Terug

Famke Louise

  • 2018
  • Documentaire
  • 1 Seizoen

Een vierdelige miniserie over de razend populaire artiest en vlogger Famke Louise. De serie volgt Famke tijdens een belangrijke periode in haar spannende leven. We zien van dichtbij hoe de 19-jarige ster haar mannetje staat in een door mannen gedomineerde wereld.Lees meer

Genre
Documentaire
Acteurs
Famke Louise
JayJay Boske
Leo Roelandschap

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: High

29 min

Opeens was ze er: Famke Louise. De aflevering vertelt over de opkomst van deze jonge ster en laat ook zien hoeveel haat ze over zich heen krijgt. Hoe gaat deze 19-jarige ster om met de extreme roem, ambitie, offers en haters.

Afl. 2: Slangen

22 min

We volgen Famke in haar hectische leven. Ze vertelt over de turbulente relatie die ze had met Tim (Snapking) en over de sporen die dit heeft achtergelaten. Ze gaat op schrijverskamp waar we haar aan nieuwe tracks zien werken en haar nieuwe videoclip wordt opgenomen.

Afl. 3: Zonder Jou

29 min

We zien van dichtbij hoe de 19-jarige ster keihard werkt en de offers die ze brengt voor haar succes. Ze doet er alles aan om haar skills te verbeteren. We leren Famke steeds beter kennen. Famke vertelt voor het eerst wat er echt gebeurd is met haar vader.

Afl. 4: Bad Bitch Uit Almere

24 min

De oververmoeidheid eist zijn tol. Ze probeert zichzelf staande te houden, tegelijkertijd begint ze recalcitrant gedrag te vertonen. En dan heel plotseling besluit Famke dat ze alles anders wil en neemt een grote beslissing die het team om haar heen totaal van slag maakt.

Famke Louise

  • 2018
  • Documentaire
  • 1 Seizoen

Een vierdelige miniserie over de razend populaire artiest en vlogger Famke Louise. De serie volgt Famke tijdens een belangrijke periode in haar spannende leven. We zien van dichtbij hoe de 19-jarige ster haar mannetje staat in een door mannen gedomineerde wereld. Wie is de echte Famke? Hoe gaat ze om met haar fans en haters? Een onthullend verhaal over de zucht naar roem, de haat, de ambitie en de offers.

Acteurs
Famke Louise
JayJay Boske
Leo Roelandschap
Genre
Documentaire