Mijn Kijklijst
Terug

Paw Patrol

  • 2018
  • Kids
  • 2 Seizoenen

Nick Jr.'s Paw Patrol gaat over een team van pups onder leiding van de energieke Ryder. Ze staan altijd klaar om te helpen in het levendige stadje Avonturenbaai. Het team heeft al het gereedschap, de gadgets en het inzicht dat nodig is om de inwoners te hulp te schieten.

Genre
Kids
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 2
  2. Seizoen 5

Seizoen 2

Aflevering 1

23 min

De pups worden opgeroepen om een mysterie op te lossen waarbij alle vis verdwijnt. / Een dolfijnenjong dreigt stroomopwaarts de rivier op te zwemmen en de pups moeten hem redden.

Aflevering 2

23 min

De pups worden ingeschakeld om een gecrashte alien op weg naar huis te helpen. / Marshall doet met zijn kikker Smiley mee aan een wedstrijd maar Smiley gaat er ineens vandoor.

Aflevering 3

23 min

Jake en Chase zijn op onderzoek uit in een grot, maar als Jake valt komt hij met zijn voet vast te zitten. Ze roepen de Paw Patrol in om hen te helpen. / Katie's praalwagen vliegt er vandoor omdat Alex er teveel ballonnen aan heeft gehangen.

Aflevering 4

23 min

Kaptein Turbot en Francois komen met hun duikerklok vast te zitten op de bodem van de zee. De Paw Patrol moet hen redden. / De bevers knagen aan alles wat los en vast zit en de Paw Patrol schiet te hulp.

Aflevering 5

23 min

De pups gaan een toneelstuk opvoeren, maar het decor dat Kaptein Turbot heeft gebouwd stort in. / Rubble denkt 's nachts een spook te zien, maar uiteindelijk blijkt het de slaapwandelende Marshall.

Aflevering 6

23 min

Jake is op reis op de ijsvlakte en komt in nood. Hij ontmoet de pup Everest als zij hem redt. Ook de Paw Patrol schiet te hulp.

Aflevering 7

23 min

De pups en Ryder gaan op bezoek bij Carlos in de jungle, maar dan gaat aap Mandy er met Ryders pup-pad vandoor. / Chase oefent voor de schaapherders-wedstrijd, maar hij heeft totaal geen zelfvertrouwen. Dan roept boer Al de hulp in van de Paw Patrol.

Aflevering 8

23 min

Het is winter in Avonturenbaai en de vorst zorgt voor de nodige problemen. / Burgemeester Goodway gaat de strijd aan met burgemeester Humdinger op het gebied van basketbal. Maar dan komt ze erachter dat Avonturenbaai helemaal geen basketbalteam heeft.

Aflevering 9

23 min

Ace komt naar Avonturenbaai om een luchtshow te geven, maar onderweg gaat er iets mis met haar vliegtuig. De Paw Patrol schiet te hulp. / Boer Al en Boerin Yumi gaan trouwen en de stal is helemaal versiert. Maar een storm verwoest alle versieringen.

Aflevering 10

23 min

Er wordt een talentenjacht gehouden en de pups doen mee, maar Marshall durft niet te zingen. / Er wordt een barbecue gehouden om alle gerooide mais te roosteren, maar de barbecue valt om en de Paw patrol moet de hete kolen blussen.

Aflevering 11

23 min

De pups gaan parachutespringen maar Marshall durft niet mee te doen. Hij mag thuisblijven om op de Uitkijk te passen. / De baai is bevroren en een paar herten steken de baai over om eten te zoeken, maar omdat het ijs te glad is kunnen ze niet meer terug.

Aflevering 12

23 min

Ryder en de pups zijn op bezoek bij Carlos in de jungle, om hem te helpen zoeken naar zijn papegaai Mateo. / Een bijenvolk heeft 'n nest gebouwd in de vuurtoren van Kaptein Turbot, waardoor het vuurtorenlicht niet meer werkt.

Aflevering 13

23 min

Kapitein Turbot vertelt over de legende van de meerpups die verschijnen bij de magische meer-maan. Vanavond is het weer zover, al gelooft niet iedereen in deze legende.

