Terug

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 14 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 6

Afl. 1: Good Mourning

41 min

Het ziekenhuispersoneel moet zich zien te redden na het overlijden van George. Ze vinden allemaal unieke manieren om de verschillende rouwfasen door te komen.

Afl. 2: Goodbye

41 min

Er is wat tijd overheen gegaan en iedereen heeft het moeilijk nadat er een collega is overleden en grijpt elke afleiding aan die zich voordoet; Meredith en Derek lijken hun huwelijk te voltrekken waar ze maar kunnen, terwijl Cristina en Owen van dr Wyatt niet aan seks mogen doen.

Afl. 3: (I Always Feel Like) Somebody's Watchin' Me

41 min

Enkele weken na haar bijna-doodervaring gaat de herstellende Izzie weer aan het werk; nerveus over eventuele ontslagen in het ziekenhuis na een aankondiging van het hoofd, gaan de chirurgen in opleiding de strijd met elkaar aan om de bezuinigingen te overleven.

Afl. 4: Tainted Obligation

41 min

Als de vader van Meredith en Lexie, Thatcher, terugkomt in het ziekenhuis met een falende lever, is het aan Meredith om z'n leven te redden; Izzie leeft mee met een patiënt die meerdere tumoren heeft.

Afl. 5: Invasion

41 min

De chirurgen in opleiding in Seattle Grace en Mercy West wedijveren om operaties en om hun carrière als de fusie van start gaat; Arizona steunt een woedende Callie als haar vader, Mr. Torres, een geestelijke in de arm neemt om haar over te halen met mannen te gaan daten.

Afl. 6: I Saw What I Saw

41 min

Als een patiënt met brandwonden onverwacht overlijdt midden in een chaotische eerstehulp-afdeling, ondervragen het hoofd en lid van de raad van bestuur Jennings de chirurgen in opleiding om de schuldige te vinden, en alle chirurgen in opleidingen in Mercy West en Seattle Grace verdedigen hun daden in een poging hun baan te redden.

Afl. 7: Give Peace A Chance

41 min

Als Isaac, de labtechnicus, een inoperable tumor blijkt te hebben die om z'n ruggengraat heen zit, vraagt hij dr Derek Shepherd om het onmogelijke te doen; Derek stelt de autoriteit van het hoofd op de proef als Richard bezwaar maakt tegen de riskante operatie.

Afl. 8: Invest In Love

41 min

De ouders van het 10-jarige patiëntje van Arizona bieden het ziekenhuis een gulle donatie aan. Als z'n toestand verslechtert, zit Arizona echter met een geval van belangenverstrengeling.

Afl. 9: New History

41 min

Als Owen een medeveteraan uit de Irakoorlog, dr Teddy Altman, recruteert als de nieuwe cardiothoraxchirurg, heeft Cristina haar vraagtekens bij de vaardigheden van Teddy op de eerstehulp en bij de aard van hun vroegere relatie.

Afl. 10: Holidaze

41 min

Als Thanksgiving, Kerstmis en Oud en Nieuw voorbij zijn, krijgt Miranda bezoek van haar vader, William, die haar levenskeuzes afkeurt; Mark en Lexie moeten zien om te gaan met de schokkende komst van een vrouw uit z'n verleden.

Afl. 11: Blink

41 min

Mark laat Addison naar Seattle vliegen om te helpen bij een ingewikkelde operatie op z'n zwangere dochter, Sloan. Owen zet vraagtekens bij Teddy's motieven als ze Cristina de leiding geeft over een gecompliceerde operatie.

Afl. 12: I Like You So Much Better When You're Naked

41 min

Nadat hij achter Richards alcoholprobleem is gekomen, confronteert Derek hem ermee voor z'n eigen bestwil en dat van het ziekenhuis. Izzie keert terug en hoopt het goed te maken met Alex.

Afl. 13: State of Love and Trust

41 min

Als Derek begint aan z'n rol als interim-hoofd, krijgt hij te maken met een potentiële rechtszaak als de patiënt van Bailey en Meredith midden in de operatie bijkomt uit z'n narcose.

Afl. 14: Valentine's Day Massacre

41 min

Het is Valentijnsdag en de artsen moeten tientallen gewonden behandelen nadat het dak van een populair romantisch restaurant is ingestort.

Afl. 15: The Time Warp

41 min

In z'n nieuwe rol als hoofd herstelt Derek de traditie van lezingen in het ziekenhuis in ere, en Richard, Bailey en Callie presenteren cruciale chirurgische gevallen uit hun verleden - Bailey haalt herinneringen op aan haar eerste dag als verlegen chirurg in opleiding.

Afl. 16: Perfect Little Accident

41 min

De spanning loopt op tussen Derek en Richard als een beroemde chirurg die een band heeft met een van de artsen met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht en vraagt om onorthodoxe ingreep.

Afl. 17: Push

41 min

Een patiënt die een zeer gecompliceerde operatie nodig heeft, komt naar Seattle Grace, en het zijn Richard en Owen die wedijveren om deze kans. Maar de beslissing ligt bij Derek, die vindt dat Owen de operatie moet doen, wat Richard verbitterd maakt.

Afl. 18: Suicide Is Painless

41 min

Als Teddy's patiënt haar behandeling wil stopzetten en haar leven wil beëindigen, vraagt ze Hunt om hulp. De situatie brengt bij Hunt herinneringen naar boven aan z'n leven in oorlogstijd en z'n voorbije relatie met Teddy.

Afl. 19: Sympathy For The Parents

41 min

Als de jongere broer van Alex, Aaron, naar Seattle Grace-Mercy West komt met een hernia, is het aan Alex om goedkeuring aan Bailey te vragen om hem pro Deo te mogen opereren.

Afl. 20: Hook, Line and Sinner

41 min

Sloan gaat terug naar Marks appartement en dan beginnen de weeën, en Teddy, Mark en de nog steeds ruzie makende Callie en Arizona helpen haar door de bevalling heen en Mark door de op handen zijnde adoptie van z'n kleinzoon.

Afl. 21: How Insensitive

41 min

Bailey geeft het team verplichte sensitivity training voor ze een patiënt laat opnemen die ruim 300 kilo weegt en meerdere medische problemen heeft, en de patiënt blijkt in alle opzichten een uitdaging.

Afl. 22: Shiny Happy People

41 min

Een oudere patiënt die op de eerstehulp is voor een hartkwaal ziet een bekend gezicht, een verloren gewaande geliefde die ook op de eerstehulp is voor een gebroken arm, en het personeel raakt verwikkeld in hun liefdesverhaal.

Afl. 23: Sanctuary

39 min

Grey's Anatomy sluit het seizoen af met een schokkende dubbele aflevering van twee uur. In de eerste aflevering, die 'Sanctuary' heet, wordt Seattle Grace getroffen door een crisis zoals het nog nooit heeft meegemaakt.

Afl. 24: Death and All His Friends

41 min

Grey's Anatomy sluit het seizoen af met een schokkende dubbele aflevering van twee uur. In de tweede aflevering, 'Death and All His Friends', worden de chirurgische vaardigheden van Cristina en Meredith zwaar op de proef gesteld.

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 14 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey's Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels
Genre
Drama