Mijn Kijklijst
Terug

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 15 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14
 15. Seizoen 15

Seizoen 1

Afl. 1: A Hard Day's Night

41 min

De co-assistenten worden begeleid door een gerespecteerd team artsen die vastberaden zijn goede chirurgen van ze te maken, of ze te breken. Miranda Bailey, een hoofdassistent die ze opleidt, is zo streng dat ze ‘de Nazi' wordt genoemd.

Afl. 2: The First Cut Is The Deepest

41 min

De chirurgische staf probeert optimistisch te zijn nadat een jonge vrouw een brute mishandeling heeft overleefd. Meredith zet haar carrière op het spel om een pasgeboren baby te redden. De andere co-assistenten leren dat niet alleen medische kennis ervoor zorgt dat ze goed zijn in hun werk.

Afl. 3: Winning A Battle, Losing The War

41 min

Als de jaarlijkse fietskoeriersrace in Seattle wordt gehouden, loopt de EH vol met een scala aan patiënten, waardoor de co-assistenten moeten vechten om de ernstigste gevallen. Derek en Burke strijden om de functie van hoofdassistent.

Afl. 4: No Man's Land

41 min

Cristina's ontmoeting met een voormalige verpleegster, nu patiënt in Seattle Grace, verandert haar leven. Derek en Meredith behandelen een bouwvakker die op wonderlijke wijze een verwonding heeft overleeft, maar nu geconfronteerd wordt met lastige beslissingen over z'n toekomst.

Afl. 5: Shake Your Groove Thing

41 min

Een vermoeide Meredith denkt dat ze misschien een fout heeft gemaakt tijdens een operatie en dat ze haar carrière in gevaar heeft gebracht. Izzie's plan om een feestje voor haar nieuwe vriend te geven, loopt in het honderd.

Afl. 6: If Tomorrow Never Comes

41 min

Alex wint het vertrouwen van Annie, een nerveuze patiënt met een bijzonder grote tumor, maar later brengt hij zich voor haar in verlegenheid. Derek vraagt Meredith om hulp met een bejaarde Parkinsonpatiënt die misschien geopereerd moet worden, maar Bailey keurt hun relatie af en is vastberaden om Meredith te laten lijden.

Afl. 7: The Self Destruct Button

41 min

Derek en Meredith proberen discreet te doen nadat ze samen de nacht hebben doorgebracht, maar hun verfromfraaide uiterlijk spreekt boekdelen. Ook voor Bailey, die Meredith waarschuwt om de relatie te verbreken.

Afl. 8: Save Me

41 min

Meredith wordt steeds bozer om de onbekende details van Dereks leven. Alex behandelt Devo, een patiënt wiens geloofsovertuigingen haar kans op herstel belemmeren. Izzie overweegt contact te zoeken met haar vervreemde moeder.

Afl. 9: Who's Zoomin Who?

41 min

Een uitbraak van een soa treft meerdere leden van het ziekenhuispersoneel. Hoofd Webber regelt een bijeenkomst en hij neemt Derek in vertrouwen over z'n eigen medische problemen. Izzie en Cristina maken zich zorgen om een patiënt wiens vrouw en dochter het niet eens zijn over zijn zorg.

Grey's Anatomy

 • 2018
 • Drama
 • 15 Seizoenen

Meredith Grey en haar collega's zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma's in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey's Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Acteurs
Ellen Pompeo
Sandra Oh
Katherine Heigl
Taal
Engels
Genre
Drama