Terug

Unforgettable

  • 2016
  • Misdaad
  • 4 Seizoenen

Een unieke en spannende serie met Poppy Montgomery in de rol van Carrie Wells, een voormalig politieagente met een bijzondere gave: ze onthoudt alles wat ze heeft meegemaakt, tot in het kleinste detail. Een tragedie brengt haar weer in contact met haar ex-vriend, Dylan Walsh, nu rechercheur in New York.Lees meer

Genre
Misdaad
Acteurs
Poppy Montgomery
Dylan Walsh
Michael Gaston
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4

Seizoen 4

Afl. 1: Blast From The Past

40 min

Rechercheur Eddie Martin is in New York vanwege het onderzoek naar twee drugsdealers die verdacht worden van moord. Carrie is verrast door Eddies komst en vertelt Al dat ze eerder met hem getrouwd was. Tot grote schrik van Al blijken ze zelfs nooit officieel gescheiden te zijn.

Afl. 2: Gut Check

40 min

Twee particuliere beveiligers worden neergeschoten tijdens het bewaken van Rosie Webb, de kroongetuige in een grootschalige fraudezaak. Carrie en Al krijgen de taak om Rosie veilig vanuit New York naar het proces in Miami te escorteren. Daarbij worden ze op de hielen gezeten door meerdere huurmoordenaars.

Afl. 3: Behind The Beat

41 min

Carrie en Al onderzoeken de zaak van het doodgeschoten jazztalent Davis Bennett. Sporen van drugs op het lichaam van Bennett leiden de rechercheurs naar het conservatorium in Manhattan waar hij studeerde. Een onverwacht weerzien met een oude bekende wijst Carrie en Al in de richting van een illegale nachtclub in handen van de Albanese maffia.

Afl. 4: Dollar and Scents

41 min

Een medewerker van een delicatessenwinkel blijkt door wurging om het leven te zijn gekomen. De dood van een computerhacker in een exclusieve nachtclub vertoont sterke overeenkomsten met die moord. Dankzij Carries goede neus én geheugen komt ze de mogelijke dader op het spoor.

Afl. 5: All In

40 min

Carrie onderzoekt de moord op architect Thomas Warner. Het slachtoffer werd tijdens een trip met zijn secretaresse Julie in Puerto Rico om het leven gebracht. Julies jaloerse ex-vriend lijkt meer te weten en Carrie en Al belanden uiteindelijk in de gokwereld van het bruisende Atlantic City.

Afl. 6: The Return Of Eddie

41 min

Tijdens een overval op een winkel komt cameraman Nate Orton om het leven. Nader onderzoek leert Carrie en Al dat het hier om een gerichte aanslag ging. Ze weten de dader te achterhalen, maar ook hij blijkt te zijn vermoord. Terwijl ze het appartement van de omgekomen cameraman onderzoeken, duikt Carries ex-man Eddie plotseling op.

Afl. 7: We Can Be Heroes

41 min

Tijdens een wandeling door Central Park wordt het zevenjarige zoontje van een prominente wetenschapper ontvoerd. In eerste instantie lijkt het om een willekeurige kidnapping te gaan. Nader onderzoek door Carrie en Al wijst er echter op dat het een zorgvuldig gepland wraakplan betreft.

Afl. 8: Breathing Space

41 min

Carrie gaat samen met Delina undercover om de mysterieuze moord op een wetenschapper te onderzoeken. Het slachtoffer was in training voor een ruimtevaartmissie naar de planeet Mars. In de geheime basis waar de training plaatsvindt, doen Carrie en Delina schokkende ontdekkingen.

Afl. 9: Shelter from the Storm

41 min

Tijdens een orkaan moeten Carrie en Al onderdak zoeken in een grotendeels verlaten politiebureau. Alsof de zware storm nog niet genoeg is, worden ze belaagd door gewapende bendeleden die hun drugsbaas willen bevrijden.

Afl. 10: Game On

41 min

De getalenteerde computerprogrammeur Jason Rios wordt vermoord gevonden in een attractie gebaseerd op een computerspel. Tijdens het moordonderzoek leren Carrie en Al dat de jonge programmeur betrokken was bij het ontwikkelen van een innovatieve technologie. Die ontdekking leidt hen naar een succesvolle zakenman met een groot geheim.

Afl. 11: About Face

40 min

Een dakloze man komt bij een noodlottige aanrijding met een taxi om het leven. Als de toedracht wordt onderzocht, trekt de jas die de omgekomen man droeg de aandacht. Die blijkt namelijk van een vooraanstaand plastisch chirurg te zijn die al drie maanden wordt vermist. Carrie en Al duiken in de zaak en stuiten op een ware misdaadgolf.

Afl. 12: Bad Company

41 min

Door de moord op een voormalige politie-informant komt er belastende informatie over een oude zaak van Al aan het licht. Destijds heeft hij samen met hoofdinspecteur Russo bewijsmateriaal vervalst om een corrupte agent achter de tralies te krijgen. Carrie en Al moeten tot het uiterste gaan om de moord op te lossen en Als reputatie te redden.

Afl. 13: Paranoid Android

41 min

Carrie en Al zitten een sluipschutter op de hielen die hen zojuist onder vuur heeft genomen bij een verlaten elektriciteitscentrale. Als Carrie hem weet te benaderen, pleegt de man vlak voor haar neus zelfmoord. Door iets wat hij vlak voor zijn fatale daad riep, herinnert Carrie zich een gebeurtenis uit het verleden. Als ze dat voorlegt aan Al, lijkt haar feilloze geheugen haar in de steek te laten.

Unforgettable

  • 2016
  • Misdaad
  • 4 Seizoenen

Een unieke en spannende serie met Poppy Montgomery in de rol van Carrie Wells, een voormalig politieagente met een bijzondere gave: ze onthoudt alles wat ze heeft meegemaakt, tot in het kleinste detail. Een tragedie brengt haar weer in contact met haar ex-vriend, Dylan Walsh, nu rechercheur in New York. Hij haalt haar over om haar fotografisch geheugen te gebruiken om misdrijven op te lossen.

Acteurs
Poppy Montgomery
Dylan Walsh
Michael Gaston
Taal
Engels
Genre
Misdaad