Unforgettable

Unforgettable

 • 2016

  Een unieke en spannende serie met Poppy Montgomery in de rol van Carrie Wells, een voormalig politieagente met een bijzondere gave: ze onthoudt alles wat ze heeft meegemaakt, tot in het kleinste detail. Een tragedie brengt haar weer in contact met haar ex-vriend, Dylan Walsh, nu rechercheur in New York.Lees meer

  Genre
  Misdaad
  Acteurs
  Poppy Montgomery,
  Dylan Walsh,
  Michael Gaston
  Regisseur
  Niels Arden Oplev
  Taal
  Engels

  Seizoen

  141 min
  Bigtime

  Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de 11-jarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

  239 min
  Incognito

  Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren door zichzelf undercover als een lid van zijn bende bankovervallers voor te doen.

  340 min
  Day of the Jack...

  Carrie en Al onderzoeken de moord op Scott Dirkson, die in een chic hotel in Manhattan is vergiftigd.

  441 min
  Memory Kings

  Wanneer Parsons wordt verhoord ontkent hij ook maar iets te maken te hebben met de moorden waarvan hij wordt verdacht. Wanneer Carrie hem onder druk zet, breekt hij en bekent hij de misdaden.

  540 min
  Past Tense

  Het onderzoek naar de moord op een informant van de regering leidt Carrie en Al naar een dierenarts met een oorlogstrauma.

  641 min
  Line up or Shut...

  Wanneer een jonge man dood wordt gevonden in een dure sportwagen die hij moest afleveren bij een diplomaat, leidt iedere aanwijzing Carrie en Al steeds naar een nieuw mogelijk motief voor de moord.

  740 min
  Maps and Legend...

  Het onderzoek naar de dood van een man die als hobby verlaten gebouwen verkent, leidt Carrie en Al naar een verlaten metrotunnel in New York City. In de tunnel is een verborgen fabriek gevestigd waar explosieven worden geproduceerd.

  841 min
  Manhunt

  Alle sporen in de zaak van een vermoorde advocaat leiden naar een veroordeelde verkrachter, die onlangs op vrije voeten is gekomen. Hoe verder het onderzoek komt, des te duidelijker wordt dat deze nieuwe zaak verband houdt met de verkrachting waarvoor de verdachte jaren geleden werd veroordeeld.Lees meer

  941 min
  East of Islip

  Het lichaam dat is aangespoeld op het strand van Long Island, blijkt dat van een 23-jarige serveerster te zijn. De sporen wijzen op de terugkeer van een beruchte seriemoordenaar en Carrie en Al reizen af naar Southampton voor hun onderzoek.

  1041 min
  Till Death

  Een geheim netwerk van dure callgirls helpt een seriemoordenaar bij het selecteren van zijn slachtoffers. Carrie en Al gaan undercover om de moordenaar in de val te lokken.

  1140 min
  Omega Hour

  Carrie en Joanne verblijven in een luxe appartementencomplex, als terroristen het gebouw binnenvallen. Van afstand beheerst hun leider de elektriciteit en het telefoonsysteem, dus niemand kan nog een kant op.

  1241 min
  Flesh and Blood

  De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

  1340 min
  Reunion

  Er vindt een gruwelijke moord plaats tijdens de reünie van Carries middelbare school. Deze misdaad blaast nieuw leven in een onopgeloste moordzaak van 25 jaar geleden op Carries klasgenote.