijft de andere artsen jaloers maken omdat hij de topkandidaat lijkt te zijn voor de functie van hoofdarts.

Afl. 21: I Will Survive

41 min

Meredith is zichtbaar gespannen door stress op haar werk en thuis. Owen neemt de sollicitatiegesprekken af voor de functie van hoofdarts. Cristina wordt steeds uitdagender.

Afl. 22: Unaccompanied Minor

41 min

Meredith's fraude in de klinische studie komt aan het licht, en dat leidt tot onverwachte consequenties voor haar en anderen. Cristina bevindt zich in een compromitterende situatie, waardoor ze moet kiezen tussen haar carrière en haar relatie.

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 14 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey's Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels
Genre
Drama