Terug

Crossing Lines

  • 2015
  • Misdaad
  • 3 Seizoenen

Amerikaanse dramaserie waarin Carl Hickman gevolgd wordt, die zijn leven als New Yorkse politieagent achter zich heeft gelaten na een dramatisch ongeval. Hij wordt gevraagd om zich bij een internationale politie-eenheid in Den Haag te voegen.Lees meer

Genre
Misdaad
Acteurs
William Fichtner
Donald Sutherland
Marc Lavoine
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot Part 1

47 min

Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC), een team van specialisten in een internationale politie-eenheid. Terwijl hij nog af moet rekenen met trauma's uit zijn eigen verleden, probeert hij een seriemoordenaar op te sporen die zijn slachtpartijen niet binnen de landsgrenzen houdt.

Afl. 2: Pilot Part 2

47 min

Als een teamlid van de ICC vermist wordt, lijkt dat het werk te zijn van de seriemoordenaar die ze op de hielen zitten. Sebastian ontdekt waar de moordenaar zich bevindt en een race tegen de klok begint. Een plotselinge tragedie heeft gruwelijke gevolgen voor het team.

Afl. 3: The Terminator

46 min

Rechercheur Eva Vittoria ontdekt een moordpatroon als diverse rijke zakenlieden sterven door een mysterieus virus. Een confrontatie met de dader brengt het hele team in gevaar.

Afl. 4: Long-Haul Predators

48 min

Een achtergelaten auto leidt het team naar Polen, waar een schokkende ontdekking wordt gedaan. Het onderzoek onthult een bizar scenario waarin families tegenover elkaar worden gezet in een gevecht tot de dood. Carl en Louis zijn verwikkeld in een race tegen de klok om het leven van hun collega´s te redden.

Afl. 5: Special Ops Part 1

46 min

Als een welgestelde tiener wordt ontvoerd, moet het ICC-team alles op alles zetten om de kidnappers te traceren. Anne-Marie legt het verband met een vergelijkbare zaak in Florence, terwijl Michel en Louis een connectie vinden met aartsvijand Alexander Dimitrov.

Afl. 6: Special Ops Part 2

47 min

Eva merkt dat er iets niet klopt als ze een andere vergelijkbare ontvoeringszaak ontdekt. Terwijl ze de Italiaanse politie confronteert met haar bevindingen, wordt er een geheim blootgelegd dat mogelijk nadelig kan zijn voor de carrière van Sebastian.

Afl. 7: The Animals

45 min

Een spoor naar een crimineel meesterbrein voert Carl naar een bank. Als de bank overvallen wordt, bevinden Carl en de bankbezoekers zich ineens in een gijzelingssituatie. De tijdsdruk maakt dat het ICC-team snel het ware motief van de bankovervallers moet achterhalen, want geld lijkt niet hun doel.

Afl. 8: Desperation & Desperados

47 min

Terwijl Anne-Marie aan een oude zaak werkt, stort het team zich op een reeks schietpartijen in Italië en Slovenië. In de tussentijd stelen twee jongemannen geld en drugs van een Italiaanse drugsbaron en ontvoeren per ongeluk zijn dochter. Eva's vroegere familiebanden met de maffia kunnen helpen om het leven van het meisje te redden.

Afl. 9: New Scars, Old Wounds Part 1

46 min

Michel ontdekt nieuwe informatie die mogelijk leidt tot de arrestatie van aartsvijand Alexander Dimitrov. Ondertussen wordt een vrouw dood gevonden en raakt een andere vermist. Alle sporen leiden naar Carl Hickman.

Afl. 10: New Scars, Old Wounds Part 2

46 min

Het leven van Carl hangt aan een zijden draadje. Sebastian en Eva gaan op zoek naar Anne-Marie, die niet teruggekeerd is uit Italië. In de tussentijd ontdekt Michel waar Dimitrov zich ophoudt en ontdekt zo ook de mogelijke oplossing van diverse mysteries.

Crossing Lines

  • 2015
  • Misdaad
  • 3 Seizoenen

Amerikaanse dramaserie waarin Carl Hickman gevolgd wordt, die zijn leven als New Yorkse politieagent achter zich heeft gelaten na een dramatisch ongeval. Hij wordt gevraagd om zich bij een internationale politie-eenheid in Den Haag te voegen. Daar krijgt hij te maken met grensoverschrijdende criminaliteit en beruchte maffiabazen.

Acteurs
William Fichtner
Donald Sutherland
Marc Lavoine
Taal
Engels
Genre
Misdaad