Mijn Kijklijst
Terug

I'll Have What Phil's Having

  • 2015
  • Documentaire
  • 1 Seizoen

Phil Rosenthal neemt ons mee op een komisch culinair avontuur. De reis voert van de zonovergoten multiculturele smeltkroes van Los Angeles naar de golvende heuvelpartijen van Toscane en de theehuizen van Hongkong.Lees meer

Genre
Documentaire
Acteurs
Philip Rosenthal
Taal
Engels

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: Tokyo

54 min

Phil raakt tijdens zijn bezoek aan Tokio overrompeld door alle indrukken. Hij merkt dat de plaatselijke gerechten verrukkelijk zijn en dat de hele etenservaring op de drukte is afgestemd om het voor alle zintuigen even plezierig te maken.

Afl. 2: Italy

54 min

Van het rumoerige stadsleven van Florence tot het platteland van Umbrië: Phil trekt door het land waar passie en schoonheid zijn verweven met alle aspecten van de lokale cultuur en, belangrijker nog, het eten.

Afl. 3: Paris

54 min

Parijs staat bekend als de ‘Lichtstad’, maar Phil noemt het de ‘Snoepstad’. In deze aflevering toont hij zijn favoriete bestemmingen en lekkernijen.

Afl. 4: Hong Kong

54 min

Als nieuwkomer in deze ‘poort naar Azië’ gaat Philip op verkenning door de stad. Hij probeert klassieke en onconventionele gerechten uit en leert meer over de Chinese geneeskunst, mode, mixologie, thee en nog veel meer!

Afl. 5: Barcelona

54 min

Phil verkent de rijke historie van Barcelona aan de hand van plaatselijke gerechten. Aan bod komen kunst en cultuur, de lokale voorliefde voor varkensvlees en de zoektocht naar de beste jamón (ham).

Afl. 6: Los Angeles

54 min

Phil bezoekt zijn favoriete eetgelegenheden in zijn tweede thuisstad en toont ons de diversiteit van Los Angeles aan de hand van plaatselijke gerechten.

I'll Have What Phil's Having

  • 2015
  • Documentaire
  • 1 Seizoen

Phil Rosenthal neemt ons mee op een komisch culinair avontuur. De reis voert van de zonovergoten multiculturele smeltkroes van Los Angeles naar de golvende heuvelpartijen van Toscane en de theehuizen van Hongkong. Phil verkent de hartverwarmende dynamiek van eten, cultuur, vriendschap en familie en werpt zijn scherpe geest en tong in de strijd in de keukens van ’s werelds beroemdste chef-koks.

Acteurs
Philip Rosenthal
Taal
Engels
Genre
Documentaire