Terug

Unforgettable

  • 2016
  • Misdaad
  • 4 Seizoenen

Een unieke en spannende serie met Poppy Montgomery in de rol van Carrie Wells, een voormalig politieagente met een bijzondere gave: ze onthoudt alles wat ze heeft meegemaakt, tot in het kleinste detail. Een tragedie brengt haar weer in contact met haar ex-vriend, Dylan Walsh, nu rechercheur in New York.Lees meer

Genre
Misdaad
Acteurs
Poppy Montgomery
Dylan Walsh
Michael Gaston
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4

Seizoen 2

Afl. 1: Bigtime

41 min

Carrie en Al onderzoeken samen met de politie van New York de ontvoering van de 11-jarige dochter van een rijke vastgoedontwikkelaar.

Afl. 2: Incognito

39 min

Carrie ziet haar kans schoon een ongrijpbare dief te ontmaskeren door zichzelf undercover als een lid van zijn bende bankovervallers voor te doen.

Afl. 3: Day of the Jackie

40 min

Carrie en Al onderzoeken de moord op Scott Dirkson, die in een chic hotel in Manhattan is vergiftigd.

Afl. 4: Memory Kings

41 min

Wanneer Parsons wordt verhoord ontkent hij ook maar iets te maken te hebben met de moorden waarvan hij wordt verdacht. Wanneer Carrie hem onder druk zet, breekt hij en bekent hij de misdaden.

Afl. 5: Past Tense

40 min

Het onderzoek naar de moord op een informant van de regering leidt Carrie en Al naar een dierenarts met een oorlogstrauma.

Afl. 6: Line up or Shut up

41 min

Wanneer een jonge man dood wordt gevonden in een dure sportwagen die hij moest afleveren bij een diplomaat, leidt iedere aanwijzing Carrie en Al steeds naar een nieuw mogelijk motief voor de moord.

Afl. 7: Maps and Legends

40 min

Het onderzoek naar de dood van een man die als hobby verlaten gebouwen verkent, leidt Carrie en Al naar een verlaten metrotunnel in New York City. In de tunnel is een verborgen fabriek gevestigd waar explosieven worden geproduceerd.

Afl. 8: Manhunt

41 min

Alle sporen in de zaak van een vermoorde advocaat leiden naar een veroordeelde verkrachter, die onlangs op vrije voeten is gekomen. Hoe verder het onderzoek komt, des te duidelijker wordt dat deze nieuwe zaak verband houdt met de verkrachting waarvoor de verdachte jaren geleden werd veroordeeld. Carrie vraagt zich zelfs af of destijds wel de juiste persoon is veroordeeld en of ook nu de juiste man is opgepakt.

Afl. 9: East of Islip

41 min

Het lichaam dat is aangespoeld op het strand van Long Island, blijkt dat van een 23-jarige serveerster te zijn. De sporen wijzen op de terugkeer van een beruchte seriemoordenaar en Carrie en Al reizen af naar Southampton voor hun onderzoek.

Afl. 10: Till Death

41 min

Een geheim netwerk van dure callgirls helpt een seriemoordenaar bij het selecteren van zijn slachtoffers. Carrie en Al gaan undercover om de moordenaar in de val te lokken.

Afl. 11: Omega Hour

40 min

Carrie en Joanne verblijven in een luxe appartementencomplex, als terroristen het gebouw binnenvallen. Van afstand beheerst hun leider de elektriciteit en het telefoonsysteem, dus niemand kan nog een kant op.

Afl. 12: Flesh and Blood

41 min

De plotselinge terugkeer van een beruchte moordenaar brengt Carrie en Al op het spoor van een terroristische groepering die een nucleaire aanval op New York heeft gepland.

Afl. 13: Reunion

40 min

Er vindt een gruwelijke moord plaats tijdens de reünie van Carries middelbare school. Deze misdaad blaast nieuw leven in een onopgeloste moordzaak van 25 jaar geleden op Carries klasgenote.

Unforgettable

  • 2016
  • Misdaad
  • 4 Seizoenen

Een unieke en spannende serie met Poppy Montgomery in de rol van Carrie Wells, een voormalig politieagente met een bijzondere gave: ze onthoudt alles wat ze heeft meegemaakt, tot in het kleinste detail. Een tragedie brengt haar weer in contact met haar ex-vriend, Dylan Walsh, nu rechercheur in New York. Hij haalt haar over om haar fotografisch geheugen te gebruiken om misdrijven op te lossen.

Acteurs
Poppy Montgomery
Dylan Walsh
Michael Gaston
Taal
Engels
Genre
Misdaad