Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

 • 2017

  Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

  Genre
  Drama
  Acteurs
  Ellen Pompeo,
  Sandra Oh,
  Katherne Heigl
  Regisseur
  Shonda Rhimes
  Taal
  Engels

  Seizoen

  141 min
  With You I'm Bo...

  In de seizoenspremière krijgen de artsen te maken met fysiek en emotioneel trauma na de dodelijke schietpartij van een op wraak beluste schutter.Lees meer

  241 min
  Shock To The Sy...

  Nadat ze wekenlang verborgen heeft gehouden dat ze zwanger was en een miskraam heeft gehad, vertelt Meredith eindelijk alles aan Derek. Ze mag terugkeren als chirurg na de dodelijke schietpartij in het ziekenhuis.Lees meer

  341 min
  Superfreak

  Wanneer Derek een onverwacht en onwelkom bezoekje krijgt van zijn zus Amelia, met wie hij geen contact meer heeft, komen er problemen tussen broer en zus aan de oppervlakte. Het hoofd helpt Alex wanneer hij merkt dat hij niet meer in liften durft na z'n schotwond.

  441 min
  Can't Fight Bio...

  Het gaat op alle fronten niet goed wanneer een bezoekje aan de verloskundige slecht nieuws oplevert voor Meredith en Derek. Lexie gaat door het lint wanneer ze merkt dat Meredith en April een hechtere band krijgen. Een auto-ongeluk zorgt voor meerdere gewonden en Jackson probeert met behulp van z'n lichaam verder te komen in de OK.

  541 min
  Almost Grown

  Als onderdeel van hun training geeft het hoofd de artsen in opleiding van Seattle Grace, inclusief Meredith, Cristina, April en Jackson, de leiding. Callie, Owen en de andere chirurgen strijden om een beurs van een miljoen dollar.

  641 min
  These Arms Of M...

  Een documentaireteam bezoekt het ziekenhuis zes maanden na de schietpartij om vast te leggen hoe de artsen en patiënten zijn hersteld. De camera's volgen Derek, Owen, Mark en Callie terwijl ze heel ambitieus een zeldzame armtransplantatie proberen uit te voeren.

  741 min
  That's Me Tryin...

  De chirurgen in opleiding moeten hun grenzen opzoeken wanneer Owen ze flink op de proef stelt om een diploma te bemachtigen. Cristina wordt ook op de proef gesteld wanneer ze een heel zieke longtransplantatiepatiënt in de gaten moet houden.

  841 min
  Something's Got...

  De beveiliging wordt maximaal opgeschroefd wanneer een team artsen, onder leiding van het hoofd, probeert het leven te redden van een bekende politicus uit het Midden-Oosten. Cristina besluit eindelijk haar nieuwe huis in te richten en een housewarming te geven.

  941 min
  Slow Night, So ...

  Derek krijgt de beurs die hij nodig heeft voor z'n klinische studie en alle chirurgen in opleiding gaan dit met hem vieren in Joe's Bar. Ze worden verrast door de aanwezigheid van iemand die ze al kennen.

  1041 min
  Adrift And At P...

  Ook al vindt Meredith het geen goed plan, een bezorgde Derek neemt Cristina mee uit vissen om even weg te zijn van alles. Teddy voelt zich stuurloos zonder Cristina en richt al haar inspanningen en medeleven op een stervende patiënt die niet de juiste verzekering heeft voor z'n behandeling.

  1141 min
  Disarm

  Het nieuws dat er gewonden binnenkomen na een schietpartij op een school treft de artsen diep wanneer ze in actie moeten komen, ook al zijn hun eigen wonden nog steeds vers. Arizona wordt bij haar terugkeer niet erg warm verwelkomd.

  1241 min
  Start Me Up

  Arizona vraagt Mark om advies wanneer ze het goed probeert te maken met Callie, die zelf ook nieuws heeft. Teddy moet een beslissing nemen voor Henry tijdens z'n operatie. De chirurgen in opleiding krijgen een nieuwe lading coassistenten en het hoofd kondigt aan dat hij op zoek gaat naar een nieuwe hoofdarts.

