Mijn Kijklijst
Terug

A Million Little Things

  • 2020
  • Drama
  • 2 Seizoenen

Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston. De een is succesvoller in zijn werk en privéleven dan de ander, maar ze hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
David Giuntoli
Ron Livingston
Romany Malco
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot

41 min

Een groep vrienden uit Boston wordt opgeschrikt door een heftige gebeurtenis. Ze beseffen hoe bijzonder hun vriendschap is en besluiten voortaan alles uit het leven te halen.

Afl. 2: Band of Dads

41 min

De vrienden willen er zijn voor Jons dochter, Sophie, die een dans zou instuderen met haar vader. Eddie neemt met tegenzin Jons plek in. Maggie gaat akkoord met een therapiesessie voor Rome, maar dat blijkt toch geen goed idee. Danny biecht Gary een geheim op. Jon blijkt voor zijn dood een voicemailbericht ingesproken te hebben.

Afl. 3: Save the Date

41 min

Gary, Rome en Eddie ontdekken dat Jon voor zijn dood overal aan had gedacht. Hij had zelfs een uitje georganiseerd voor Gary’s verjaardag. Maar als op deze dag een ernstig geheim wordt onthuld, slaat de stemming om.

Afl. 4: Friday Night Dinner

40 min

De onthulling van Delilah en Eddies geheim eist zijn tol binnen de groep. De toekomst van het restaurant van Delilah en Regina is onzeker. Als een oude vlam plotseling opduikt, is dat een test voor de relatie van Maggie en Gary. Delilah vindt het moeilijk de balans te vinden tussen het beschermen van haar kinderen en het levend houden van Jons herinnering.

Afl. 5: The Game of Your Life

41 min

Gary neemt Maggie mee uit op een romantische date. Hij hoopt dat ze openhartig is over een geheim dat ze met zich meedraagt. Eddie realiseert zich hoeveel Katherine heeft opgeofferd. Om haar terug te winnen, probeert hij de start van Theo’s toneelstuk uit te stellen, zodat ze erbij kan zijn. Rome gaat in therapie.

Afl. 6: Unexpected

40 min

Delilah worstelt met haar ingrijpende beslissing. Maggie en Gary passen op Theo. Regina ontdekt wat Romes grote geheim is.

Afl. 7: I Dare You

40 min

Nadat Regina heeft ontdekt dat ze Rome misschien toch niet zo goed kent als ze dacht, moet ze belangrijke beslissingen voor hem nemen. Gary probeert Maggie ervan te overtuigen dat hij er altijd voor haar zal zijn. Katherine heeft een nieuwe aanbidder.

Afl. 8: Flight or Fight

41 min

Maggie wordt geteisterd door nachtmerries die haar dwingen een trauma onder ogen te komen. De groep komt er eindelijk achter dat Maggies kanker terug is. Gary probeert nog één keer Maggie te overtuigen zich te laten behandelen. De vriendengroep komt samen bij een proeverij in het nieuwe restaurant van Regina en Delilah.

Afl. 9: Perspective

40 min

Gary heeft het moeilijk met de beslissing die Maggie heeft genomen. Hij denkt terug aan zijn chemokuur en hoe Jon hem steunde. Rome vertelt zijn vader eindelijk over zijn issues. Katherine moet een balans zien te vinden nu ze een alleenstaande, werkende moeder is.

Afl. 10: Christmas Wishlist

41 min

De feestdagen komen eraan en Delilah probeert te bedenken hoe ze Sophie en Danny gaat vertellen over haar zwangerschap. De vriendengroep komt samen om, ondanks het grote gemis van Jon, de familie Dixon in kerstsfeer te brengen.

Afl. 11: Secret & Lies

40 min

Delilah krijgt verontrustend nieuws en heeft opnieuw haar vrienden nodig om haar gezin te ondersteunen. Ondanks Gary’s bezwaren dringt Maggie erop aan om met z’n allen mee te doen aan een hardloopwedstrijd voor een goed doel, ter preventie van zelfmoord. Danny is van plan een bijzonder iemand voor te stellen aan zijn moeder en zus.

Afl. 12: The Day Before

41 min

Een blik terug in de tijd: de dag voordat Jon een eind maakte aan zijn leven. Jon kampt zowel op zijn werk als thuis met problemen. Delilah en Eddie staan op het punt Jon over hun affaire te vertellen. Maggie begint een nieuw leven in Boston.

Afl. 13: Twelve Seconds

41 min

Delilah probeert een manier te vinden om het huis te houden. Ashley heeft een geheime ontmoeting met iemand die mogelijk kan helpen. Maggie krijgt nieuws over haar behandeling.

Afl. 14: Someday

40 min

Delilah vindt een knappe expert om haar te helpen met de laatste klusjes voor de opening van het nieuwe restaurant. Ondertussen heeft Regina last van haar dominante moeder, die verontrustende details uit haar verleden oprakelt.

Afl. 15: The Rock

41 min

De scheidingsbemiddeling tussen Eddie en Katherine wordt ingewikkeld. De broer van Rome komt onverwacht op bezoek. Gary en Maggie proberen een item van hun bucketlist af te strepen.

Afl. 16: The Rosary

41 min

Terwijl Maggies vrienden in spanning afwachten hoe de operatie is verlopen, komt haar moeder plotseling op bezoek. Dat leidt tot een gespannen eerste ontmoeting met Gary.

Afl. 17: Goodbye

40 min

De dood van Jon roept nog steeds vragen op bij zijn dierbaren, maar iedereen probeert verder te gaan en betekenisvolle stappen te zetten in het leven. De meesten accepteren dat ze nooit een goede verklaring zullen krijgen voor Jons zelfverkozen dood. Toch is er iemand in de vriendengroep die besluit verder te graven naar het mysterie rond Barbara Morgan.

A Million Little Things

  • 2020
  • Drama
  • 2 Seizoenen

Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston. De een is succesvoller in zijn werk en privéleven dan de ander, maar ze hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten. Als de vrienden worden opgeschrikt door een dramatische gebeurtenis, beseffen ze hoe bijzonder hun vriendschap is. Ze besluiten voortaan alles uit het leven te halen.

Acteurs
David Giuntoli
Ron Livingston
Romany Malco
Taal
Engels
Genre
Drama