Terug

Revenge

  • 2015
  • Drama, Thriller
  • 4 Seizoenen

Welkom in de Hamptons, een glamoureuze wereld vol rijkdom en macht. Maar achter die facade bevindt zich een wereld vol duistere geheimen en verraad. Emily Thorne is een sexy schoonheid die enkele fouten uit het verleden wil rechtzetten. Wanneer ze haar huis betrekt, is iedereen benieuwd naar het nieuwe meisje.Lees meer

Genre
Drama, Thriller
Acteurs
Madeleine Stowe
Emily VanCamp
Gabriel Mann
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot

41 min

Emily is een jonge vrouw die terugkeert naar de Hamptons om wraak te nemen op degenen die haar familie hebben verwoest.

Afl. 2: Trust

41 min

Emily gaat achter een hedgefondsmanager aan die er mede voor verantwoordelijk is dat haar vader een gevangenisstraf kreeg, en zij en Daniel spreken voor het eerst met elkaar af.

Afl. 3: Betrayal

41 min

Emily doet haar best om de officier van justitie te ruïneren die haar vader heeft veroordeeld. Victoria rouwt om een persoonlijk verlies. Daniel onthult een kant van zichzelf die Emily heel aantrekkelijk vindt.

Afl. 4: Duplicity

41 min

Een benefietevenement voor geestelijke gezondheid biedt Emily de gelegenheid wraak te nemen op de therapeute die haar heeft laten opnemen toen ze klein was. De Porter-broers krijgen nog meer problemen met hun bar en Conrad gaat stiekem bij Lydia op bezoek.

Afl. 5: Guilt

41 min

Victoria voelt zich schuldig over de val van David en ze zit erg met een ruzie met Charlotte. Ondertussen wil Lydia wraak nemen op Emily en de Graysons, en Daniel denkt opnieuw na over wat hij wil na het verraad van Tyler en Conrad.

Afl. 6: Intrigue

40 min

De Graysons beginnen te twijfelen aan hun hoofd beveiliging die weigert stilletjes weg te gaan. De spanning tussen Emily en Tyler kan niet langer onderdrukt worden. Daniel komt in de problemen.

Afl. 7: Charade

41 min

De rustige plannen voor de huwelijksdag van de Graysons worden verstoord en in plaats daarvan beleven ze een explosief familiediner. Frank gaat op zoek naar informatie over Emily om z'n loyaliteit aan Victoria te bewijzen.

Afl. 8: Treachery

41 min

Victoria's relatie met haar familie verslechtert verder. Lydia's geheugenproblemen kunnen problematisch blijken voor de Graysons en een nieuwkomer die iets te maken heeft met Emily heeft twijfelachtige redenen voor een verblijf in de Hamptons.

Afl. 9: Suspicion

41 min

Emily vraagt haar mentor om advies nadat ze haar meest trouwe bondgenoot is kwijtgeraakt. Victoria blijft alleen achter en Tyler blijft problemen veroorzaken.

Afl. 10: Loyalty

41 min

Emily ontdekt een geheim van Nolan en gebruikt het om Tyler mee aan te pakken. Amanda heeft het naar haar zin in de Hamptons. Victoria krijgt wat van haar verloren macht terug, en de relatie tussen haar en Conrad wordt steeds bitterder.

Afl. 11: Duress

41 min

Een party crasher zorgt voor problemen tijdens Daniels kleine verjaardagsfeestje. Conrad en Victoria gebruiken Charlotte tijdens hun bepaald niet minnelijke scheiding. Emily's grote plan loopt weer averij op.

Afl. 12: Infamy

41 min

Emily richt haar pijlen op een bekende auteur die banden heeft met de Hamptons. Jack begint Amanda te vertrouwen. Daniel kan zich niet langer buiten de scheiding van z'n ouders houden en een schokkende ontdekking verandert de plannen van iedereen.

Afl. 13: Commitment

41 min

Daniel maakt langetermijnplannen voor z'n liefdesleven en Nolan overtuigt Emily ervan om niet overhaast te handelen. Charlotte is van streek wanneer haar enige optie is terug te verhuizen naar Victoria.

Afl. 14: Perception

41 min

Conrads vader bezoekt de Hamptons en Victoria speelt het klaar om hem als pion in te zetten tegen Conrad. Jack beseft dat hij niet langer werkeloos toe kan kijken. Charlotte en Emily komen erachter dat ze niet voorbereid zijn op de verrassingen waarmee ze geconfronteerd worden.

Afl. 15: Chaos

41 min

Mensen die dicht bij Emily staan, komen in gevaar wanneer het plotseling mis begint te gaan tijdens haar verlovingsfeest. Jack zoekt naar Amanda. Charlotte probeert wanhopig de pijn te verlichten die ze voelt vanwege het verraad van haar familie.

Afl. 16: Scandal

40 min

Na de moord tijdens het feest wordt Emily nerveus wanneer de Graysons steun bij elkaar zoeken. Ashley steunt haar werkgevers en Amanda's verdwijning zorgt voor veel speculatie.

Afl. 17: Doubt

41 min

Een ex van Victoria verschijnt onverwachts weer in haar leven en leidt haar af van Daniels problemen, waar ze vreselijk mee zat. Jacks zoektocht naar Amanda begint nog urgenter te worden wanneer hij verdacht wordt van moord.

Afl. 18: Justice

41 min

Emily achterhaalt de identiteit van haar vaders moordenaar. Declan getuigt in de rechtszaal en zet z'n romance met een labiele Charlotte op het spel.

Afl. 19: Absolution

41 min

Emily ontdekt een nieuwe foto van David die haar nieuwe aanwijzingen oplevert. Grayson Global wordt onderzocht door de SEC. De pers begint vijandig te worden in afwachting van Daniels vrijlating.

Afl. 20: Legacy

41 min

Deze aflevering speelt zich af in 2002 en toont een jonge, roekeloze Amanda voordat ze in Emily veranderde. Nolan haalt haar over de dagboeken van haar vader te lezen, die haar ertoe aanzetten de Graysons te gaan bespioneren en een plan te bedenken om haar vader te wreken.

Afl. 21: Grief

41 min

Een vreselijk verlies brengt Jack en Emily dichter bij elkaar. Victoria's nieuwste samenwerking veroorzaakt problemen voor Conrad. Een wraakzuchtige Charlotte wil het Declan betaald zetten.

Afl. 22: Reckoning

41 min

In de finale van het eerste seizoen houdt Emily zich bezig met de laatste stadia van haar plan terwijl de Graysons zichzelf blijven vernietigen... En dan vindt er een explosieve gebeurtenis plaats.

Revenge

  • 2015
  • Drama, Thriller
  • 4 Seizoenen

Welkom in de Hamptons, een glamoureuze wereld vol rijkdom en macht. Maar achter die facade bevindt zich een wereld vol duistere geheimen en verraad. Emily Thorne is een sexy schoonheid die enkele fouten uit het verleden wil rechtzetten. Wanneer ze haar huis betrekt, is iedereen benieuwd naar het nieuwe meisje. Maar zij weet alles al over haar buurtgenoten, inclusief wie ze zijn en wat ze haar familie hebben aangedaan. Jaren geleden hebben ze haar alles afgenomen. Nu gaat ze wraak nemen op hen, één voor één.

Acteurs
Madeleine Stowe
Emily VanCamp
Gabriel Mann
Taal
Engels
Genre
Drama, Thriller