Terug

Flashforward

  • 2009
  • Drama
  • 1 Seizoen

Als een mondiale gebeurtenis er voor zorgt dat iedereen op de wereld een flits van zijn eigen toekomst te zien krijgt, moeten FBI-agent Mark Benford en diens partner Demetri Noh erachter komen hoe dat komt.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Joseph Fiennes
John Cho
Jack Davenport
Taal
Engels
  1. Seizoen 1

Afl. 1: No More Good Days

41 min

FBI-agenten Mark en Demetri zijn bezig met een achtervolging, Olivia is bezig met een operatie en Nicole bedrijft de liefde als iedereen op aarde een black-out krijgt en z'n toekomst ziet. Die toekomst kan gelukkig, verdrietig of gewoon leeg zijn.

Afl. 2: White to Play

45 min

Mark en Demetri gaan naar Utah om een verdachte te zoeken die met de black-out te maken kan hebben. Olivia komt de man uit haar visioen tegen. Charlie, de dochter van Mark en Olivia, is van haar stuk door haar flashforward.

Afl. 3: 137 Sekunden

41 min

Mark en Janis gaan naar Duitsland om te praten met een nazi die in de gevangenis zit en beweert meer te weten over de black-outs. Demetri is bang voor de toekomst. Aaron smeekt Mark hem te helpen het lichaam van z'n dochter op te graven.

Afl. 4: Black Swan

41 min

Olivia accepteert niet dat het visioen van een patiënt tot een diagnose kan leiden. Demetri denkt dat Mark wacht op het uitkomen van zijn visioen. Mark denkt dat Demetri beheerst wordt door z'n flashforward. Nicole vertelt wat haar visioen is.

Afl. 5: Gimme Some Truth

41 min

Mark is in het defensief als hij wordt ondervraagd bij een hoorzitting over voortzetting van de financiering van Waldecks team. Janis vraagt zich af wat de gevolgen van haar visioen op haar relatie zullen zijn. Olivia krijgt een tip over Marks visioen.

Afl. 6: Scary Monsters and Super Creeps

41 min

Mark, Demetri en Wedeck zoeken een verband tussen twee aanvallen. Olivia spreekt Mark aan op zijn visioen. Demetri onderzoekt een aanwijzing uit Marks visioen. De zoon van Lloyd is verdwenen en Simon neemt contact op met een kennis.

Afl. 7: The Gift

41 min

Mark, Demetri, Gough en een MI6-agent onderzoeken recente zelfmoorden. Aaron krijgt bezoek van een vriend van z'n dochter. Demetri geeft toe dat hij geen visioen heeft gehad. Nicole helpt Bryce het mysterie van z'n flashforward te onthullen.

Afl. 8: Playing Cards With Coyote

40 min

Mark onderbreekt z'n romantische uitstapje met Olivia als een tip leidt naar de getatoeëerde moordenaar uit z'n flashforward. Simon en Lloyd lossen een geschil op tijdens een spelletje poker. Aaron komt achter de waarheid over het ongeluk van Tracy.

Afl. 9: Believe

41 min

Bryce zoekt de vrouw uit z'n visioen. Aaron verbaast zich over Tracy's rare gedrag. Mark gaat achter degene aan die z'n drankprobleem onthult in z'n flashforward. Demitri's collega's proberen de beller te vinden die hem waarschuwde over z'n toekomst.

Afl. 10: A561984

40 min

Mark en Demetri gaan naar Hongkong, waar ze een vrouw vinden die meer zegt te weten over het lot van Demetri. Lloyd wil schoon schip maken over zijn en Simons betrokkenheid bij de black-out. Zoey komt achter de betekenis van haar flashforward.

Afl. 11: Revelation Zero (Part 1)

41 min

Mark wordt geschorst en moet in therapie. Demetri en een CIA-agent zoeken naar Lloyd. Janis komt achter de geheimen van Simon. Nicole praat met een man om haar visioen te begrijpen.

