Grey's Anatomy

Grey's Anatomy

 • 2017

  Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

  Genre
  Drama
  Acteurs
  Ellen Pompeo,
  Sandra Oh,
  Katherne Heigl
  Regisseur
  Shonda Rhimes
  Taal
  Engels

  Seizoen

  141 min
  A Hard Day's Ni...

  De co-assistenten worden begeleid door een gerespecteerd team artsen die vastberaden zijn goede chirurgen van ze te maken, of ze te breken. Miranda Bailey, een hoofdassistent die ze opleidt, is zo streng dat ze ‘de Nazi' wordt genoemd.

  241 min
  The First Cut I...

  De chirurgische staf probeert optimistisch te zijn nadat een jonge vrouw een brute mishandeling heeft overleefd. Meredith zet haar carrière op het spel om een pasgeboren baby te redden. De andere co-assistenten leren dat niet alleen medische kennis ervoor zorgt dat ze goed zijn in hun werk.

  341 min
  Winning A Battl...

  Als de jaarlijkse fietskoeriersrace in Seattle wordt gehouden, loopt de EH vol met een scala aan patiënten, waardoor de co-assistenten moeten vechten om de ernstigste gevallen. Derek en Burke strijden om de functie van hoofdassistent. Derek blijft een oogje op Meredith houden. Een patiënt flirt met George.

  441 min
  No Man's Land

  Cristina's ontmoeting met een voormalige verpleegster, nu patiënt in Seattle Grace, verandert haar leven. Derek en Meredith behandelen een bouwvakker die op wonderlijke wijze een verwonding heeft overleeft, maar nu geconfronteerd wordt met lastige beslissingen over z'n toekomst.

  541 min
  Shake Your Groo...

  Een vermoeide Meredith denkt dat ze misschien een fout heeft gemaakt tijdens een operatie en dat ze haar carrière in gevaar heeft gebracht. Izzie's plan om een feestje voor haar nieuwe vriend te geven, loopt in het honderd. Alex krijgt te maken met een patiënt die verslaafd is aan pijnstillers.

  641 min
  If Tomorrow Nev...

  Alex wint het vertrouwen van Annie, een nerveuze patiënt met een bijzonder grote tumor, maar later brengt hij zich voor haar in verlegenheid. Derek vraagt Meredith om hulp met een bejaarde Parkinsonpatiënt die misschien geopereerd moet worden, maar Bailey keurt hun relatie af en is vastberaden om Meredith te laten lijden.

  741 min
  The Self Destru...

  Derek en Meredith proberen discreet te doen nadat ze samen de nacht hebben doorgebracht, maar hun verfromfraaide uiterlijk spreekt boekdelen. Ook voor Bailey, die Meredith waarschuwt om de relatie te verbreken. George vermoedt dat een anesthesist drinkt tijdens het werk, maar hij wil niets zeggen.

  841 min
  Save Me

  Meredith wordt steeds bozer om de onbekende details van Dereks leven. Alex behandelt Devo, een patiënt wiens geloofsovertuigingen haar kans op herstel belemmeren. Izzie overweegt contact te zoeken met haar vervreemde moeder.

  941 min
  Who's Zoomin Wh...

  Een uitbraak van een soa treft meerdere leden van het ziekenhuispersoneel. Hoofd Webber regelt een bijeenkomst en hij neemt Derek in vertrouwen over z'n eigen medische problemen. Izzie en Cristina maken zich zorgen om een patiënt wiens vrouw en dochter het niet eens zijn over zijn zorg.