Unforgettable

Unforgettable

 • 2016

  Een unieke en spannende serie met Poppy Montgomery in de rol van Carrie Wells, een voormalig politieagente met een bijzondere gave: ze onthoudt alles wat ze heeft meegemaakt, tot in het kleinste detail. Een tragedie brengt haar weer in contact met haar ex-vriend, Dylan Walsh, nu rechercheur in New York.Lees meer

  Genre
  Misdaad
  Acteurs
  Poppy Montgomery,
  Dylan Walsh,
  Michael Gaston
  Regisseur
  Niels Arden Oplev
  Taal
  Engels

  SEASON

  141 min
  Pilot

  Wanneer een moord Carrie Wells herenigt met een oude vlam, moet ze haar zeldzame gave gebruiken om, met al haar herinneringen, de moordenaar te pakken.

  240 min
  Heroes

  Carrie moet de herinneringen aan de moord op haar zus weg zien te drukken als zij een jonge getuige van een moord moet bijstaan om zo de moordenaar te kunnen arresteren.

  341 min
  Check Out Time

  Tijdens een onderzoek naar de moord op een vermoedelijke verkrachter stuiten Carrie en Al op een aantal gevallen van chantage die met elkaar in verband staan. Om de moordenaar van haar zus te vinden moet Carrie een blik werpen op politieschetsen van de mogelijke dader.

  438 min
  Up In Flames

  Een explosie verwoest de woning van een moordslachtoffer. Dankzij Carrie's herinneringen van de plaats delict komen zij en Al terecht bij een gedetineerde die een stichting heeft opgericht voor de rehabilitatie van ex-bendeleden.

  539 min
  With Honor

  Als Al zijn oude partner wordt neergeschoten en waarschijnlijk corrupt blijkt te zijn geweest, worstelt Carrie met haar wil Al te steunen zonder te dichtbij te kunnen komen.

  640 min
  Friended

  Het onderzoek naar de moord op een feestbeest en erfgename neemt een bijzondere wending wanneer alles er op lijkt te wijzen dat zij pas 18 maanden bestaat.

  740 min
  Road Block

  Tijdens het onderzoek naar de moord op een alleenstaande vader, rijst bij Carrie en Al het vermoeden dat zijn vermiste dochter misschien wel het volgende slachtoffer kan zijn. De herinneringen van haar demente moeder brengt Carrie dichter bij de man die haar zus heeft vermoord.

  839 min
  Lost Things

  De wrede moord op een rechtsbijstand advocaat brengt Carrie midden in een dodelijke wraakactie in het gerechtsgebouw. Roe biedt aan Carrie te helpen zoeken naar de moordenaar van haar zus.

  939 min
  Golden Bird

  Een fatale val van een scholier blijkt een moord te zijn, in een poging een ongewenste zwangerschap te verdoezelen. Carrie wordt boos op haar tante, een bekende zangeres, tijdens een gesprek over de ziekte van haar moeder.

  1038 min
  Trajectories

  Carrie kan op het nippertje voorkomen dat ze wordt gearresteerd tijdens een inval in een casino. Tijdens het onderzoek naar de dood van een jonge student, komt een van haar collega's in een kwaad daglicht te staan.

  1140 min
  Spirited Away

  Bij een moordonderzoek in een leegstaand sanatorium komen Al en zijn team terecht in de vreemde wereld van spokenjagers. Carrie komt in het vizier van de moordenaar als ze een voormalige client van het slachtoffer linkt aan een vermiste tiener.

  1240 min
  Butterfly Effec...

  Op een bouwplaats wordt een jonge bouwvakker dood aangetroffen. Het onderzoek leidt naar een telg van een beruchte gangsterfamilie. De projectontwikkelaar wordt onder de loep genomen en Carrie stuit op verzekeringsfraude en onverantwoordelijke en levensgevaarlijke bouwconstructies.

  1339 min
  Brotherhood

  De verdachte dood van een student leidt Carrie naar een studentenfeest waar drugs wordt gebruikt om haar geheugen te beinvloeden om zo een cocainesmokkel te verdoezelen. Het ontkennen dat ze een relatie heeft met de zoon van een maffiabaas zorgt voor verwarring op het werk.

  1440 min
  Carrie's Caller

  Carrie krijg een anoniem telefoontje van een moordenaar. Ze houdt hem aan de lijn, terwijl hij doorgaat met moorden. Als de man gepakt wordt, beseft ze dat zijn daden slechts het begin zijn van een groter en nog dodelijker mysterie.

  1540 min
  Following Sea

  De plotselinge verdwijning van een belangrijke getuige dreigt de zaak van Al tegen een moordenaar te ondermijnen. Carrie gaat undercover op zoek naar de waarheid achter de vriendenkring en werknemers van de moordenaar.

  1641 min
  Heartbreak

  De vondst van een lichaam dat uit een vliegtuig is gevallen, brengt Carrie op het spoor van een aantal diefstallen die zijn gepleegd door een beeldschone verleidster. Carrie's relatie met de zoon van een maffiabaas roept op het werk vragen op.

  1741 min
  Blind Alleys

  Roe wordt het middelpunt van een onderzoek na het neerschieten van een moordverdachte. Carrie gaat op zoek naar bewijsmateriaal dat haar vriend vrijpleit. De vader van het slachtoffer neemt de zaak in eigen hand.

  1841 min
  The Comeback

  Carrie vermoedt dat ze wordt geholpen door een seriemoordenaar. Het onderzoek naar de moord op een jong tennistalent botst met het beschermen van een politicus.

  1940 min
  Allegiances

  Het priveleven en het werk van Carrie raken met elkaar verweven als haar vriendje, Steve Cioffi, het doelwit wordt van een onderzoek naar de georganiseerde misdaad. Er is geen enkel bewijs dat Steve betrokken is bij een dubbele moord in het milieu, maar toch komt hun relatie in gevaar.

  2039 min
  You Are Here

  Een dodelijke explosie in een laboratorium brengt Carrie en Al op het spoor van een krankzinnige bommenmaker. Mike zoekt naar de reden van de geheime online-activiteiten van zijn zoon en Al maakt bekend dat zijn huwelijk op de klippen dreigt te lopen.

  2139 min
  Endgame

  Als de seriemoordenaar en stalker van Carrie zelf vermoord wordt, loopt het onderzoek samen met de zoektocht naar de moordenaar van haar zus. Ze belandt in een doolhof van identiteiten en valse aanwijzingen.

  2241 min
  Man In The Wood...

  De aanhouding van een moordverdachte brengt Carrie en Al naar hun geboortestad Syracuse in de staat New York, waar de dood van een meisje herinneringen bij Carrie losmaakt die wijzen naar de moordenaar van haar zus.