Terug

Life of Kylie

  • 2017
  • Programma
  • 1 Seizoen

Ze mag dan de jongste telg van het beroemde gezin zijn, maar de 19-jarige Kylie Jenner groeit ondertussen wel in sneltreinvaart uit tot een van ’s werelds meest invloedrijke beroemdheden.Lees meer

Genre
Programma
Acteurs
Kylie Jenner
Taal
Engels

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: Nineteen Pt. 1

21 min

Wanneer Kylie hoort dat fan die gepest wordt op zoek is naar een date voor het schoolgala, wil zij hem verrassen door als zijn date op te treden. Op de luchthaven loopt haar missie echter tegen een belangrijk obstakel aan.

Afl. 2: Nineteen Pt. 2

21 min

Kylie slaagt er eindelijk in om deel te nemen aan haar eerste schoolgala en bezorgt haar fan Albert, die het zonder date moet stellen, de verrassing van zijn leven. Later coacht Kylie haar vriendin Jordyn tijdens een blind date, ondanks de zorgen van de laatste dat zij een buitenstaander binnen de entourage van Kylie introduceert.

Afl. 3: Boss

20 min

Na te hebben geworsteld met de grenzen van haar entourage ziet Kylie zich gedwongen om een scheidslijn te trekken tussen haar hoedanigheid als vriendin en CEO. Kylie en Jordyn voeren een geheime operatie uit wanneer de reputatie van het merk van Kylie in gevaar komt door een toestroom aan nagemaakte lippenstiftsets.

Afl. 4: Fame

20 min

Kylie heeft de grootste moeite om haar privéleven uit het publieke oog te houden nadat ze tijdens een groot muziekfestival een ex-vriend tegen het lijf loopt. Haar stemming bereikt een dieptepunt wanneer ze merkt dat alles wat ze doet spontaan viraal gaat.

Afl. 5: Met Ball

20 min

Kylie en haar Glam Squad moeten een iconische look ontwikkelen voor het met beroemdheden overladen Met Gala, met Versace als speciale gast. Na een wild weekend aan de oostkust begint Jordyn zich af te vragen of zij haar eigen leven aan het leiden is of verstrikt is geraakt in dat van Kylie.

Afl. 6: London

20 min

Na een emotioneel bezoek aan een jonge fan ziet Jordyn zich gedwongen om in het reine te komen met de recente dood van haar vader. Dit inspireert Kylie om haar banden met Caitlyn aan te halen.

Afl. 7: Peru Pt. 1

20 min

Kylie, Jordyn en Kris Jenner reizen voor een liefdadigheidsmissie af naar Peru. Maar wanneer de spontane levensstijl van Kylie botst met de drukbezette agenda van Kris moeten de twee hun geschillen bijleggen.

Afl. 8: Peru Pt. 2

20 min

Kylie en Jordyn vervolgen hun reis door Peru en verkennen daarbij hun vriendschap en toekomst. Het advies van een sjamaan en een verbindingsritueel bewegen Kylie en Jordyn ertoe om aan een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen.

Life of Kylie

  • 2017
  • Programma
  • 1 Seizoen

Ze mag dan de jongste telg van het beroemde gezin zijn, maar de 19-jarige Kylie Jenner groeit ondertussen wel in sneltreinvaart uit tot een van ’s werelds meest invloedrijke beroemdheden. De reality-tv-ster heeft miljoenen volgers op social media, is eigenaar van een trendy cosmeticalijn en boekt diverse andere zakelijke successen. In deze serie geeft Kylie een nog intiemer inkijkje in haar leven. Je dacht misschien dat je haar kende, maar zo heb je haar nog nooit eerder gezien.

Acteurs
Kylie Jenner
Taal
Engels
Genre
Programma