Terug

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 14 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 4

Afl. 1: A Change Is Gonna Come

41 min

Na haar huwelijksreis met Meredith gaat Cristina op zoek naar Burke, maar hij is nergens te bekennen. Meredith, Cristina, Izzie en Alex brengen hun eerste dag als basisartsen met hun eigen groepjes co-assistenten door.

Afl. 2: Love/Addiction

41 min

Meredith, Cristina, Izzie en Alex brengen hun eerste dag als basisartsen met hun eigen groepjes co-assistenten door. De co-assistenten zijn, onder andere, George, die z'n examens niet heeft gehaald, en Lexie Grey, de halfzus van Meredith die ze nog nooit heeft ontmoet.

Afl. 3: Let The Truth Sting

41 min

George verbluft de nieuwe co-assistenten met z'n vaardigheden, terwijl Lexie z'n status als ‘recidivist' geheim houdt. Meredith helpt Lexie halfhartig met haar eerste patiënt. Sloan en Richard voeren een radicale nieuwe ingreep uit om de stem van een vrouw te redden. George vertelt Callie over z'n geflirt met Izzie.

Afl. 4: The Heart Of The Matter

41 min

De vrouw van de chef, Adele, brengt hun nichtje naar Seattle Grace, het ziekenhuis waar ze ooit haar schoolbal vierde. Izzie onthult haar gevoelens voor George aan een wederzijdse vriend en krijgt een onverwachte reactie. Derek laat Cristina zien hoe ze een betere leermeester kan zijn.

Afl. 5: Haunt You Every Day

41 min

Halloween zit vol verrassingen voor de artsen van Seattle Grace. Alex krijgt een onverwacht en welkom bezoek van een voormalige patiënt, Ava/Rebecca. Meredith denkt dat ze wordt achtervolgd door de as van haar moeder.

Afl. 6: Kung Fu Fighting

46 min

Terwijl z'n huwelijk op de klippen loopt, heeft de chef een mannenavond met de andere chirurgen. Cristina en Izzie wedijveren om dezelfde ingrepen en de goedkeuring van de artsen die ze uitvoeren. Meredith behandelt de overlevende van een skydiving-ongeval.

Afl. 7: Physical Attraction.. Chemical Reaction

46 min

George en Izzie's romantische chemie wordt op de proef gesteld. Derek wil meer dan alleen lichamelijk contact met Meredith. Tot z'n eigen verbazing wordt Mark verliefd op een mede-chirurg. Callie's rol als hoofdassistent wordt in gevaar gebracht als ze haar taken overdraagt aan Bailey.

Afl. 8: Forever Young

41 min

Tieners stromen de EH binnen na een ongeluk met een schoolbus. Bailey behandelt haar oude jeugdliefde. Derek gaat op een date met een collega. Thatcher komt de EH binnen op zoek naar Meredith.

Afl. 9: Crash Into Me (Part 1 of 2)

41 min

Het leven van betrokken paramedici is in gevaar na een botsing. Meredith en de chef werken ter plaatse om ze te redden. Bailey behandelt een patiënt die haar hulp weigert. Ava komt terug voor Alex en ontmoet z'n andere vriendin.

Afl. 10: Crash Into Me (Part 2 of 2)

41 min

In het verbluffende slot van een tweedelige aflevering probeert Meredith het leven van een beknelde ambulancebroeder te redden, terwijl het leven van een patiënt in de handen van Lexie, haar zus, ligt. Derek moet vertrouwen op een verpleegster om een patiënt te redden. Bailey worstelt om haar privéleven met haar werk te combineren.

Afl. 11: Lay Your Hands On Me

41 min

Bailey's familie staat voor een medisch trauma terwijl haar huwelijk op de klippen loopt. Een verrassingsbezoek van George's moeder is een schok voor Izzie en Callie. Een gebedsgenezer stelt Erica en Alex' geloof in traditionele geneeskunde op de proef. Derek worstelt met de nasleep van z'n kus met Rose.

Afl. 12: Where The Wild Things Are

41 min

Zes weken na de breuk tussen Derek en Meredith en nadat Derek een relatie met Rose kreeg, doen Meredith en de andere basisartsen, Alex, Izzie en Cristina, mee met een chirurgische wedstrijd, waar Bailey als scheidsrechter optreedt.

Afl. 13: Piece Of My Heart

41 min

Addison keert terug naar Seattle Grace om te opereren en wordt verrast door de veranderingen in de levens van haar voormalige collega's. Derek en Merediths krijgen hun eerste patiënt voor hun klinische proef. Rebecca/Ava heeft schokkend nieuws voor Alex.

Afl. 14: The Becoming

41 min

De bezwaren tegen McSteamy's afspraakjes resulteren in een ‘date-en-vertel'-beleid. Na nieuws over Burke's laatste prestaties moet Cristina haar gevoelens voor haar ex onder ogen zien. Meredith en Derek nemen een veteraan op in hun klinische proef. Callie wendt zich in moeilijke tijden tot Sloan.

Afl. 15: Losing My Mind

41 min

Dr. Wyatt weigert Meredith te laten stoppen met therapie. Alex ontdekt de waarheid over Rebecca's medische toestand. Van de chef moet Erica een riskante operatie uitvoeren op z'n mentor. Nadat ze nieuws over Burke heeft ontvangen, blijft Cristina dingen doen die niet bij haar passen. Ze ruimt zelfs haar rommelige appartement op.

Afl. 16: Freedom (Part 1 of 2)

41 min

In de twee uur durende seizoensfinale van ‘Grey's Anatomy' krijgen Meredith en Derek een laatste kans op een geslaagde uitkomst van hun klinische proef, terwijl de andere chirurgen samenwerken om een jongen uit een blok beton te bevrijden. Izzie helpt Alex om voor een zieke Rebecca te zorgen.

Afl. 17: Freedom (Part 2 of 2)

41 min

In de twee uur durende seizoensfinale van ‘Grey's Anatomy' krijgen Meredith en Derek een laatste kans op een geslaagde uitkomst van hun klinische proef, terwijl de andere chirurgen samenwerken om een jongen uit een blok beton te bevrijden. Izzie helpt Alex om voor een zieke Rebecca te zorgen.

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 14 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey's Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels
Genre
Drama