Mijn Kijklijst
Terug

Mocro Maffia

  • 2020
  • Nederlands, Misdaad, Actie
  • 2 Seizoenen

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen.Lees meer

Genre
Nederlands, Misdaad, Actie
Acteurs
Achmed Akkabi
Nasrdin Dchar
Daan Schuurmans
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 2

Afl. 1: Paraat

44 min

Ondergedoken probeert Muis de dood van zijn broer Elias te vergeten. Rein heeft een vermoeden waar Romano te vinden is, maar Mo de Show probeert hem de zoektocht uit zijn hoofd te praten.

Afl. 2: xPurmerend19

41 min

Gewapend met een kofferbak vol met gannoes openen Muis en Stille samen met nieuwe rekruten Haak en Domino's de jacht op Taliban. Als de verveling toeslaat, besluiten ze een belhuisje te rippen. Dit blijkt een opslagplek van een groep uit de Bijlmer. Mo de Show wordt onder druk gezet door Matthijs.

Afl. 3: Welke Kk Zwemles

41 min

Romano en Potlood zijn het land uit gevlucht. Taxi verrast Paus en Tatta met een riskant cadeau in de haven van Rotterdam.

Afl. 4: Calabria Dinnemok

37 min

Mo doet op eigen houtje zaken met Sandro, een Italiaanse crimineel die onderduikt in Amsterdam. Potlood en Eiffel zijn samen op pad om een klus te klaren voor Ian.

Afl. 5: Ewa Maghrebi

38 min

Muis en Domino's krijgen een vervelend bericht over hun vriend Haak. Paus gaat naar Antwerpen voor een afspraak met de Colombiaanse Tia Alvarez.

Afl. 6: Jagen

40 min

Adil komt in het nauw als hij hoort dat de vader van Muis met de politie praat. Mo de Show krijgt promotie. Taliban mag eindelijk op jacht van Paus.

Afl. 7: Komt Goed

40 min

Potlood keert terug in Amsterdam, maar stuit daar op een ontevreden Gladde en een onbereikbare Adil.

Mocro Maffia

  • 2020
  • Nederlands, Misdaad, Actie
  • 2 Seizoenen

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Acteurs
Achmed Akkabi
Nasrdin Dchar
Daan Schuurmans
Robert de Hoog
Mandela Wee Wee
Anniek Pheifer
Taal
Nederlands
Genre
Nederlands, Misdaad, Actie