Mijn Kijklijst
Terug

Zie Mij Graag

  • 2017
  • Komedie, Romantiek, Nederlands
  • 3 Seizoenen

Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Ze zou nu het liefst permanent onder haar fleecedekentje liggen en niemand meer zien, maar dat is buiten haar hartsvriendinnen Nicole en Saskia gerekend.Lees meer

Genre
Komedie, Romantiek, Nederlands
Acteurs
Alejandra Theus
Stan Van Samang
Tine Embrechts
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Aflevering 1

30 min

Anna moet haar echtscheidingspapieren gaan tekenen op de rechtbank. Ze twijfelt of ze het wel alleen zal aankunnen met twee kinderen en vooral: zonder man. Ben woont al drie maanden in bij zijn beste vriend Gunther en diens vrouw Sas. Sas vindt het welletjes en wil dat Ben een eigen woning zoekt.

Aflevering 2

28 min

Ben neemt zijn twee zonen een weekendje mee naar de Ardennen. Anna besluit het ervan te nemen met haar vriendinnen en bestelt een fles cava, en nog een, en nog een. Ben wil zich bewijzen als verantwoordelijke papa, maar bij de eerste stop op een parkeerplaats is hij ze al kwijt.

Aflevering 3

29 min

Anna wil bewijzen tegenover Ben dat 'single zijn' niet zielig is. Ze geeft een groot feest in haar tuin. Tegen beter weten in én om te bewijzen dat ze helemaal over haar scheiding heen is, nodigt Anna de vrouw uit waarmee Ben haar bedrogen heeft tijdens hun huwelijk.

Aflevering 4

29 min

Anna ziet Ben met een nieuw liefje van 21 jaar. Het steekt dat ze vervangen is door een jonger exemplaar. Anna wil weer jong zijn en ze besluit dat ze terug dingen gaat doen die ze deed toen ze jong was.

Aflevering 5

29 min

Anna surft op Facebook en besluit dat al haar kennissen een boeiender leven hebben dan zij. Ze wil bewijzen dat ze niet saai is. Anna faket met valse foto's op Facebook dat ze een actief leven heeft. Ze wordt verslaafd aan likes.

Aflevering 6

29 min

Sinds de scheiding zit Ben nu aan zijn vijfde vriendin. De teller staat bij Anna nog steeds op nul. Anna besluit dat het tijd is voor haar eerste lief na de scheiding. Ze zoekt haar heil in internetdaten en vindt de perfecte match.

Aflevering 7

29 min

De schoolcijfers van Vic zijn achteruit gegaan. Anna geeft zichzelf de schuld omdat ze sinds de scheiding minder aandacht heeft voor het schoolwerk van de kinderen. Ze gaat er meer tijd voor maken.

Aflevering 8

29 min

Het is bijna de eerste Valentijn na de scheiding. Anna wil op valentijnsavond niet alleen zijn en boekt voor die avond een tafel voor twee in een restaurant. Nu nog een date.

Aflevering 9

30 min

Sas heeft een powerpointpresentatie gemaakt met daarin de plus- en de minpunten van Gunther. Bij toeval leest Gunther de presentatie, maar hij leest enkel de eerste pagina waar de minpunten op staan.

Aflevering 10

29 min

Vic heeft een nieuwe leraar: Jeroen, een hottie. Een single hottie waar alle mama's verliefd op zijn. Ook Anna. Ze gaat 'toevallig' naar het zwembad wanneer Vic zwemles heeft. Samen met Sas en Nicole.

Aflevering 11

29 min

Ben ontdekt dat Jeroen de nieuwe vriend is van Anna. Nicole wil promotie maken in het ziekenhuis. Daarvoor moet ze in een goed blaadje komen bij de seksistische ziekenhuisdirecteur die beslist over de promotie.

Aflevering 12

29 min

Anna en Jeroen zijn een maand samen. Maar Jeroen wil snel gaan en vraagt de huissleutel. Ze twijfelt, is dit niet te snel?

Aflevering 13

30 min

Op de dag dat Sas en Gunther trouwen, staat Anna voor een verscheurende keuze: Ben of Jeroen. Sas waarschuwt Anna: ze wil geen scènes op haar feest. Anna kan geen 'nee' zeggen tegen beide aanbidders.

Zie Mij Graag

  • 2017
  • Komedie, Romantiek, Nederlands
  • 3 Seizoenen

Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Ze zou nu het liefst permanent onder haar fleecedekentje liggen en niemand meer zien, maar dat is buiten haar hartsvriendinnen Nicole en Saskia gerekend. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en zij zorgen ervoor dat Anna vol frisse moed op zoek gaat naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet... een nieuwe prins op het witte paard. Maar daarbij gaat ze soms een stapje te ver.

Acteurs
Alejandra Theus
Stan Van Samang
Tine Embrechts
Taal
Nederlands
Genre
Komedie, Romantiek, Nederlands