Mijn Kijklijst
Terug

Absentia

  • 2017
  • Thriller, Misdaad
  • 2 Seizoenen

FBI-agente Emily Byrne verdwijnt spoorloos, terwijl ze Bostons meest beruchte seriemoordenaar, Conrad Harlow, achtervolgt. Ze wordt doodverklaard en Harlow belandt achter de tralies. Zes jaar later wordt Emily op sterven na dood gevonden.Lees meer

Genre
Thriller, Misdaad
Acteurs
Stana Katic
Patrick Heusinger
Cara Theobold
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Comeback

48 min

FBI-agente Emily Byrne keert na zes jaar gevangengehouden te zijn terug naar haar gezin. Al die tijd dacht iedereen dat ze vermoord was door de seriemoordenaar Conrad Harlow. Ze kan zich niet herinneren wie haar heeft ontvoerd. Het onderzoek naar haar ontvoering zet het leven van haar dierbaren compleet op zijn kop. Al snel komt Emily zelf onder verdenking te staan.

Afl. 2: Reset

41 min

De vermeende seriemoordenaar Conrad Harlow komt op vrije voeten, terwijl Emily nog steeds geen flauw idee heeft wie haar heeft ontvoerd. Ze probeert haar leven weer een beetje op de rit te krijgen, maar dan meldt zich een getuige die haar beschuldigt van betrokkenheid. Samen met haar ex-man, FBI-agent Nick Durand, doet ze er alles aan om de waarheid te achterhalen.

Afl. 3: The Emily Show

43 min

Als Emily's hoofdverdachte wordt vermoord, wijst alles erop dat Emily de dader is. Rechercheur Tommy Gibbs en zijn collega's van de politie van Boston werken aan een zaak tegen Emily. Emily en Nick proberen erachter te komen welke FBI-agent de getuige heeft gedwongen om te liegen. Emily vraagt zich af of deze agent haar ontvoerder zou kunnen zijn.

Afl. 4: Me You Him Me

40 min

Het bewijs tegen Emily stapelt zich op. De FBI en de politie eisen van haar dat ze zichzelf aangeeft. Oude gevoelens tussen Nick en Emily komen weer bovendrijven. Emily besluit te vluchten, om uit te zoeken wie haar leven probeert te verwoesten. Zal Emily Flynn ooit terugzien? Zal Nick haar ooit weer vertrouwen?

Afl. 5: Dig

41 min

Tommy en Nick vinden een vermoorde FBI-agent. Het heeft er alle schijn van dat Emily de dader is en de jacht op haar neemt in alle hevigheid toe. Emily probeert de aanwijzing van Adam Radford te doorgronden en doet er alles aan om op vrije voeten te blijven.

Afl. 6: Nobody's Innocent

40 min

Emily weet op het nippertje aan de autoriteiten te ontkomen en keert terug naar Boston. Ze onderzoekt een nieuwe aanwijzing en stuit op verontrustend bewijsmateriaal. Hierdoor komt een dierbare als dader in beeld. En juist die persoon zou haar kunnen helpen de aanwijzing te ontcijferen.

Afl. 7: A And B

41 min

Jack redt Emily en ze vinden een verrassende aanwijzing die met haar jeugd heeft te maken. Emily ontdekt geheimen uit haar kindertijd, en een jeugdvriend, Charles, komt in beeld. Tommy arresteert Jack, omdat hij Emily heeft geholpen. Alice zoekt de confrontatie met Nick, waardoor ze zichzelf én Flynn in gevaar brengt.

Afl. 8: Brave Boy

41 min

Alice en Flynn worden gevangengenomen door een mysterieus persoon. Nick denkt dat Emily hierachter zit en gaat wanhopig naar hen op zoek. Jack is op borgtocht vrijgelaten dankzij een nieuwsgierige journalist die uit is op een exclusief verhaal. Emily probeert antwoorden van Charles te krijgen, maar slaat op de vlucht als Nick haar op de hielen zit.

Afl. 9: Child's Play

43 min

Emily heeft een aanwijzing van Charles gekregen. Ze hoopt dat ze hierdoor de waarheid kan achterhalen en de dader kan ontmaskeren. Lukt het Tommy en Nick om Emily op te pakken, zodat ze hun klopjacht eindelijk kunnen staken?

Afl. 10: Original Sin

38 min

Tommy doet een ontdekking die een ander licht werpt op de zaak. Emily komt oog in oog te staan met haar folteraar en belandt in een ijzingwekkend kat-en-muisspel. Ze moet schokkende feiten over zichzelf onder ogen zien, om de mensen van wie ze houdt te kunnen redden.

Absentia

  • 2017
  • Thriller, Misdaad
  • 2 Seizoenen

FBI-agente Emily Byrne verdwijnt spoorloos, terwijl ze Bostons meest beruchte seriemoordenaar, Conrad Harlow, achtervolgt. Ze wordt doodverklaard en Harlow belandt achter de tralies. Zes jaar later wordt Emily op sterven na dood gevonden. Ze kan zich niets herinneren van de zieke geest die haar heeft ontvoerd en gemarteld. Haar man blijkt intussen hertrouwd te zijn en haar zoontje is compleet van haar vervreemd. Emily gooit alles in de strijd om het raadsel van haar ontvoering op te lossen en haar leven weer op de rit te krijgen.

Acteurs
Stana Katic
Patrick Heusinger
Cara Theobold
Taal
Engels
Genre
Thriller, Misdaad