Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

 • 2017

  Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

  Genre
  Drama
  Acteurs
  Ellen Pompeo,
  Sandra Oh,
  Katherne Heigl
  Regisseur
  Shonda Rhimes
  Taal
  Engels

  Seizoen

  141 min
  A Change Is Gon...

  Na haar huwelijksreis met Meredith gaat Cristina op zoek naar Burke, maar hij is nergens te bekennen. Meredith, Cristina, Izzie en Alex brengen hun eerste dag als basisartsen met hun eigen groepjes co-assistenten door.

  241 min
  Love/Addiction

  Meredith, Cristina, Izzie en Alex brengen hun eerste dag als basisartsen met hun eigen groepjes co-assistenten door. De co-assistenten zijn, onder andere, George, die z'n examens niet heeft gehaald, en Lexie Grey, de halfzus van Meredith die ze nog nooit heeft ontmoet.

  341 min
  Let The Truth S...

  George verbluft de nieuwe co-assistenten met z'n vaardigheden, terwijl Lexie z'n status als ‘recidivist' geheim houdt. Meredith helpt Lexie halfhartig met haar eerste patiënt. Sloan en Richard voeren een radicale nieuwe ingreep uit om de stem van een vrouw te redden. George vertelt Callie over z'n geflirt met Izzie.

  441 min
  The Heart Of Th...

  De vrouw van de chef, Adele, brengt hun nichtje naar Seattle Grace, het ziekenhuis waar ze ooit haar schoolbal vierde. Izzie onthult haar gevoelens voor George aan een wederzijdse vriend en krijgt een onverwachte reactie. Derek laat Cristina zien hoe ze een betere leermeester kan zijn.

  541 min
  Haunt You Every...

  Halloween zit vol verrassingen voor de artsen van Seattle Grace. Alex krijgt een onverwacht en welkom bezoek van een voormalige patiënt, Ava/Rebecca. Meredith denkt dat ze wordt achtervolgd door de as van haar moeder.

  646 min
  Kung Fu Fightin...

  Terwijl z'n huwelijk op de klippen loopt, heeft de chef een mannenavond met de andere chirurgen. Cristina en Izzie wedijveren om dezelfde ingrepen en de goedkeuring van de artsen die ze uitvoeren. Meredith behandelt de overlevende van een skydiving-ongeval.

  746 min
  Physical Attrac...

  George en Izzie's romantische chemie wordt op de proef gesteld. Derek wil meer dan alleen lichamelijk contact met Meredith. Tot z'n eigen verbazing wordt Mark verliefd op een mede-chirurg. Callie's rol als hoofdassistent wordt in gevaar gebracht als ze haar taken overdraagt aan Bailey.

  841 min
  Forever Young

  Tieners stromen de EH binnen na een ongeluk met een schoolbus. Bailey behandelt haar oude jeugdliefde. Derek gaat op een date met een collega. Thatcher komt de EH binnen op zoek naar Meredith.

  941 min
  Crash Into Me (...

  Het leven van betrokken paramedici is in gevaar na een botsing. Meredith en de chef werken ter plaatse om ze te redden. Bailey behandelt een patiënt die haar hulp weigert. Ava komt terug voor Alex en ontmoet z'n andere vriendin.

  1041 min
  Crash Into Me (...

  In het verbluffende slot van een tweedelige aflevering probeert Meredith het leven van een beknelde ambulancebroeder te redden, terwijl het leven van een patiënt in de handen van Lexie, haar zus, ligt. Derek moet vertrouwen op een verpleegster om een patiënt te redden. Bailey worstelt om haar privéleven met haar werk te combineren.

  1141 min
  Lay Your Hands ...

  Bailey's familie staat voor een medisch trauma terwijl haar huwelijk op de klippen loopt. Een verrassingsbezoek van George's moeder is een schok voor Izzie en Callie. Een gebedsgenezer stelt Erica en Alex' geloof in traditionele geneeskunde op de proef. Derek worstelt met de nasleep van z'n kus met Rose.

  1241 min
  Where The Wild ...

  Zes weken na de breuk tussen Derek en Meredith en nadat Derek een relatie met Rose kreeg, doen Meredith en de andere basisartsen, Alex, Izzie en Cristina, mee met een chirurgische wedstrijd, waar Bailey als scheidsrechter optreedt.

  1341 min
  Piece Of My Hea...

  Addison keert terug naar Seattle Grace om te opereren en wordt verrast door de veranderingen in de levens van haar voormalige collega's. Derek en Merediths krijgen hun eerste patiënt voor hun klinische proef. Rebecca/Ava heeft schokkend nieuws voor Alex.

  1441 min
  The Becoming

  De bezwaren tegen McSteamy's afspraakjes resulteren in een ‘date-en-vertel'-beleid. Na nieuws over Burke's laatste prestaties moet Cristina haar gevoelens voor haar ex onder ogen zien. Meredith en Derek nemen een veteraan op in hun klinische proef. Callie wendt zich in moeilijke tijden tot Sloan.

  1541 min
  Losing My Mind

  Dr. Wyatt weigert Meredith te laten stoppen met therapie. Alex ontdekt de waarheid over Rebecca's medische toestand. Van de chef moet Erica een riskante operatie uitvoeren op z'n mentor. Nadat ze nieuws over Burke heeft ontvangen, blijft Cristina dingen doen die niet bij haar passen. Ze ruimt zelfs haar rommelige appartement op.

  1641 min
  Freedom (Part 1...

  In de twee uur durende seizoensfinale van ‘Grey's Anatomy' krijgen Meredith en Derek een laatste kans op een geslaagde uitkomst van hun klinische proef, terwijl de andere chirurgen samenwerken om een jongen uit een blok beton te bevrijden. Izzie helpt Alex om voor een zieke Rebecca te zorgen.

  1741 min
  Freedom (Part 2...

  In de twee uur durende seizoensfinale van ‘Grey's Anatomy' krijgen Meredith en Derek een laatste kans op een geslaagde uitkomst van hun klinische proef, terwijl de andere chirurgen samenwerken om een jongen uit een blok beton te bevrijden. Izzie helpt Alex om voor een zieke Rebecca te zorgen.