Mijn Kijklijst
Terug

The Best of The Voice Worldwide

  • 2018
  • 1 Seizoen

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.Lees meer

Taal
Engels

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

83 min

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

Aflevering 2

50 min

We zien onder meer spraakmakende optredens uit de Britse en de Amerikaanse 'Voice'. Ook zien we de leukste optredens van dragqueens en een compilatie van de grappigste momenten van de Amerikaanse 'Voice'-coaches.

Aflevering 3

50 min

De Britse Rick kampte jarenlang met overgewicht. Hij is enorm afgevallen en heeft zichzelf leren zingen. In Duitsland zien we de muzikale Stas, een vluchteling uit Oekraïne. Lukt het hem om de stoelen te laten draaien?

Aflevering 4

51 min

We zien onder meer de Australische Gemma Lyon. Zij zingt het nummer 'Say My Name' van Destiny's Child. Coach Kelly Rowland is zo onder de indruk dat ze het podium oprent en samen met Gemma het nummer nogmaals zingt.

Aflevering 5

50 min

In Groot-Brittannië zien we onder meer Ash Morgan, een jongen die in het dagelijks leven lesgeeft aan verstandelijk gehandicapten. Zingen is een hobby, maar als hij begint, blaast hij de coaches bijna omver.

Aflevering 6

49 min

We zien onder meer Adam uit Australië. Hij heeft Gilles de la Tourette en heeft duidelijk last van zijn aandoening. Als hij begint te zingen, lijkt er een wonder te gebeuren. Ook zien we een aantal verrassende covers.

Aflevering 7

43 min

We zien de auditie van de Amerikaanse Dave Crosby. Hij wordt aangemoedigd door zijn 4-jarige dochtertje. Ook zien we de ontroerende auditie van de blinde Vernon uit Zuid-Afrika, die zichzelf heeft leren zingen.

Aflevering 8

43 min

Kevin was vroeger een van de leden van de boyband Liberty X. Hij blijkt het ook solo goed te doen! Onze eigen 'Voice'-winnaar Jim komt voorbij en we zien hoe twee Amerikaanse 'Voice'-coaches elkaar in de haren vliegen.

Aflevering 9

43 min

In de studio van 'The Voice' zien we hoe Will.i.am samen met de band razendsnel een compleet nieuw nummer produceert. Ook zien we de extreem talentvolle 14-jarige Brynn Cartelli in een battle met Dylan Hartigan.

Aflevering 10

43 min

Naomi is bevriend met coach Ricky Martin en doet auditie terwijl Ricky niet weet dat ze meedoet. De 16-jarige Riley zingt een nummer van Frank Sinatra. Coach Adam is groot liefhebber en stapt het podium op voor een duet.

Aflevering 11

43 min

De Australische Sheldon heeft een lastige jeugd gehad. Hij maakt dit kenbaar in een zelf herschreven hit van coach Boy George. Ook zien we een compilatie met de meest bijzondere momenten van will.i.am bij 'The Voice'.

The Best of The Voice Worldwide

  • 2018
  • 1 Seizoen

Talentenjacht met de beste, meest opvallende en ontroerende 'Voice'-momenten uit de hele wereld. Met 65 lokale versies, uitgezonden in meer dan 180 landen, is 'The Voice' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Uit de meer dan 275 seizoenen zie je alleen de beste performances met de reacties van de vaak wereldberoemde coaches.

Taal
Engels