  1341 min
  Don't Deceive M...

  Derek doet nieuwe ontdekkingen tijdens z'n alzheimer-studie en Meredith voelt zich buitengesloten. Bailey probeert het ziekenhuis te moderniseren door te twitteren vanuit de OK, maar dat zit het hoofd niet lekker. Callie, Mark en Arizona moeten leren om de zwangerschap samen te beleven, terwijl Callie haar nieuwe verloskundige helemaal gek maakt.

  1441 min
  P.Y.T (Pretty Y...

  De vader van Meredith en Lexie, Thatcher, keert terug naar Seattle Grace met maagpijn en een nieuwe, getattoëerde vriendin van in de twintig, Danielle. Alex krijgt ruzie met de nieuwe gynaecologe, Lucy Fields, over een patiënt. Mark geeft Jackson een leerplek in ruil voor informatie over Lexie.

  1541 min
  Golden Hour

  Meredith, die graag wil bewijzen dat ze hoofdarts kan worden, ontdekt dat er van alles kan gebeuren in een uur tijd als ze aanbiedt de eerstehulp een avond te runnen; Bailey glipt weg met Eli en haalt kattenkwaad uit; iedereen is verrast als de vrouw van het hoofd, Adele, als patiënt naar de eerstehulp komt.

  1641 min
  Not Responsible

  Meredith moet kiezen tussen een vruchtbaarheidsbehandeling en haar zicht wanneer ze problemen krijgt met haar ogen. Mark maakt Callie en Arizona duidelijk dat hij z'n rol als toekomstige vader heel serieus neemt. April ontdekt dat er meer achter dr Stark zit dan op het eerste gezicht lijkt.

  1741 min
  This Is How We ...

  Richard wil heel graag dat Derek en Meredith Adele toelaten in hun alzheimerstudie, maar wil Adele dat zelf wel? Mark en Arizona zijn het niet eens over welke baby shower Callie zou willen. Teddy schrikt wanneer Henry weer een probleem met z'n gezondheid krijgt, waardoor ze zich allebei een beetje moeten blootgeven.

  1842 min
  Song Beneath Th...

  Het is een primeur voor de serie: de muziek die het hart van de serie vormt, komt tot leven in Grey's Anatomy. Een rampzalige gebeurtenis treft de artsen van Seattle Grace enorm. Callie, wiens leven met Arizona op het punt staat te veranderen, ziet haar ziekenhuis en vrienden zoals ze ze nog nooit heeft gezien.Lees meer

  1941 min
  It's A Long Way...

  Iedereen werkt samen om Callie en baby Sofia zo snel mogelijk te laten herstellen, zodat moeder en kind elkaar eindelijk kunnen ontmoeten. De plotselinge dood van een patiënt die meedeed aan de studie, zorgt ervoor dat Derek veel voorzichtiger te werk gaat, terwijl Meredith juist een riskante zet doet.

  2041 min
  White Wedding

  Terwijl de bruiloft van Callie en Arizona nadert, realiseert het stel zich dat de dag waar ze zo'n zin in hebben, niet uit zal pakken zoals ze hadden gehoopt. Alex blijft de andere artsen jaloers maken omdat hij de topkandidaat lijkt te zijn voor de functie van hoofdarts.

  2141 min
  I Will Survive

  Meredith is zichtbaar gespannen door stress op haar werk en thuis. Owen neemt de sollicitatiegesprekken af voor de functie van hoofdarts. Cristina wordt steeds uitdagender. Alex en Lucy's vage relatie wordt op de proef gesteld. Jackson stapt opeens uit de Webber-diabetesstudie.

  2241 min
  Unaccompanied M...

  Meredith's fraude in de klinische studie komt aan het licht, en dat leidt tot onverwachte consequenties voor haar en anderen. Cristina bevindt zich in een compromitterende situatie, waardoor ze moet kiezen tussen haar carrière en haar relatie. Owen kondigt aan wie hij heeft gekozen voor de functie van hoofdarts.