Mijn Kijklijst
Terug

High Cuisine

  • 2019
  • Documentaire
  • 1 Seizoen

Noah Tucker en Tony Joseph - twee chefkoks met ruime ervaring in Michelin sterren keukens - koken niet alleen met de hoogste kwaliteit qua producten maar ook met the herbs of the gods; natuurlijke geestverruimende middelen.Lees meer

Genre
Documentaire
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: Noord-Holland

27 min

Noah en Tony zijn op zoek naar inspiratie voor hun eigen HIGH CUISINE. Ze gaan op bezoek in Amsterdam bij het hippe restaurant 'Maris Piper' van chefkoks Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Vol met ideeën gaan ze vervolgens niet alleen inkopen doen op de Noordermarkt of naar een paddenstoelen-kwekerij in de provincie, maar ook langs de grootste smartshop van Europa.

Afl. 2: Limburg

25 min

Noah en Tony zijn op zoek naar inspiratie voor hun eigen HIGH CUISINE. Ze gaan op bezoek in Limburg bij het imposante ‘Kasteel TerWorm', waar chefkok Andy Brauers het restaurant leidt. Vol met ideeën gaan ze vervolgens niet alleen inkopen doen bij een lokale delicatessen winkel of trekken ze samen met een jager de bossen in, maar ook langs bij een vrouw met wel hele speciale 'kruiden'.

Afl. 3: Zuid-Holland

25 min

Noah en Tony zijn op zoek naar inspiratie voor hun eigen HIGH CUISINE. Ze gaan op bezoek bij één van de beste restaurants in Rotterdam: ‘In de keuken van Floris’ van chefkok Floris Versluijs. Vol met ideeën gaan ze vervolgens niet alleen inkopen doen in de markthallen of naar de visafslag in Scheveningen maar o.a. ook naar een Magic truffel boerderij.

Afl. 4: Zeeland

26 min

Noah en Tony zijn op zoek naar inspiratie voor hun eigen HIGH CUISINE. Ze gaan op bezoek bij het Michelin sterren restaurant 'Katseveer', van chefkok Rutger van der Weel. Vol met ideeën gaan ze vervolgens niet alleen lokale zeewieren proeven of mee op de boot met oestervissers, maar ook langs een enorme cannabis plantage.

High Cuisine

  • 2019
  • Documentaire
  • 1 Seizoen

Noah Tucker en Tony Joseph - twee chefkoks met ruime ervaring in Michelin sterren keukens - koken niet alleen met de hoogste kwaliteit qua producten maar ook met the herbs of the gods; natuurlijke geestverruimende middelen. Door middel van micro-dosing weten ze een unieke draai te geven aan hun diners en bereiden ze gerechten op moleculair niveau.

Taal
Nederlands
Genre
Documentaire