Mijn Kijklijst
Terug

  The Fall

  • 2016
  • Thriller, Misdaad
  • 3 Seizoenen

  Deze psychologische thriller volgt twee jagers: Paul Spector, een schijnbaar brave huisvader die jonge vrouwen besluipt en vermoordt, en Stella Gibson, de detective die naar Belfast gehaald wordt om hem te vangen. Zij begrijpt als geen ander de psychologie van een seriemoordenaar.Lees meer

  Genre
  Thriller, Misdaad
  Acteurs
  Gillian Anderson
  Jamie Dornan
  Laura Donnelly
  Taal
  Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

  Seizoen 1

  Aflevering 1

  59 min

  Gillian Anderson schittert als detective Stella Gibson in het eerste deel van THE FALL. Gibson reist af van Londen naar Belfast om het onderzoek van de lokale politie naar een onopgelost moord onder de loep te nemen. Maar nadat het overduidelijk vast staat dat er meer aan de hand is dan één toevallige onopgeloste moord, wordt Stella op de zaak gezet als superviserend inspecteur.

  Aflevering 2

  58 min

  Gibsons ziet haar ergste nachtmerries werkelijkheid worden wanneer Spector een nieuw slachtoffer heeft gemaakt, bovendien krijgt Gibson zelf het ook warm onder haar voeten wanneer ze na een roekeloze beslissing geconfronteerd wordt met de mogelijke gevolgen ervan.

  Aflevering 3

  59 min

  Gibson heeft zich helemaal vastgebeten in het onderzoek naar de vermoorde vrouwen in Belfast. En wanneer Spector beseft dat zijn perfecte moord dan toch niet zo perfect was, gaat hij op zoek naar een volgend slachtoffer.

  Aflevering 4

  58 min

  Eastwoods onderzoek naar de brutale moord op Olson brengt gevoelige informatie aan het licht voor Burns. Ondertussen neemt de druk op Gibson ook steeds meer toe in haar jacht op de seriemoordenaar.

  Aflevering 5

  59 min

  Na de recentste aanval merken zowel Gibson als de moordenaar zelf dat het net rond hem steeds meer gespannen raakt. Spector doet een dramatische onthulling en neemt een beslissing waardoor zijn lot verbonden wordt aan dat van Gibson.

   The Fall

   • 2016
   • Thriller, Misdaad
   • 3 Seizoenen

   Deze psychologische thriller volgt twee jagers: Paul Spector, een schijnbaar brave huisvader die jonge vrouwen besluipt en vermoordt, en Stella Gibson, de detective die naar Belfast gehaald wordt om hem te vangen. Zij begrijpt als geen ander de psychologie van een seriemoordenaar. Terwijl Spector in het begin de bovenhand heeft over de onderzoekers, houdt Gibson haar beste kaarten achter de hand. Zo brengt dit gelaagd spel gaandeweg zowel de moordenaar als de kijker aan het twijfelen. De intensiteit neemt genadeloos toe naarmate het onderzoek vordert. Deze jacht zal Gibson en haar team tot het uiterste drijven. Zullen ze de moordenaar vangen voordat hij zijn volgende slachtoffer maakt?

   Acteurs
   Gillian Anderson
   Jamie Dornan
   Laura Donnelly
   Taal
   Engels
   Genre
   Thriller, Misdaad