Afl. 12: Revelation Zero (Part 2)

41 min

Mark wordt geschorst en moet in therapie. Demetri en een CIA-agent zoeken naar Lloyd. Janis komt achter de geheimen van Simon. Nicole praat met een man om haar visioen te begrijpen.

Afl. 13: Blowback

39 min

Aaron wil erachter komen waarom de geheime eenheid Jericho achter z'n dochter aan zit. Mike vraagt Lloyd naar een telefoongesprek van tijdens hun flashforward. Zoey probeert alles om het lot van Demetri te veranderen.

Afl. 14: Better Angels

41 min

Demetri, Janis, Simon en Vogel gaan naar Somalië, waar een man de black-out van z'n dorpsgenoten in 1991 heeft gezien. Bryce vertelt Nicole dat hij kanker heeft. Olivia probeert haar dochter Charlie te laten vertellen over haar flashforward.

Afl. 16: Queen Sacrifice

41 min

Mark en Vogel hebben een plan om de FBI-mol te ontmaskeren, waardoor Mark vervreemd zou kunnen worden van z'n collega's. Mark verhuist om z'n gezin te beschermen, en Keiko blijft in Los Angeles om te zoeken naar Bryce.

Afl. 17: Let No Man Put Asunder

39 min

Demetri besluit vaart te zetten achter z'n trouwplannen met Zoey als de gepakte FBI-mol de datum van z'n voorspelde moord bevestigt. Wedeck helpt Aaron bij Jericho te infiltreren om Tracy te redden. Olivia's vriendschap met Lloyd wordt hechter.

Afl. 18: The Garden of Forking Paths

39 min

De klok tikt verder voor Demetri terwijl Mark en z'n team naar hem op zoek gaan. Terrorismeverdachte Alda Herzog belooft te vertellen waar Demetri is - maar wil daar wel wat voor terug.

Afl. 19: Goodbye Yellow Brick Road

41 min

Janis, de mol bij de FBI, werkt haar collega's tegen. Olivia krijgt verontrustend nieuws van Gabriel. Aarons leven is in gevaar in Afghanistan als hij tussen de plaatselijke bevolking leeft.

Afl. 20: Course Correction

39 min

Demetri en Banks proberen een moordenaar op te sporen. Mark helpt tegen z'n zin Simon z'n zus te zoeken. De identiteit van Suspect Zero wordt onthuld. Nicole komt erachter waar de vrouw in het visioen van Bryce zich bevindt.

Afl. 21: The Negotiation

38 min

De wereld wacht af of de visioenen uit zullen komen. Mark probeert de link tussen Frost en de black-out te beschermen. Aaron riskeert z'n leven om z'n dochter te redden. Simon komt in contact met de organisatie die achter de black-out zou kunnen zitten.

Afl. 22: Countdown

41 min

Mark ondervraagt Heller om erachter te komen wanneer de volgende black-out plaatsvindt. Demetri neemt een beslissing. Lloyd vindt wat hij nodig heeft om het probleem op te lossen. Tracy vecht voor haar leven. Nicole worstelt met haar gevoelens.

Afl. 23: Future Shock

41 min

Het is D-day: 29 april 2010. Terwijl iedereen afwacht of z'n visioen uitkomt, onthult Mark wat de datum van de volgende black-out is. Simon probeert met Demetri dit te voorkomen door in de computer van de NLAP in te breken.

Flashforward

  • 2009
  • Drama
  • 1 Seizoen

Als een mondiale gebeurtenis er voor zorgt dat iedereen op de wereld een flits van zijn eigen toekomst te zien krijgt, moeten FBI-agent Mark Benford en diens partner Demetri Noh erachter komen hoe dat komt. Om uit te vinden wat deze 'flashforward' heeft veroorzaakt, zetten ze het Mosaic Collective op om gegevens te verzamelen van wat iedereen heeft gezien.

Acteurs
Joseph Fiennes
John Cho
Jack Davenport
Taal
Engels
Genre
Drama