The Fall

The Fall

 • 2016

  Deze psychologische thriller volgt twee jagers: Paul Spector, een schijnbaar brave huisvader die jonge vrouwen besluipt en vermoordt, en Stella Gibson, de detective die naar Belfast gehaald wordt om hem te vangen. Zij begrijpt als geen ander de psychologie van een seriemoordenaar.Lees meer

  Genre
  Thriller,
  Misdaad
  Acteurs
  Gillian Anderson,
  Jamie Dornan,
  Laura Donnelly
  Regisseur
  Jakob Verbruggen
  Taal
  Engels

  Seizoen

  159 min

  Gillian Anderson schittert als detective Stella Gibson in het eerste deel van THE FALL. Gibson reist af van Londen naar Belfast om het onderzoek van de lokale politie naar een onopgelost moord onder de loep te nemen.Lees meer

  258 min

  Gibsons ziet haar ergste nachtmerries werkelijkheid worden wanneer Spector een nieuw slachtoffer heeft gemaakt, bovendien krijgt Gibson zelf het ook warm onder haar voeten wanneer ze na een roekeloze beslissing geconfronteerd wordt met de mogelijke gevolgen ervan.

  359 min

  Gibson heeft zich helemaal vastgebeten in het onderzoek naar de vermoorde vrouwen in Belfast. En wanneer Spector beseft dat zijn perfecte moord dan toch niet zo perfect was, gaat hij op zoek naar een volgend slachtoffer.

  458 min

  Eastwoods onderzoek naar de brutale moord op Olson brengt gevoelige informatie aan het licht voor Burns. Ondertussen neemt de druk op Gibson ook steeds meer toe in haar jacht op de seriemoordenaar.

  559 min

  Na de recentste aanval merken zowel Gibson als de moordenaar zelf dat het net rond hem steeds meer gespannen raakt. Spector doet een dramatische onthulling en neemt een beslissing waardoor zijn lot verbonden wordt aan dat van Gibson.