Mijn Kijklijst
Terug

Paw Patrol

  • 2018
  • Kids
  • 2 Seizoenen

Nick Jr.'s Paw Patrol gaat over een team van pups onder leiding van de energieke Ryder. Ze staan altijd klaar om te helpen in het levendige stadje Avonturenbaai. Het team heeft al het gereedschap, de gadgets en het inzicht dat nodig is om de inwoners te hulp te schieten.

Genre
Kids
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 2
  2. Seizoen 5

Seizoen 5

Afl. 1: Pups redden de Reddingskatten Club/Pups redden een struisvogel

22 min

Burgemeester Humdinger is jaloers op de aandacht die de Paw Patrol krijgt en doet alsof hij een beter en sneller reddingsteam heeft. Meneer en Mevrouw Wignut hebben een struisvogel geadopteerd.

Afl. 2: Pups redden Grootvoet/Pups redden de Hum-scooter

22 min

Ryder en de pups helpen Carlos en Tracker met opgravingen in de jungle. Maar dan verdwijnen de gevonden relikwieën plotseling. Burgemeester Humdiger doet alsof hij zijn teen heeft gebroken om cadeautjes te krijgen.

Afl. 3: Zee Patrol: Pups redden een gezonken sloep/Zee Patrol: Pups redden een wiebelende walvis

22 min

Wanneer Burgemeester Goodway en Boerin Yumi gaan duiken, zien ze een gezonken sloep. Piraat Sid heeft het ook gezien en wil de sloep hebben. Kaptein Turbot en Francois worden verrast door een walvis die hulp nodig heeft.

Afl. 4: Pups redden een hoog vliegende Skye/Pups gaan voor het goud

22 min

Door een onweersstorm rent de big Cornelius van schrik weg. De Paw Patrol moet hem terug vinden. Ome Otis de goudzoeker vindt een wel heel erg grote klomp goud en wil het naar de Avonturenbaai brengen.

Afl. 5: Pups redden een extreme lunch/Pups redden een kattendief

22 min

Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.

Afl. 6: Zee Patrol: Pups redden de vliegende duikerbel/Zee Patrol: Pups redden een sompig veld

22 min

Door het ontstaan van een onderzeese vulkaan trilt het hele Avonturenstrand! Doordat bij Boer Al de kraan aan is blijven staan, is heel zijn boerderij onder gelopen.

Afl. 7: Pups redden de vlinders/Pups redden een ondergrondse kip

22 min

Burgemeester Humdinger wil een mooie plant in zijn tuin. Maar wanneer hij een struik meeneemt, vangt hij per ongeluk een vlinder! Het standbeeld van Chickaletta is opeens verdwenen. De Paw Patrol vindt het terug in de tunnels van Avonturenbaai.

Afl. 8: Pups redden de boekenbus/Pups redden koppige Humdinger

22 min

Mevrouw Merjorie brengt boeken rond. Vlak voordat ze wil vertrekken, kruipt Maynard achter het stuur en breekt de rem. Burgemeester Humdinger wil een groot beeldhouwwerk van zichzelf. Hij haalt alleen zoveel steen weg dat de rots afbreekt.

Afl. 9: Zee Patrol: Pups redden hun gestolen Zee Patroller

22 min

Sid misleidt de Paw Patrol en probeert de Zee Patroller te stelen.

Afl. 10: Pups redden de pawpaws/Pups redden een gesprongen dak

22 min

Burgemeester Goodway gaat met de pups mee naar de jungle. Ze gaat in haar eentje op pad om mooie foto's te kunnen maken, maar dat is niet zonder risico. Boer Al moet zijn mais in de silo opslaan, zodat de vogels er niet bij kunnen.

Afl. 11: Ultieme actie: pups redden Koninklijke Katjes

22 min

Twee Koninklijke Katjes komen speciaal vanuit Blaffenburcht naar de museumopening in Avonturenbaai. Burgemeester Humdinger gooit roet in het eten, omdat hij een nieuw museumstuk voor zichzelf wil hebben.

Afl. 12: Pups redden de sneeuwwandelende Goodways/Pups redden een eendenplas

22 min

Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen in de bergen. Wanneer er een sneeuwstorm opsteekt, moeten ze schuilen totdat ze gered worden. Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.

Afl. 13: Zee Patrol: Pups redden Tilly Turbot/Pups redden een bange olifant

22 min

Oma Turbot komt op bezoek. Maar als Horatio en Francois alleen maar ruziemaken, besluit ze om er in haar eentje op uit te trekken. Ryder en de pups gaan op bezoek in de jungle. Daar horen ze vreemde geluiden en lijken de olifanten van streek.

Afl. 14: Ultieme actie: Pups redden de tijgers

22 min

Kaptein Turbot en Francois gaan op een afgelegen eiland op zoek naar de zeldzame witte tijger. Alles gaat mis tijdens deze expeditie en de situatie wordt steeds erger. Gelukkig weet de Paw Patrol hen te redden.

