Mijn Kijklijst
Terug

Tytgat Chocolat

  • 2017
  • Drama, Nederlands
  • 1 Seizoen

Jasper, een jongeman met het syndroom van Down, gaat aan de slag als inpakker bij Tytgat Chocolat. Zijn vader is heel bezorgd maar Jaspers moeder moedigt hem aan te groeien naar meer onafhankelijkheid.Lees meer

Genre
Drama, Nederlands
Acteurs
Wim Opbrouck
Jelle Palmaerts
Mira Bryssinck
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

53 min

Jasper Vloemans, een jongeman met downsyndroom, gaat aan de slag als inpakker bij Tytgat Chocolat. Roman Tytgat, de grote baas, wordt opgeslorpt door discussies met CFO Andy, die de fabriek wil moderniseren.

Aflevering 2

51 min

Jaspers vader is niet zo enthousiast over de liefdesrelatie van zijn zoon. De strijd om de macht in het bedrijf tussen Roman en Andy wordt grimmiger. Door een spectaculaire promotieactie te organiseren, hoopt Roman de zaak weer onder controle te krijgen.

Aflevering 3

50 min

Jasper reist zonder medeweten van zijn ouders alleen naar het asielcentrum in Brussel om Tina te bezoeken. Om de geruchtenmolen over wedstrijdvervalsing te stoppen laat Roman zich verleiden tot een frauduleuze ingreep. De inpakkers ontdekken dit geheim en smeden een ambitieus en gevaarlijk plan.

Aflevering 4

48 min

Jasper en zijn vrienden proberen met vallen en opstaan door Duitsland richting Kosovo te reizen. Het duurt een tijd voor het thuisfront opmerkt dat ze verdwenen zijn. Maar wat de inpakkers niet weten, is dat ze een spoor nalaten.

Aflevering 5

51 min

Roman overtuigt Lode om samen de inpakkers achterna te gaan. Jasper krijgt het alsmaar moeilijker om de eendracht binnen de groep te bewaren. In de fabriek blust Rachel brandjes, maar ze kan niet verhinderen dat Andy alles in gereedheid brengt voor de komst van de top van Bacchus.

Aflevering 6

50 min

De grond onder Romans voeten wordt heter nu de pers hem op de hielen zit. Jaspers vader kan niet langer passief toekijken. Hij wil zelf achter Jasper aangaan. Andy staat op het punt een megadeal te sluiten met de Duitse chocoladereus Bacchus.

Aflevering 7

51 min

Spijker wordt opgenomen in het ziekenhuis en Jasper belandt een nacht in de cel. Na een emotionele ondervraging lijkt voor Jasper en Roman elk aanknopingspunt met Katerina en Tina verloren. Als Roman de overname van de fabriek nog wil verijdelen moeten ze zo snel mogelijk terugkeren naar huis.

Tytgat Chocolat

  • 2017
  • Drama, Nederlands
  • 1 Seizoen

Jasper, een jongeman met het syndroom van Down, gaat aan de slag als inpakker bij Tytgat Chocolat. Zijn vader is heel bezorgd maar Jaspers moeder moedigt hem aan te groeien naar meer onafhankelijkheid. Juist als er een liefde opbloeit tussen Jasper en zijn collega Tina, een autistisch meisje uit Kosovo, wordt de asielaanvraag van Tina afgewezen en moet ze het land verlaten. Samen met vier collega's reist Jasper naar Kosovo om haar te zoeken.

Acteurs
Wim Opbrouck
Jelle Palmaerts
Mira Bryssinck
Taal
Nederlands
Genre
Drama, Nederlands