Terug

Lost

 • 2010
 • Mysterie, Thriller
 • 6 Seizoenen

Door een vliegtuigcrash stranden de overlevenden van vlucht 815 op een schijnbaar verlaten tropisch eiland. De schijn van verlatenheid verdwijnt al gauw. De overlevenden besluiten samen te werken, teneinde te overleven op het mysterieuze eiland.Lees meer

Genre
Mysterie, Thriller
Acteurs
Naveen Andrews
Matthew Fox
Emilie de Ravin
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot: Part 1

40 min

Vlucht 815 van Oceanic Air is neergestort op een onbewoond eiland; 48 overlevenden weten uit het wrak te kruipen. De leiderscapaciteiten van de alerte arts Jack en van de nuchtere Kate bieden de groep de beste overlevingskansen.

Afl. 2: Pilot: Part 2

38 min

De overlevenden worden tijdelijk opgevrolijkt door de ontdekking van een zender in de wrakstukken van het vliegtuig, en door het idee dat ze spoedig gered kunnen worden. Maar de geheimen van het eiland blijven hen verbijsteren: behalve handboeien en een vuurwapen ontdekken ze een dier dat niet in de tropen hoort voor te komen.

Afl. 3: Tabula Rasa

41 min

Jack en Hurley ontdekken een verontrustend geheim over Kate. Het leven van de marshal hangt aan een zijden draadje. Intussen denken Kate, Charlie, Sawyer, Sayid, Boone en Shannon na over de mysteries die ze over het eiland hebben ontdekt. Ze zijn bang dat de anderen in paniek raken als ze het vertellen.

Afl. 4: Walkabout

41 min

De overlevenden schrikken midden in de nacht wakker als merkwaardige dieren het strandkamp binnendringen. Kate en Michael gaan samen met de mysterieuze Locke op jacht naar voedsel. Intussen gruwen sommige overlevenden als ze horen wat Jack wil doen met de lijken die nog tussen de wrakstukken liggen.

Afl. 5: White Rabbit

40 min

Jack is in een delirium nabij door slaapgebrek. Hij worstelt met de herinnering aan de gebeurtenissen waardoor hij in Australië terechtkwam, en daarna op het eiland. Intussen wordt Boone overvallen door een verraderlijke getijdenstroom, gaat de gezondheid van de zwangere Claire achteruit, en heeft een dief mogelijk de laatste flessen water gestolen.

Afl. 6: House of the Rising Sun

41 min

Walt en de anderen zijn geschokt als Michael in elkaar wordt geslagen, maar alleen Jin en Sun, die geen Engels spreken, kennen het verhaal achter de aanval. Intussen kibbelen Kate, Jack, Sawyer en Sayid over de plek waar ze hun kamp moeten opslaan.

Afl. 7: The Moth

41 min

Charlie begint aan het pijnlijke proces van afkicken van de drugs, verrassend genoeg geholpen door Locke, wiens motief voor deze hulp een raadsel is. Intussen zetten de overlevenden alles op alles om Jack, die levend is begraven in een ingestorte grot, op te sporen en te bevrijden.

Afl. 8: Confidence Man

41 min

Als Shannon een astma-aanval krijgt, beseffen Jack en Sayid dat Saywer er misschien alleen met geweld toe kan worden gebracht om afstand te doen van het levensreddende medicijn waarvan hij een voorraadje heeft aangelegd.

Afl. 9: Solitary

41 min

Het leven van Sayid loopt gevaar als hij stuit op de bron van de mysterieuze Franse boodschap. Intussen heeft Hurley een belachelijk plan bedacht om het leven op het eiland wat beschaafder te maken - en het zou wel eens kunnen werken.

Afl. 10: Raised by Another

41 min

Jack, Kate en Charlie vragen zich af of de verontrustende nachtmerries van Claire bezig zijn uit te komen. Dan zouden zij en haar ongeboren kind in levensgevaar zijn. Intussen keert een vermiste overlevende terug met angstaanjagend nieuws over de wereld achter de bergen.

Afl. 11: All The Best Cowboys Have Daddy Issues

40 min

De overlevenden vragen zich af waarom en door wie Charlie en de zwangere Claire zijn ontvoerd. Een reddingsteam waagt zich in de verraderlijke jungle om het vermiste duo op te sporen en te bevrijden. Intussen wordt Jack opnieuw geplaagd door beelden van zijn vader. Boone en Locke ontdekken een nieuw mysterie van het eiland.

Afl. 12: Whatever the Case May Be

41 min

Jack, Kate en Sawyer vechten om het bezit van een recent ontdekte, afgesloten metalen koffertje dat inzicht zou kunnen bieden in het mysterieuze verleden van Kate. Een vloedgolf dreigt de vliegtuigromp en het complete strandkamp te overspoelen.

Afl. 13: Hearts and Minds

41 min

Als Locke erachter komt dat Boone hun ‘geheim' wil delen met Shannon, loopt Shannons leven opeens gevaar. De schokkende waarheid over haar verleden met Boone komt aan het licht. Intussen vraagt Kate zich af waarom Sun zich zo geheimzinnig gedraagt. Een hongerige Hurley moet een schuld aan Jin aflossen.