Afl. 15: Pups en het mysterie van de stuurloze sneeuwkat/Rocky redt zichzelf

22 min

Durfal Danny X heeft de afstandbediening van zijn drone extreem ver opgevoerd waardoor hij per ongeluk niet alleen zijn drone bestuurt. Burgemeester Humdinger zorgt ervoor dat Rocky vast komt te zitten op een eiland.

Afl. 16: Pups redden het Halloweenfeest/Pups redden een op hol geslagen Mini Patrol

22 min

Burgemeester Humdinger verpest het halloweenfeest door alle snoepjes te stelen. Alex en de Mini Patrol hebben een missie, maar als Alex per ongeluk op de motor van Danny wegrijdt, moet de Paw Patrol hem komen redden.

Afl. 17: Ultieme actie: Pups redden het filmmonster

22 min

Er wordt een film opgenomen in Avonturenbaai. Burgemeester Humdinger is jaloers en wil dat de filmset naar Boerengat wordt verplaatst.

Afl. 18: Mission Paw: Pups redden een koninklijk concert/Mission Paw: Pups redden de vriendjes van de prinses

22 min

Luke Stars geeft een concert in Blaffenburcht. Maar Sweetie gaat op het podium staan. Als de prinses een dagje weg is om een gewonde pinguïn op te halen, creëert Sweetie chaos op het kasteel en kroont zichzelf ondertussen tot koningin.

Afl. 19: Pups en de weerpuppy/Pups redden een slaapwandelende burgemeester

22 min

Ome Otis vertelt een legende over de weerpuppies. Dit maakt met name veel indruk op Rocky. Burgemeester Goodway houdt niet van paardrijden. Maar in haar slaap blijkt ze een geweldige cowboy te zijn.

Afl. 20: Ultieme actie: Pups en het verborgen gouden bot/Ultieme actie:: Pups redden een moerasmoster

22 min

Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje mee op een vaartocht. Daar worden ze opgeschrikt door een groot wezen. Burgemeester Humdinger gaat op zoek naar gouden botten die volgens de legende onder de grond van Avonturenbaai liggen.

Afl. 21: Pups redden een koekoeksklok/Pups redden het huis van Mevrouw Marjorie

22 min

Chickaletta komt vast te zitten in een koekoeksklok die van de berg afglijdt. De grond onder het huis van Mevrouw Marjorie zit vol gaten doordat grondeekhoorns daar tunnels hebben gegraven.

Afl. 22: Pups redden Thanksgiving/Pups redden een winderige baai

22 min

De inwoners van Avonturenbaai vieren Thanksgiving, maar Burgemeester Humdinger probeert het feest te verpesten. De Avonturenbaai Windsurfrace vindt plaats, maar de wind gedraagt zich wel erg raar. Daardoor komen de deelnemers in de problemen.

Afl. 23: Pups redden een koude kampeertocht/Pups redden de bruisaugurken

22 min

Meneer Porter en Alex gaan kamperen op een tropisch eiland. Als het weer plotseling omslaat, moet de Paw Patrol hen komen redden. Meneer Porter heeft zijn beroemde bruisaugurken gemaakt en bezorgt ze door heel Avonturenbaai.

Afl. 24: Pups redden een pluk-a-chine/Pup redden een mascotte

22 min

Boerin Yumi heeft een robot die helpt met de maisoogst. Dat werkt fantastisch, totdat Chickaletta in de machine stapt. Danny draagt een vogelpak als mascotte voor het Avonturenbaai basketbalteam. Twee adelaars denken dat hij een echte vogel is.

Afl. 25: Ultieme actie: Pups redden een wandelende sterrenkijker

22 min

Op de berg van Jake wordt een observatorium gebouwd met een grote telescoop erin, zodat iedereen de komeet kan zien die over Avonturenbaai zal vliegen. Maar burgemeester Humdinger wil dat het observatorium in Boerengat komt te staan.

Afl. 26: Pups redden het verjaardagscadeau voor Ace/Pups redden een toren van pizza

22 min

Ace is jarig en de pups bouwen een mooi verjaardagscadeau voor haar. Burgemeester Humdinger wil het cadeau zelf hebben. Avonturenbaai wil het wereldrecord voor hoogste pizzatoren breken. Maar Burgemeester Humdinger wil dat natuurlijk ook.

Paw Patrol

  • 2018
  • Kids
  • 2 Seizoenen

Nick Jr.'s Paw Patrol gaat over een team van pups onder leiding van de energieke Ryder. Ze staan altijd klaar om te helpen in het levendige stadje Avonturenbaai. Het team heeft al het gereedschap, de gadgets en het inzicht dat nodig is om de inwoners te hulp te schieten.

Taal
Nederlands
Genre
Kids