Terug

Zie Mij Graag

  • 2017
  • Komedie, Romantiek, Nederlands
  • 2 Seizoenen

Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Ze zou nu het liefst permanent onder haar fleecedekentje liggen en niemand meer zien, maar dat is buiten haar hartsvriendinnen Nicole en Saskia gerekend.Lees meer

Genre
Komedie, Romantiek, Nederlands
Acteurs
Alejandra Theus
Stan Van Samang
Tine Embrechts
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 2

Aflevering 1

30 min

Ben probeert met de hulp van Gunther Anna terug te winnen. Helaas voor hem is zij volop aan het daten. Wanneer Anna plots uit haar huis moet, zien Ben en Gunther een kans. Ben vraagt Anna om samen met de kinderen tijdelijk bij hem te komen wonen. Maar dan slaat het noodlot toe bij Ben...

Aflevering 2

28 min

Anna heeft medelijden met Ben na haar definitieve "nee". Nicole en Sas vinden haar een softy. Anna besluit "harder" te worden en doet dat op een drastische manier. Ondertussen probeert Gunther zijn beste vriend te begeleiden in het verwerken van zijn liefdesverdriet. Dat zorgt voor spanningen tussen Gunther en Sas.

Aflevering 3

30 min

Anna moet op klantenbezoek naar Virton, maar ze durft niet met de auto op de autostrade rijden. Nicole en Sas helpen Anna haar rijangst te overwinnen. Gunther voelt een knobbeltje aan zijn borst en vreest het ergste. Ondertussen is Ben vaste klant bij osteopaat Sien Van Den Brande. Het is liefde op het eerste gezicht. Voor Ben dan, Sien denkt er anders over.

Aflevering 4

27 min

Anna betrapt Lou op masturberen. Ze gaat haar kinderen seksuele voorlichting geven. Nicole blijkt een verhouding te hebben met een getrouwde man en waarschuwt Sas dat iedere man in de juiste context vreemdgaat. Zelfs haar woefie. Ondertussen leert de verliefde Ben Sien beter kennen.

Aflevering 5

29 min

Wanneer Anna hoort dat Ben de kinderen wil voorstellen aan Sien, besluit ze om deze nieuwe vrouw in zijn leven van dichterbij te bekijken. Sas vindt dat haar relatie in een sleur zit en zoekt een gemeenschappelijke hobby. Nicole leert onverwacht de vrouw van haar minnaar kennen.

Aflevering 6

31 min

De kinderen van Anna gaan vanaf nu week om week bij Ben en Sien wonen. Anna heeft het er moeilijk mee en bedenkt een drastisch plan om de kinderen toch te zien. Gunther heeft stress: hij moet een verjaardagscadeau kopen voor Sas. Nicole haar relatie met de getrouwde man komt onder druk te staan wanneer zijn vrouw achter hun affaire komt.

Aflevering 7

29 min

Anna weet niet dat Gunther de vriendin van Ben heeft uitgenodigd voor een etentje met de vriendenkring, terwijl zij niet is uitgenodigd. Anna ontdekt dat Vic een Pokémonkaart heeft gepikt van de dochter van Sas en Gunther. Ze besluit om de kaart onmiddellijk terug te gaan geven. En dit op de avond van het etentje.

Aflevering 8

29 min

Anna haat lopen en heeft altijd een excuus om niet mee te doen aan de jaarlijkse sponsorloop op school. Wanneer ze van Vic te weten komt dat Sien dit jaar meeloopt, wordt Anna strijdlustig. Vinden haar jongens Sien nu echt leuker, sportiever en cooler dan haar?!

Aflevering 9

29 min

Sien maakt zich zorgen als ze merkt dat Lou haar begint te testen. Wanneer Ben hem de les wil spellen, komt hij te weten dat Lou het moeilijk heeft. Anna moet toegeven aan de vriendinnen dat ze al lang geen man meer in haar bed heeft gehad, maar bij de oplossing van Nicole heeft ze ook haar bedenkingen.

Aflevering 10

29 min

Wanneer Anna Willem ontmoet, heeft Sien meteen door dat Anna Willem wel ziet zitten. Dit kan ze alleen maar toejuichen, want als Anna weer gaat daten, dan zal ze vast minder aanwezig zijn in haar leven. Met goede bedoelingen pusht ze de situatie net iets te hard.

Aflevering 11

30 min

Anna hoort van Vic en Lou dat Ben en Sien uit elkaar zijn. Ze maakt zich zorgen dat Ben nu zijn voeten gaat vegen aan de huishoudelijke taken en ze gaat daarom op zoek naar een nieuwe vrouw voor hem. Nicole, die veertig wordt, laat duidelijk merken dat ze haar verjaardag niet wil vieren.

Aflevering 12

29 min

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was...

Aflevering 13

30 min

Wanneer Anna van Nicole en Sas te horen krijgt dat Sien zwanger is, heeft ze even tijd nodig om dit nieuws te verwerken. Sas zit met de handen in het haar omdat Lente haar communie niet wil doen. Lou vertrekt boos na een ruzie met Vic met de fiets naar een vriendje. En Ben en Sien zijn in een heftige discussie verzeild geraakt over de baby.

Zie Mij Graag

  • 2017
  • Komedie, Romantiek, Nederlands
  • 2 Seizoenen

Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Ze zou nu het liefst permanent onder haar fleecedekentje liggen en niemand meer zien, maar dat is buiten haar hartsvriendinnen Nicole en Saskia gerekend. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en zij zorgen ervoor dat Anna vol frisse moed op zoek gaat naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet... een nieuwe prins op het witte paard. Maar daarbij gaat ze soms een stapje te ver.

Acteurs
Alejandra Theus
Stan Van Samang
Tine Embrechts
Taal
Nederlands
Genre
Komedie, Romantiek, Nederlands