Mijn Kijklijst
Terug

The Thundermans

  • 2015
  • Kids
  • 1 Seizoen

NEDERLANDS GESPROKEN. Wat is cooler dan een superheld? Een hele familie superhelden! Maak kennis met de Thundermans; niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke truukjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden.

Genre
Kids
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

22 min

Phoebe en Max Thunderman lijken een doorsnee tienertweeling, maar maken deel uit van een gezin van superhelden. Phoebe wendt haar krachten aan voor het goede, maar Max gaat voor de duistere kant. Kan dit gezin ooit een normaal leven leiden?

Aflevering 2

22 min

Als Phoebe haar vlam en diens ouders uitnodigt voor een kennismakingsetentje, beraamt Max plannen om de avond te saboteren. Maar als zich een onverwachte gast aandient, moeten Max en Phoebe samen voorkomen dat de avond uitloopt op een ramp.

Aflevering 3

22 min

Max verandert zijn cijferlijst op de schoolcomputer en komt terecht in het uitblinkersklasje waar Phoebe ook in zit. Hij moet het tegen haar opnemen in de quiz om de Wiskunde Cup. Intussen proberen Hank, Nora en Billy de ongrijpbare krantendief te pakken.

Aflevering 4

22 min

Nadat Max op Schoolfotodag een grap uithaalt met Phoebe, ontvouwt zich tussen de twee een grappenstrijd die volledig uit de hand loopt. Intussen proberen Hank en Barb Nora en Billy zover te krijgen dat die hun klusjes in huis doen.

Aflevering 5

22 min

Phoebe en Max helpen Billy en Nora met hun natuurkundeproject, maar al snel blijkt dat hun drijfveer oud zeer is. Intussen probeert Barb Hank te betrappen nadat hij haar aantekeningen voor de leeskring heeft overgekalkt.

Aflevering 6

22 min

Phoebe mag de vleesetende van haar klas een weekend thuis verzorgen, maar na een experiment van Max blijft de plant groeien tot die het hele huis dreigt over te nemen.

Aflevering 7

22 min

Max en Phoebe gebruiken hun krachten om lol te trappen op Spijbeldag, maar als ze zich bedenken dat de school bewakingscamera's heeft, nemen ze Billy en Nora in de arm om de beelden te wissen, voordat hun geheim wordt onthuld.

Aflevering 8

22 min

Als Phoebe te veel hooi op haar vork neemt, helpt Max haar door een kloon van haar te maken, zodat ze op twee plekken tegelijk kan zijn. Als de kloon lastig wordt voor de echte Phoebe, moet Max bijspringen om Phoebe's reputatie te redden.

Aflevering 9

22 min

Max en Phoebe krijgen een baantje in een pizzarestaurant zodat ze een nieuwe MyPhone kunnen kopen. Ze proberen indruk te maken op de eigenares met hun eigen creatieve ideeën. Als Max een veel te grote bestelling aanneemt, moeten ze wel samenwerken.

Aflevering 10

22 min

Door een komeet slaan de krachten van de Thundermans op hol, net als Phoebe's vlam haar vraagt voor een schoolfeest. Phoebe en Max merken dat ze hun krachten in toom kunnen houden als ze dicht bij elkaar blijven. Maar daar zijn ze geen van beide blij mee.

Aflevering 11

22 min

Als de kinderen Hanks trouwdaggeschenk aan Barb verzieken, roepen ze de hulp in van familievriend en superhelden-sidekick Blobbin om dit recht te zetten, en ze houden hun ouders bezig zodat die er niet achter komen.

Aflevering 12

22 min

Hank richt een buurtwacht op als er een vandaal actief is in de buurt. Max neemt de schuld op zich om zijn eigen geheim te verbergen, maar Phoebe weet dat hij onschuldig is en het is aan de familie om de echte vandaal te pakken.

Aflevering 13

22 min

Als Max de schoolverkiezing wint, waar Phoebe hard voor heeft gewerkt, zint Phoebe op wraak.

Aflevering 14

22 min

Phoebe ontwikkelt de gave om gevaar te voelen voordat het er is en ze gebruikt haar pas ontdekte instinct om indruk te maken op haar klasgenoten.Intussen doet Max net alsof hij deze nieuwe kracht nog niet heeft, zodat hij troostcadeautjes krijgt van Barb.

Aflevering 15

22 min

Phoebe en Max willen graag het vertrouwen voor een normaal tienerverjaardagsfeest, maar als een bevroren Mrs Wong zoek raakt en ze haar moeten vinden, gaan ze pas beseffen hoe leuk hun familiefeestjes eigenlijk zijn.

Aflevering 16

22 min

De Thundermans doen mee aan een familiewedstrijd om een droomvakantie te winnen, maar zijn het niet eens over de bestemming. Als ze er niet uitkomen, schrijven ze zich in als twee verschillende teams. Jongens tegen meisjes, en de winnaars mogen kiezen.

Aflevering 17

22 min

Phoebe geeft haar eerste en wordt betrapt als ze telekinese gebruikt om een ramp te voorkomen. Nadat ze gestraft is, moet ze een enkelband dragen waardoor ze haar krachten niet kan gebruiken. Dus wendt ze zich tot Max voor hulp.

Aflevering 18

22 min

Als een gemeen meisje genaamd Veronica, Phoebe's auditie saboteert en misbruik maakt van Max door hem haar huiswerk te laten maken, werkt de tweeling samen om wraak op haar te nemen.

Aflevering 19

22 min

Max en Phoebe brengen Billy naar het ziekenhuis als die zijn duim bezeert. Max valt flauw als hij een naald ziet. De artsen mogen zijn hersenscan niet in handen krijgen, omdat daarop te zien is dat hij superkrachten heeft.

Aflevering 20

22 min

Hank wordt de nieuwe scheikundeleraar van Max en Phoebe. Als hij bij toeval speciaal bereide broodjes kalkoen eet en daardoor in slaap valt, moet de tweeling hun krachten aanwenden om hem door de les te loodsen, zodat hij zijn baan behoudt.

The Thundermans

  • 2015
  • Kids
  • 1 Seizoen

NEDERLANDS GESPROKEN. Wat is cooler dan een superheld? Een hele familie superhelden! Maak kennis met de Thundermans; niet bepaald een doorsnee familie. Hun grootste bezigheid is dat ze hun bovennatuurlijke truukjes in bedwang proberen te houden en een normaal leven kunnen leiden.

Taal
Nederlands
Genre
Kids