Mijn Kijklijst
Terug

Kerst Met De Kuijpers

  • 2018
  • Drama, Komedie, Nederlands
  • 1 Seizoen

De vijfdelige reeks speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. Marja’s man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank en Casper en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt.Lees meer

Genre
Drama, Komedie, Nederlands
Acteurs
Jeroen Spitzenberger
Ronald Goedemondt
Henriëtte Tol
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

21 min

Marja Kuijpers verheugt zich op een intieme kerst, alleen met haar nieuwe geliefde Hans, als onverwacht haar zoons Frank en Casper met hun partners en kinderen op de stoep staan - verrassing! Marja probeert hen met zachte hand de deur uit te werken, maar kan niet voorkomen dat ze allemaal besluiten om de kerstdagen bij haar te blijven.

Aflevering 2

20 min

Marja belooft Hans dat ze haar zoons over hun liefde inlicht, maar durft niet en is bang dat ze Hans hiermee in de armen van buurvrouw Annabel heeft geduwd. Lilian, de ex van Frank, wordt jaloers op de jonge, mooie en perfecte Caro die Franks hart heeft veroverd.

Aflevering 3

24 min

Lilian wil Frank de ogen openen wat betreft zijn keuze voor Caro en lijkt aan de winnende hand. Maar voert zij haar strijd wel eerlijk? Marja kan niet voorkomen dat haar geheime liefde voor Hans uitkomt via een pikant schilderij. En nadat Renée het zoveelste ‘foute’ kerstcadeau krijgt, gooit ze jaren van ingehouden frustratie er eindelijk uit waarbij ze niets of niemand spaart.

Aflevering 4

22 min

Lilian is Frank tot steun die zich realiseert dat hij met Caro de verkeerde keuze heeft gemaakt. Casper probeert Renee te overtuigen toch naar het kerstdiner te komen, maar Renee schaamt zich zo voor wat ze gedaan heeft, dat ze niet meer durft. Tijdens het kerstdiner blijkt dat de kinderen van Casper en Renee met hun telefoons een film hebben gemaakt over de hele familie.

Aflevering 5

19 min

Nu Frank de ogen zijn geopend wat betreft Lilian verlangt hij wanhopig terug naar Caro, maar die blijkt onvindbaar. Casper moet door het stof voor Renee nadat blijkt dat hij tegen haar heeft gelogen en Hans en Marja hebben Annabel zó voor gek gezet dat die beledigd het huis verlaat. Mike durft Myrthe helemaal niet meer aan te kijken en Lilian kan het bij niemand goed meer doen.

Kerst Met De Kuijpers

  • 2018
  • Drama, Komedie, Nederlands
  • 1 Seizoen

De vijfdelige reeks speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. Marja’s man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank en Casper en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.

Acteurs
Jeroen Spitzenberger
Ronald Goedemondt
Henriëtte Tol
Carly Wijs
Marcel Hensema
Eva van der Gucht
Taal
Nederlands
Genre
Drama, Komedie, Nederlands