Terug

Cobra 11

  • 2011
  • Actie, Misdaad
  • 1 Seizoen

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Genre
Actie, Misdaad
Acteurs
Erdogan Atalay
René Steinke
Gottfried Vollmer
Taal
Duits

  1. Seizoen 16

Seizoen 16

Afl. 1: Bad Bank

45 min

Na een bankoverval veroorzaken de daders een ongeluk met een tankwagen vol giftige stoffen. Ben komt in aanraking met het middel en wordt daardoor blind. Semir opent de jacht op de overvallers.

Afl. 2: Toter Bruder

45 min

Ben en Semir hebben de bende overvallers van Peter van Heerlen al maanden in het vizier. Een infiltrant binnen die bende wordt ontmaskerd, wat de missie van Ben en Semir zeer gecompliceerd maakt.

Afl. 3: Das Zweite Leben

44 min

Ben en Semir treffen een scherpschuttersgeweer en een foto aan in een auto. De vrouw op de foto leidt aan geheugenverlies en weet niet waarom iemand haar zou willen vermoorden. Krijgt ze op tijd haar geheugen terug?

Afl. 4: Und Action

46 min

Rechercheurs Ben en Semir moeten gedwongen samenwerken met de aan lager wal geraakte acteur Christian Schillinger. Als een mogelijkheid op snel geld zich voordoet, komt Christian in grote problemen.

Afl. 5: In der Schusslinie

44 min

Ben wordt herinnerd aan de tijd dat hij voor de inlichtingendienst werkte. Zijn voormalige vriend en collega Max werd destijds ontmaskerd als spion en daarop neergeschoten. Zijn zoon Alexander is uit op wraak.

Afl. 6: Höher, Schneller, Weiter

46 min

Een professionele wielrenner wordt vlak voor de finish opzettelijk doodgereden door een auto. Semir en Ben onderzoeken de zaak. Ze ontdekken dat de broer van hun collega Jenny betrokken is bij de moord.

Afl. 7: 72 Stunden Angst

92 min

Na een dodelijk aanslag op een drugsbende volgen Ben en Semir een spoor dat leidt naar een vrouw uit Semirs verleden: Nazan. Zij heeft waardevolle informatie voor Semir.

Afl. 8: Wettlauf Gegen die Zeit

45 min

Ben en Semir rijden te veel auto's in de prak, dus moeten ze op gesprek bij de politiepsycholoog. Tijdens hun sessie komen ze onder vuur te liggen en blijkt de psycholoog het doelwit te zijn.

Afl. 9: Mitten ins Herz

46 min

Ben en Semir onderzoeken de moord op een ontwikkelaar van hightech wapens. Een werknemer van het bedrijf had mogelijk een illegale handel opgezet. Ben raakt halsoverkop verliefd op undercoveragente Laura.

Afl. 10: Turbo & Tacho Reloaded

46 min

Wanneer een automonteur wordt vermoord, komen Ben en Semir op het spoor van grootschalige wapensmokkel. Ze worden tijdens het onderzoek geassisteerd door de twee chaotische agenten Turbo en Tacho.

Afl. 11: En Vogue

44 min

Hartmuts zus, fotomodel Jessica, wordt afgeperst door een modeontwerper. Hij handelt in nagemaakte medicijnen die worden gebruikt als afslankmiddel, met fatale gevolgen.

Afl. 12: Familienangelegenheiten

45 min

De vader van Ben wordt verdacht van moord en diefstal van vijf miljoen euro. Ben gelooft in de onschuld van zijn vader, en gaat op zoek naar de echte dader. Zijn vriendschap met Semir komt onder druk te staan.

Afl. 13: Babyalarm

45 min

Ben en Semir herstellen van een ongeluk in een kliniek, waar ze oog in oog komen te staan met een bende dieven. Ze zetten de achtervolging in en vinden in het bos een baby. De moeder is door de bende gegijzeld.

Afl. 14: Viva Colonia

44 min

Semir is getuige van een moord bij zijn carnavalsvereniging. De moordenaar droeg een masker en probeert er iemand in te luizen. Semir en Ben ontdekken een plan voor een grote misdaad tijdens carnaval.

Cobra 11

  • 2011
  • Actie, Misdaad
  • 1 Seizoen

Duitse actieserie over de Turkse rechercheur Semir Gerkhan, die werkt voor de snelwegpolitie.

Acteurs
Erdogan Atalay
René Steinke
Gottfried Vollmer
Taal
Duits
Genre
Actie, Misdaad