Afl. 14: Special

41 min

Onenigheid tussen Michael en Locke over de opvoeding van Walt leidt tot geweld; een mysterieuze dierlijke eilandbewoner laat zich opnieuw zien. Intussen wordt Charlie in de verleiding gebracht om het dagboek van de vermiste Claire te lezen. Sayid vraagt Shannon om hem te helpen de kaart van de Franse vrouw te ontcijferen.

Afl. 15: Homecoming

40 min

Als de vermiste Claire terugkeert en alleen nog herinneringen heeft aan de tijd voordat ze in het verdoemde vliegtuig stapte, bedenken Jack en Locke een strategie om zich te verdedigen tegen haar ontvoerder, de mysterieuze Ethan, die dreigt de andere overlevenden te zullen doden als Claire niet aan hem wordt teruggegeven.

Afl. 16: Outlaws

41 min

Kate en Sawyer vertellen elkaar duistere geheimen, terwijl ze een losgeslagen zwijn achtervolgen dat het volgens Sawyer op hem gemunt heeft. Intussen vrezen Hurley en Sayid dat Charlie instort na z'n nipte ontsnapping aan de dood. Sawyer en Jack blijken vroeger met elkaar te maken hebben gehad.

Afl. 17: In Translation

41 min

Het vlot waar de overlevenden aan bouwen gaat op mysterieuze wijze in vlammen op. Michael is ervan overtuigd dat Jin verantwoordelijk is voor de sabotage. Hierdoor loopt hun onderlinge rivaliteit nog verder op. Intussen verbijstert Sun haar mede-overlevenden met een verrassende onthulling.

Afl. 18: Numbers

41 min

Als Hurley geobsedeerd raakt door de Franse vrouw en de jungle intrekt om haar op te sporen, kunnen Jack, Sayid en Charlie niets anders doen dan meegaan. Intussen vraagt Locke aan Claire om hem te helpen een mysterieus voorwerp te maken.

Afl. 19: Deus Ex Machina

41 min

Boone begint zich zorgen te maken als Locke fysieke klachten krijgt als ze door het mysterieuze luik willen kruipen. Intussen aarzelt Jack om Sawyer te helpen als die aan ernstige hoofdpijn begint te lijden.

Afl. 20: Do No Harm

41 min

Claire krijgt weeën, de hulpeloze Charlie raakt in paniek. Intussen wordt Locke vermist. Jack verzorgt een gewonde overlevende en Sayid heeft een romantische verrassing voor Shannon.

Afl. 21: The Greater Good

41 min

Als ze weer een lotgenoot hebben begraven, raken de gemoederen verhit doordat de onderlinge achterdocht toeneemt. De gebeurtenissen waardoor Sayid in het vliegtuig zat komen aan het licht tijdens een psychologisch kat-en-muisspelletje tussen hem en Locke.

Afl. 22: Born to Run

41 min

Jack vermoedt dat er een vuil spelletje wordt gespeeld als Michael misselijk wordt tijdens het bouwen aan het vlot. Intussen wordt er een geheim onthuld uit het verleden van Kate. Het mysterieuze luik wordt aan enkele overlevenden getoond. Walt waarschuwt Locke.

Afl. 23: Exodus: Part 1

41 min

De Franse vrouw, Rousseau, schokt de overlevenden door te verschijnen met een huiveringwekkende waarschuwing over de ‘Anderen'. Intussen maken Michael en Jin het vlot klaar om uit te varen.

Afl. 24: Exodus: Part 2

41 min

De opvarenden van het vlot worden op zee verrast door een vreemde boot. Intussen proberen de achterblijvers op het eiland het luik op te blazen. Een bezoeker aan het kamp zou een bedreiging kunnen vormen voor het zoontje van Claire.

Afl. 25: Exodus: Part 3

41 min

Een van de overlevenden wordt uitgekozen om af te dalen in het mysterieuze luik. Shannon stuit op een onthutsend bekend gezicht in de jungle. De groep van vrienden, familie, vijanden en vreemdelingen moet blijven samenwerken tegen het meedogenloze weer en het ruwe terrein als ze in leven willen blijven.

Lost

 • 2010
 • Mysterie, Thriller
 • 6 Seizoenen

Door een vliegtuigcrash stranden de overlevenden van vlucht 815 op een schijnbaar verlaten tropisch eiland. De schijn van verlatenheid verdwijnt al gauw. De overlevenden besluiten samen te werken, teneinde te overleven op het mysterieuze eiland. Iedere aflevering vertelt iets over de achtergrond van één van de mensen op het eiland aan de hand van flashbacks, en toont waarom de verschillende personages zich op een bepaalde manier gedragen en hoe onderlinge relaties zich ontwikkelen, met diverse mysterieuze verschijnselen op de achtergrond.

Acteurs
Naveen Andrews
Matthew Fox
Emilie de Ravin
Taal
Engels
Genre
Mysterie, Thriller