Mijn Kijklijst
Terug

Ragas Reist Rond

  • 2018
  • 1 Seizoen

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen.Lees meer

Acteurs
Bastiaan Ragas
Tooske Ragas
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

43 min

De familie Ragas neemt afscheid van Nederland om bij de familie Van der Marel te beleven hoe het is om in Brunei te wonen. Bastiaan gaat onder meer met wiskundeleraar Gert Jan mee naar een van 's werelds beste scholen.

Aflevering 2

43 min

De familie Ragas gaat back to basic in Mongolië. Ze verblijven vijf dagen bij de Amsterdamse Bert die zeventien jaar geleden voor de liefde Nederland heeft verruild voor de Mongoolse Steppe.

Aflevering 3

42 min

De familie Ragas beleeft een totale cultuurclash in de Japanse miljoenenstad Nagoya. Iedereen moet erg wennen aan de drukte, maar ook aan de buitengewone beleefdheid, regels en gedachtegangen.

Aflevering 4

42 min

De familie Ragas is te gast bij de familie Siemonsma op het Indonesische eiland Bali. Hun kinderen gaan naar de Green School, waar spiritualiteit, intelligentie, lichaam en emotie centraal staan.

Aflevering 5

42 min

De familie Ragas ontdekt hoe voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts met haar gezin woont en leeft in Zuid-Afrika. Arts en haar man runnen daar hun eigen reisbureau.

Aflevering 6

43 min

De familie Ragas leeft in Zimbabwe het leven van Annet uit Winschoten. Annet heeft een bijzondere band opgebouwd met de olifant Nkanyezi.

Ragas Reist Rond

  • 2018
  • 1 Seizoen

Realityprogramma waarin Bastiaan en Tooske Ragas met hun vier kinderen in het leven van bijzondere, spraakmakende en unieke gezinnen over de hele wereld stappen. Ze laten hun drukke leven in Nederland tijdelijk achter zich en trekken de wereld in, waarbij ze steeds vijf dagen bij een gezin logeren om het leven in het buitenland te ervaren. Zo slapen ze in de jungle van Brunei, de bruisende wereldstad Tokyo en op de steppe van Mongolië. Ze logeren niet alleen bij de gezinnen, maar stappen letterlijk in hun leven. Van sociale activiteiten tot werk, huishouden en leef- en eetgewoonten: op alle gebieden passen ze zich aan de gezinnen aan.

Acteurs
Bastiaan Ragas
Tooske Ragas
Taal
Nederlands