Terug

Scandal

 • 2016
 • Drama, Thriller
 • 7 Seizoenen

Olivia Pope, ex-media-adviseur van de Amerikaanse president, is een gerespecteerde pr-goeroe die het imago van de Amerikaanse elite beschermt. Olivia hoopt aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen, zowel professioneel als privé, maar ze lijkt haar verleden niet helemaal achter zich te kunnen laten.Lees meer

Genre
Drama, Thriller
Acteurs
Kerry Washington
Henry Ian Cusick
Columbus Short
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7

Seizoen 1

Afl. 1: Sweet Baby

43 min

Wanneer een jonge advocate begint bij een crisismanagementbedrijf, krijgt ze op haar eerste dag meteen te maken met een beschuldiging aan het adres van de president.

Afl. 2: Dirty Little Secrets

41 min

Olivia moet een nieuwe cliënte beschermen tegen wie een onderzoek loopt. Quinn komt in de problemen.

Afl. 3: Hell Hath No Fury

41 min

Het team probeert de zoon van een miljonair te helpen die wordt beschuldigd van verkrachting. Wanneer Olivia Amanda Tanner aanneemt als cliënte, is haar eerste verzoek een gesprek met de president.

Afl. 4: Enemy Of The State

41 min

Olivia en Cyrus krijgen flinke ruzie over de Amanda Tanner-zaak. Het team helpt een dictator die claimt dat z'n vrouw en kinderen ontvoerd zijn.

Afl. 5: Crash And Burn

41 min

Olivia en haar team verdedigen de piloot van een gecrasht passagiersvliegtuig. Alle inzittenden zijn omgekomen. Wanneer Amanda Turner vermist blijkt te zijn, moet Huck zijn verleden gebruiken om haar te vinden. Fitz vraagt de president om hulp.

Afl. 6: The Trail

41 min

Terwijl Gideon Amanda's verleden onderzoekt, tonen flashbacks hoe Olivia en Fritz destijds aan de campagne begonnen.

Afl. 7: Grant: For The People

41 min

Olivia en het team schieten te hulp wanneer Quinn in een tragische situatie belandt. Cyrus vraagt Olivia om hulp wanneer een aankondiging invloed heeft op het presidentschap van Fitz.

Scandal

 • 2016
 • Drama, Thriller
 • 7 Seizoenen

Olivia Pope, ex-media-adviseur van de Amerikaanse president, is een gerespecteerde pr-goeroe die het imago van de Amerikaanse elite beschermt. Olivia hoopt aan een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen, zowel professioneel als privé, maar ze lijkt haar verleden niet helemaal achter zich te kunnen laten. Langzaam wordt duidelijk dat haar disfunctionele werknemers, die de problemen van anderen zo goed kunnen oplossen, niet helemaal weten wat ze met hun eigen problemen aanmoeten.

Acteurs
Kerry Washington
Henry Ian Cusick
Columbus Short
Taal
Engels
Genre
Drama, Thriller