Terug

Unforgettable

  • 2016
  • Misdaad
  • 4 Seizoenen

Een unieke en spannende serie met Poppy Montgomery in de rol van Carrie Wells, een voormalig politieagente met een bijzondere gave: ze onthoudt alles wat ze heeft meegemaakt, tot in het kleinste detail. Een tragedie brengt haar weer in contact met haar ex-vriend, Dylan Walsh, nu rechercheur in New York.Lees meer

Genre
Misdaad
Acteurs
Poppy Montgomery
Dylan Walsh
Michael Gaston
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot

41 min

Wanneer een moord Carrie Wells herenigt met een oude vlam, moet ze haar zeldzame gave gebruiken om, met al haar herinneringen, de moordenaar te pakken.

Afl. 2: Heroes

40 min

Carrie moet de herinneringen aan de moord op haar zus weg zien te drukken als zij een jonge getuige van een moord moet bijstaan om zo de moordenaar te kunnen arresteren.

Afl. 3: Check Out Time

41 min

Tijdens een onderzoek naar de moord op een vermoedelijke verkrachter stuiten Carrie en Al op een aantal gevallen van chantage die met elkaar in verband staan. Om de moordenaar van haar zus te vinden moet Carrie een blik werpen op politieschetsen van de mogelijke dader.

Afl. 4: Up In Flames

38 min

Een explosie verwoest de woning van een moordslachtoffer. Dankzij Carrie's herinneringen van de plaats delict komen zij en Al terecht bij een gedetineerde die een stichting heeft opgericht voor de rehabilitatie van ex-bendeleden.

Afl. 5: With Honor

39 min

Als Al zijn oude partner wordt neergeschoten en waarschijnlijk corrupt blijkt te zijn geweest, worstelt Carrie met haar wil Al te steunen zonder te dichtbij te kunnen komen.

Afl. 6: Friended

40 min

Het onderzoek naar de moord op een feestbeest en erfgename neemt een bijzondere wending wanneer alles er op lijkt te wijzen dat zij pas 18 maanden bestaat.

Afl. 7: Road Block

40 min

Tijdens het onderzoek naar de moord op een alleenstaande vader, rijst bij Carrie en Al het vermoeden dat zijn vermiste dochter misschien wel het volgende slachtoffer kan zijn. De herinneringen van haar demente moeder brengt Carrie dichter bij de man die haar zus heeft vermoord.

Afl. 8: Lost Things

39 min

De wrede moord op een rechtsbijstand advocaat brengt Carrie midden in een dodelijke wraakactie in het gerechtsgebouw. Roe biedt aan Carrie te helpen zoeken naar de moordenaar van haar zus.

Afl. 9: Golden Bird

39 min

Een fatale val van een scholier blijkt een moord te zijn, in een poging een ongewenste zwangerschap te verdoezelen. Carrie wordt boos op haar tante, een bekende zangeres, tijdens een gesprek over de ziekte van haar moeder.

Afl. 10: Trajectories

38 min

Carrie kan op het nippertje voorkomen dat ze wordt gearresteerd tijdens een inval in een casino. Tijdens het onderzoek naar de dood van een jonge student, komt een van haar collega's in een kwaad daglicht te staan.

Afl. 11: Spirited Away

40 min

Bij een moordonderzoek in een leegstaand sanatorium komen Al en zijn team terecht in de vreemde wereld van spokenjagers. Carrie komt in het vizier van de moordenaar als ze een voormalige client van het slachtoffer linkt aan een vermiste tiener.

Afl. 12: Butterfly Effect

40 min

Op een bouwplaats wordt een jonge bouwvakker dood aangetroffen. Het onderzoek leidt naar een telg van een beruchte gangsterfamilie. De projectontwikkelaar wordt onder de loep genomen en Carrie stuit op verzekeringsfraude en onverantwoordelijke en levensgevaarlijke bouwconstructies.

Afl. 13: Brotherhood

39 min

De verdachte dood van een student leidt Carrie naar een studentenfeest waar drugs wordt gebruikt om haar geheugen te beinvloeden om zo een cocainesmokkel te verdoezelen. Het ontkennen dat ze een relatie heeft met de zoon van een maffiabaas zorgt voor verwarring op het werk.

Afl. 14: Carrie's Caller

40 min

Carrie krijg een anoniem telefoontje van een moordenaar. Ze houdt hem aan de lijn, terwijl hij doorgaat met moorden. Als de man gepakt wordt, beseft ze dat zijn daden slechts het begin zijn van een groter en nog dodelijker mysterie.

Afl. 15: Following Sea

40 min

De plotselinge verdwijning van een belangrijke getuige dreigt de zaak van Al tegen een moordenaar te ondermijnen. Carrie gaat undercover op zoek naar de waarheid achter de vriendenkring en werknemers van de moordenaar.

Afl. 16: Heartbreak

41 min

De vondst van een lichaam dat uit een vliegtuig is gevallen, brengt Carrie op het spoor van een aantal diefstallen die zijn gepleegd door een beeldschone verleidster. Carrie's relatie met de zoon van een maffiabaas roept op het werk vragen op.

Afl. 17: Blind Alleys

41 min

Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Carrie gaat op zoek naar bewijsmateriaal dat haar vriend vrijpleit. De vader van het slachtoffer neemt de zaak in eigen hand.

Afl. 18: The Comeback

41 min

Carrie vermoedt dat ze wordt geholpen door een seriemoordenaar. Het onderzoek naar de moord op een jong tennistalent botst met het beschermen van een politicus.

Afl. 19: Allegiances

40 min

Het priveleven en het werk van Carrie raken met elkaar verweven als haar vriendje, Steve Cioffi, het doelwit wordt van een onderzoek naar de georganiseerde misdaad. Er is geen enkel bewijs dat Steve betrokken is bij een dubbele moord in het milieu, maar toch komt hun relatie in gevaar.

Afl. 20: You Are Here

39 min

Een dodelijke explosie in een laboratorium brengt Carrie en Al op het spoor van een krankzinnige bommenmaker. Mike zoekt naar de reden van de geheime online-activiteiten van zijn zoon en Al maakt bekend dat zijn huwelijk op de klippen dreigt te lopen.

Afl. 21: Endgame

39 min

Als de seriemoordenaar en stalker van Carrie zelf vermoord wordt, loopt het onderzoek samen met de zoektocht naar de moordenaar van haar zus. Ze belandt in een doolhof van identiteiten en valse aanwijzingen.

Afl. 22: Man In The Woods

41 min

De aanhouding van een moordverdachte brengt Carrie en Al naar hun geboortestad Syracuse in de staat New York, waar de dood van een meisje herinneringen bij Carrie losmaakt die wijzen naar de moordenaar van haar zus.

Unforgettable

  • 2016
  • Misdaad
  • 4 Seizoenen

Een unieke en spannende serie met Poppy Montgomery in de rol van Carrie Wells, een voormalig politieagente met een bijzondere gave: ze onthoudt alles wat ze heeft meegemaakt, tot in het kleinste detail. Een tragedie brengt haar weer in contact met haar ex-vriend, Dylan Walsh, nu rechercheur in New York. Hij haalt haar over om haar fotografisch geheugen te gebruiken om misdrijven op te lossen.

Acteurs
Poppy Montgomery
Dylan Walsh
Michael Gaston
Taal
Engels
Genre
Misdaad