Aflevering 14

23 min

Ryder en de pups gaan op bezoek bij Kapitein Turbot en Francois in Afrika. / Burgemeester Humdinger wil voorkomen dat de prijs voor streeploze stad naar burgemeester Goodway gaat en daar zet hij grof geschut voor in.

Aflevering 15

23 min

Marshall denkt dat zijn vrienden hem niet meer bij de Paw Patrol willen omdat hij altijd alles verpest en hij gaat er vandoor. / Ryder en de Paw Patrol gaan Jake en Everest helpen bij het tellen van pinguïns.

Aflevering 16

23 min

Burgemeester Goodway heeft geen tijd om op haar neefje en nichtje te passen en dus vraagt ze de Paw Patrol. / De postbode heeft zich vergist waardoor er een heleboel pakketjes op de verkeerde plek terecht zijn gekomen.

Aflevering 17

23 min

Alle pups worden een voor een ziek, dus Ryder heeft de grootst mogelijk moeite om het probleem van boer Al op te lossen. // Jake is een hut in het bos aan het opknappen. Hij denkt dat het er spookt en dus vraagt hij de Paw Patrol om hulp.

Aflevering 18

23 min

De pups helpen Alex bij het verdienen van zijn insigne voor brandveiligheid. / Burgemeester Goodway heeft een verrassing voor Ryder en de pups, maar deze worden steeds opgeroepen voor noodgevallen.

Aflevering 19

23 min

De pups leren pup-fu van boerin Yumi en ze kunnen hun moves meteen inzetten als burgemeester Humdinger een waardevolle rol steelt.

Aflevering 20

23 min

Burgemeester Humdinger speelt vals om de burgemeesterwedstrijd te kunnen winnen. Ryder en de Paw Patrol helpen Burgemeester Goodway met trainen. / In de bergen ligt de buit van Wilde Wilbur verborgen. Ryder gaat op zoek naar de buit.

Aflevering 21

23 min

Kapitein Turbot organiseert een feestje voor Wally Walrus. Als hij niet op komt dagen gaan de Paw Patrol naar hem op zoek. / Kapitein Turbot en Francois vinden een bot van een T-rex skelet. Als ze het uit willen hakken, stort de klif in.

Aflevering 22

23 min

Kapitein Turbot en Francois proberen een witte walvis te fotograferen. / Wanneer meneer Porter zijn bevroren vis bestelling wil uitladen, ziet hij dat er drie pinguïns in de wagon zitten in plaats van vis.

Aflevering 23

23 min

Jake en Everest organiseren een snowboardcompetitie, maar door sneeuwval is de baan niet meer te zien. / Kapitein Turbot heeft een software systeem om zijn duikerklok mee te besturen. Chickaletta, Cali en een zeemeeuw belanden onderwater.

Aflevering 24

23 min

Jake en Everest geven een pizza-feestje. Alex en Meneer Porter krijgen onderweg naar Jake een klapband en de auto glijdt uit de bocht. / Skye heeft met Ace afgesproken bij Jake, maar door een sneeuwstorm krijgt ze onderweg een ongeluk.

Aflevering 25

23 min

De popster Luke Stars komt optreden in de Avonturenbaai, maar door een storm wordt zijn podium en de brug naar het dorp vernield. / Burgemeester Goodway gaat uit wandelen. Ze schopt Chickaletta per ongeluk in de klif.

Aflevering 26

23 min

Ryder en de pups gaan met Kapitein Turbot fossielen zoeken. Rubble doet een heel bijzondere vondst en door alle opwinding heeft Rubble een bijzonder levendige droom waarin de Avonturenbaai vol zit met dinosaurussen!

Paw Patrol

  • 2018
  • Kids
  • 2 Seizoenen

Nick Jr.'s Paw Patrol gaat over een team van pups onder leiding van de energieke Ryder. Ze staan altijd klaar om te helpen in het levendige stadje Avonturenbaai. Het team heeft al het gereedschap, de gadgets en het inzicht dat nodig is om de inwoners te hulp te schieten.

Taal
Nederlands
Genre
Kids