Mijn Kijklijst
Terug

Amigo’s

  • 2017
  • Drama, Komedie, Nederlands
  • 1 Seizoen

Ze hebben alle vijf in ‘Den Amigo’ gezeten, de gevangenis van Gent en éénmaal ze hun straf hebben uitgezeten, en besluiten om samen een restaurant te beginnen in een oud bordeel, is de naam van die nieuwe zaak snel gekozen.

Genre
Drama, Komedie, Nederlands
Acteurs
Wouter Hendrickx
Jurgen Delnaet
Johny Voners
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: Amigo's - BVBA Het Rechte Pad

47 min

Na 15 jaar cel komt Rik eindelijk vrij uit de gevangenis, klaar om zijn droom te realiseren: samen met vier andere ex-gedetineerden restaurant “Amigo’s” openen en als eerlijke mensen door het leven gaan. Rik weet niet dat de jonge Halil, om zijn aandeel in de zaak te bekostigen, een overval heeft gepleegd en al meteen de hele onderneming op losse schroeven zet.

Afl. 2: Amigo's - Eerlijke Kost

52 min

Amigo’s opent zijn deuren vanavond en de zenuwen staan strak gespannen. Rik ontdekt dat zijn vleesleverancier hen probeert te bedriegen en geeft de man een pak slaag. Hij wordt samen met souschef Halil door de politie opgepakt en dreigt zo zijn eigen openingsavond te missen.

Afl. 3: Amigo's - Dieven

51 min

Ex-autodief Dylan bezoekt de autoshowroom van zijn vader. In plaats van de verhoopte verzoening vraagt zijn vader hem om de manager van een concurrerend bedrijf af te dreigen. Ondanks zijn omgangsverbod probeert Mathieu opnieuw bij de spoed binnen te geraken om zijn ex-vrouw Lynn terug te zien.

Afl. 4: Amigo's - Belgisch Witblauw

51 min

Mathieu wil absoluut een spectaculair communiecadeau kopen voor zijn zoontje en verdwijnt met de volledige inhoud van de kassa naar het casino. Na het incident met Tito besluit Rik dat “Amigo’s” geen milieu is voor zijn dochter en geeft Tessa haar ontslagbrief. Ondertussen weet niemand van Dylans geheime afspraakjes met flik Cathy. Hij geeft haar een gouden tip over Kerkhoffs.

Afl. 5: Amigo's - Schnitzel

52 min

Tessa hoort dat “Ter Hoyen” sterrenchef Laurens definitief voor zijn zaak en zijn gezin kiest, dus zoekt ze troost in haar eigen wijnkelder. Cathy is Dylan erg dankbaar voor zijn waardevolle tip, maar Dylan ontdekt dat zij haar eigen agenda heeft. Tito is doodsbang dat zijn baas Kerkhoffs hem verdenkt voor het lekken van de drugsdeal en reageert zich af op Bertens moestuin.

Afl. 6: Amigo's - Steel 1 Kip

51 min

Rik laat Tessa weten dat ze niet hoeft te werken vanavond. Onder geen beding mag ze erachter komen dat de amigo’s die nacht een politiedepot gaan overvallen. Daar moeten ze de drugs van Kerkhoffs terughalen in ruil voor het leven van Berten. Hun plan kan alleen slagen als Dylan al zijn talenten gebruikt om aan een politiekaart te komen.

Afl. 7: Amigo's - Genadebrood

51 min

Het is zondag bij “Amigo’s” en onverwacht stapt Lucien Goedertier het restaurant binnen. Hij heeft door wie een week eerder het politiedepot heeft overvallen en doet de aanwezige amigo’s een aanbod dat zij onmogelijk kunnen weigeren. Tessa en de mannen willen dringend met Rik overleggen, maar niemand weet waar de chef is.

Afl. 8: Amigo's - Volzet

49 min

De amigo’s proberen zo goed en zo kwaad als mogelijk samen te leven met de illegalen die door Kerkhoffs bij het restaurant zijn geparkeerd. Berten lijdt onder de breuk met Machteld en maakt het tienermeisje Jissy wegwijs in de moestuin. De volgende nacht komen de handlangers van Kerkhoffs de illegalen weghalen.

Afl. 9: Amigo's - Eerste Oogst

51 min

Berten is erg trots wanneer hij Rik van zijn allereerste oogst kan laten proeven. Dan verschijnt een pisnijdige Kerkhoffs met zijn handlangers. Zijn vriendin Elena en haar zoontje Stephan zijn verdwenen. De amigo’s hebben geen flauw idee waar de twee uithangen, maar Rik belooft Kerkhoffs te bellen als zij iets horen.

Afl. 10: Amigo's - Kok Aan Huis

47 min

Kerkhoffs eist dat Rik Elena en Stephan naar hem terugbrengt in ruil voor het leven van de ontvoerde Tessa. Maar Rik heeft Elena en haar zoon op een boot naar Engeland gezet en kan Kerkhoffs onmogelijk geven wat hij wil. Rik ziet maar één kleine mogelijkheid zijn dochter Tessa vrij te krijgen. Het plan is uiterst gewaagd en Rik wil het alleen uitvoeren.

Amigo’s

  • 2017
  • Drama, Komedie, Nederlands
  • 1 Seizoen

Ze hebben alle vijf in ‘Den Amigo’ gezeten, de gevangenis van Gent en éénmaal ze hun straf hebben uitgezeten, en besluiten om samen een restaurant te beginnen in een oud bordeel, is de naam van die nieuwe zaak snel gekozen.

Acteurs
Wouter Hendrickx
Jurgen Delnaet
Johny Voners
Taal
Nederlands
Genre
Drama, Komedie, Nederlands