Mijn Kijklijst
Terug

Charmed

  • 2020
  • Drama, Fantasy
  • 2 Seizoenen

Na de tragische dood van hun moeder proberen de zussen Mel en Maggie de draad van hun leven weer op te pakken. Tot hun schok blijken ze een oudere zus te hebben in de persoon van de briljante genetica Macy.Lees meer

Genre
Drama, Fantasy
Acteurs
Melonie Diaz
Madeleine Mantock
Sarah Jeffery
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot

40 min

Na de tragische dood van hun moeder proberen de zussen Mel en Maggie de draad van hun leven weer op te pakken. Tot hun schok blijken ze een oudere zus te hebben in de persoon van de briljante genetica Macy. Terwijl de emoties hoog oplaaien, merken de drie zussen dat ze een speciale band hebben en bovennatuurlijke vermogens beginnen te ontwikkelen.

Afl. 2: Let This Mother Out

38 min

De zussen krijgen van de Raad der Geesten te horen dat ze Harry niet moeten vertrouwen. Ze bedenken een plan om te achterhalen of hij de waarheid vertelt. Ondertussen wedijveren Mel en Macy om de titel van favoriete grote zus van Maggie, die daarmee tussen twee vuren komt te staan.

Afl. 3: Sweet Tooth

40 min

Harry wijdt de zussen in de wereld van hekserij in. Wanneer Macy van Galvin het nieuws verneemt over een mysterieuze dood in haar laboratorium, bedenken de zussen een plan om de demon uit te roken. Maggie heeft ondertussen grote moeite om haar leven als corpslid in evenwicht te brengen met haar hoedanigheid van heks.

Afl. 4: Exorcise Your Demons

39 min

Een van de Ouderen geeft de zusters instructies om met de situatie om te gaan. Mel kan zich niet in deze oplossing vinden en schakelt de hulp van Maggie, Macy en zelfs Harry in, waarmee ze tegen de wil van de Ouders ingaat. De zussen merken dat het steeds moeilijker wordt om hun dagelijkse bestaan en leven als heks gescheiden te houden.

Afl. 5: Other Woman

39 min

Mel maakt zich zorgen over de veiligheid van Niko. Mel en Harry bedenken een plan om haar te beschermen, maar daarvoor heeft Mel de hulp van haar zussen nodig. Lucy, een lid van de jaarclub van Maggie, vraagt de laatste om hulp, maar Maggie is bank dat haar toekomst als corpslid in gevaar komt als zij de waarheid vertelt.

Afl. 6: Kappa Spirit

39 min

Maggie probeert het bij te leggen met Lucy en realiseert zich dat er een nieuw lid van de jaarclub is bijgekomen dat ze nog niet kent. Ze schakelt de hulp van Mel in om te achterhalen wat er precies aan de hand is. Macy ontvangt een cryptisch bericht over haar verleden en besluit het met haar zussen te delen, maar die houden iets voor haar geheim.

Afl. 7: Out of Scythe

38 min

Naar aanleiding van vreemde aardschokken laat Harry de zussen weten dat Hilltowne een portaal naar de hel is. Zij moeten hun krachten bundelen om een schimmige demon van zich af te houden die magische objecten in handen probeert te krijgen. Maggie belandt in een gewetenscrisis vanwege haar relatie met Parker.

Afl. 8: Bug a Boo

39 min

In haar jacht op Jada zoekt Mel naar aanknopingspunten in het Boek der Schaduwen. Harry en Charity trekken die na in een poging om deze nieuwe demon te vinden.

Afl. 9: Jingle Hell

37 min

Mel heeft kennisgenomen van de wereld der magie en gaat daardoor vraagtekens plaatsen bij alles wat ze ooit voor lief aannam. Galvin brengt Macy een bezoek. Hij is vastbesloten om ervoor te zorgen dat het lot hun kansen op een relatie niet in de weg zit.

Afl. 10: Keep Calm and Harry On

38 min

De zussen vragen de Ouderen om raad over Harry. Mel is hun regeltjes beu en vraagt Jada om hulp zonder haar zussen daarvan op de hoogte te stellen. Een plotselinge bedreiging brengt een onvermoede kracht in Maggie naar boven.

Afl. 11: Witch Perfect

40 min

Macy haast zich om de informatie die zij heeft vergaard met haar zussen te delen, maar die reageren heel anders dan verwacht. Om zichzelf op te beuren besluit Maggie om lid te worden van een a capella-groep, maar daar lijkt iets vreemds mee aan de hand te zijn.

Afl. 12: You're Dead to Me

38 min

In haar zoektocht naar antwoorden negeert Macy het advies van Harry om geen necromancer op te roepen. Daarmee brengt ze zichzelf en Maggie in een lastig parket.

Afl. 13: Manic Pixie Nightmare

37 min

Parker informeert Maggie over een mysterieuze dood op de campus die weleens het werk van een demon kan zijn. De zussen vragen Harry om advies en proberen het wezen in de val te lokken, maar al snel blijkt dat niet iedereen tegen de krachten van de demon is opgewassen.

Afl. 14: Touched by a Demon

38 min

Macy probeert afleiding te vinden voor het probleem met de nieuwe demon door te gaan bingewatchen, maar de zaken nemen een vreemde en gevaarlijke wending. Mel en Jada schakelen de hulp van Niko in om erachter te komen wie het op Jada heeft gemunt.

Afl. 15: Switches & Stones

40 min

Maggie laat Macy, Harry en Charity de vreemde kamer onder Vera Manor zien. Ze komen er echter al snel achter hoe gevaarlijk die is wanneer Mel en Maggie van lichaam en krachten wisselen.

Afl. 16: Memento Mori

38 min

Macy is haar zelfvertrouwen kwijtgeraakt omdat haar geheugen haar in de steek laat. Ze vraagt Harry en Charity om hulp. Maar ze is veerkrachtiger dan ze dacht, en begint de stukjes van de legpuzzel in elkaar te passen. Ze staat te popelen om haar zussen over haar nieuwe perspectief te vertellen.

Afl. 17: Surrender

40 min

Niko vraagt Mel om hulp, maar onthult daarmee nietsvermoedend de aanwezigheid van een demon. Maggie infiltreert de sekte om de demon te dwarsbomen. Als Macy en Mel vervolgens niets meer van haar horen, besluiten ze om hun zus op te sporen voordat het te laat is.

Afl. 18: The Replacement

39 min

Harry verdwijnt op mysterieuze wijze, en de zussen worden vervolgens verrast door de komst van Tessa, een vervangende Whitelighter. Galvin staat op het punt om terug te keren, en Macy realiseert zich dat ze hem over haar demonische kant moet informeren.

Afl. 19: Power of Four

40 min

Harry is nog altijd zoek. Mel, Macy en Maggie bedenken een plan waarbij ze de hulp van Tessa nodig hebben. Parker maakt vorderingen met het overwinnen van zijn demonische kant, maar dat loopt niet op rolletjes. Hij probeert troost bij Maggie te zoeken.

Afl. 20: Ambush

39 min

Volgens de Elders lopen de levens van de zussen nog altijd in gevaar. Die bundelen hun krachten met Harry in de strijd tegen het kwaad. Mel en Maggie maken zich zorgen over Macy, wiens demonische kant de overhand begint te krijgen.

Afl. 21: Red Rain

37 min

Galvin ontdekt dat er iets bizars aan de hand is met de patiënten die het ziekenhuis worden binnengebracht. Maggie ontdekt een aanknopingspunt voor het voorkomen dat The Source de overhand krijgt.

Afl. 22: The Source Awakens

40 min

Maggie, Mel en Harry beginnen zich zorgen te maken over de nieuwe krachten van Macy. Die blijft bezig met het creëren van alternatieve werkelijkheden die niet zo perfect blijken als ze had gehoopt. Wat voor gevolgen heeft dit voor hun privéleven?

Charmed

  • 2020
  • Drama, Fantasy
  • 2 Seizoenen

Na de tragische dood van hun moeder proberen de zussen Mel en Maggie de draad van hun leven weer op te pakken. Tot hun schok blijken ze een oudere zus te hebben in de persoon van de briljante genetica Macy. Terwijl de emoties hoog oplaaien, merken de drie zussen dat ze een speciale band hebben en bovennatuurlijke vermogens beginnen te ontwikkelen.

Acteurs
Melonie Diaz
Madeleine Mantock
Sarah Jeffery
Taal
Engels
Genre
Drama, Fantasy