Terug

The Powerpuff Girls

  • 2017
  • Kinderserie
  • 2 Seizoenen

NEDERLANDS GESPROKEN. De Powerpuff Girls hebben superkrachten, maar verschillen qua sterke en zwakke punten niet van andere meiden. Volg hen tijdens hun spannende en krankzinnige avonturen!

Genre
Kinderserie
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Aflevering 1

10 min

Buttercup brengt steeds meer tijd door met een groep ondeugende skatemeiden, zodat het lijkt alsof de Powerpuff Girls nog maar een duo zijn - tot het grote genoegen van prinses Morbucks, die maar wat graag de plaats van Buttercup wil innemen.

Aflevering 2

10 min

Bubbles overtuigt de professor om zijn nieuwe transformatiestraal te gebruiken op haar nieuwe vriend Danny de Pony om te voren in de eenhoorn die hij altijd al wilde zijn. Maar als de professor hem in een monster verandert, moet zij Danny zien te stoppen voordat hij Townsville vernietigt!

Aflevering 3

10 min

Blossom en Buttercup doen zich tegoed aan snoep en worden 's ochtends wakker zonder zich te herinneren wat er de vorige avond is gebeurd, en waar Bubbles is! Ze de gebeurtenissen van de vorige avond reconstrueren en Bubbles terugvinden voordat de professor terugkeert!

Aflevering 4

10 min

De meiden zijn het beu om de kleinsten te zijn op hun nieuwe school en overtuigen de professor om een toverdrankje te maken dat hen ouder maakt! Helaas nemen ze er teveel van en veranderen ze in bejaarden, waarmee ze een perfect doelwit vormen voor Mojo Jojo!

Aflevering 5

10 min

Wanneer Bubbles haar arm breekt en een superkrachtige robotarmspalk krijgt, moet ze afleren om terughoudend te zijn en haar woeste kant omarmen om de sinistere Pack Rat te kunnen verslaan!

Aflevering 6

10 min

De burgemeester doet een beroep op de PowerPuff Girls na het vertrek van zijn assistente, maar de meiden krijgen het zo druk dat ze per ongeluk de gevaarlijke Bianca Bikini aanstellen als zijn nieuwe assistent.

Aflevering 7

10 min

Het enthousiasme van Bubbles over een schoonheidswedstrijd ebt weg wanneer Blossom en Buttercup alle aandacht van het publiek naar zich toe trekken. Maar wanneer een mysterieuze tiara de deelnemers problemen bezorgt, realiseren de meiden dat er ergere dingen in het leven zijn.

Aflevering 8

10 min

Wanneer Bubbles twee kaartjes wint voor de favoriete band van de meiden, Sensitive Thugz, wedijveren Blossom en Buttercup om het tweede kaartje. Maar wanneer het vliegtuig van de burgemeester op Monster Island neerstort, moeten zij hun rivaliteit opzij zetten om hem te redden.

Aflevering 9

10 min

Tijdens een gevecht merken Buttercup en Bubbles tot hun verbazing dat ze er krachten bij hebben gekregen. Blossom vraagt zich af wanneer zij nieuwe krachten krijgt.

Aflevering 10

10 min

Door een woedeaanval van Buttercup weet Man-Boy te ontsnappen. Buttercup probeert allerlei therapieën uit om innerlijke rust te vinden, maar wanneer haar vijand terugkeert om wraak te nemen, moet ze een evenwicht vinden tussen slaan en knuffelen om hem te kunnen verslaan.

Aflevering 11

11 min

Een mysterieuze regenboog maakt iedereen overdreven gelukkig. De Powerpuff Girls moeten achterhalen waar de regenboog eindigt om de normale gang van zaken in Townsville te herstellen.

Aflevering 12

10 min

De Powerpuff Girls laten hun toekomst voorspellen. Maar wanneer de waarzegger hen vertelt dat zij zullen worden vernietigd, moeten zij een manier vinden om te voorkomen dat de voorspelling uitkomt.

Aflevering 14

10 min

Buttercup steelt Octi om Bubbles een lesje te leren, maar wil vervolgens geen afscheid van hem nemen.

Aflevering 15

10 min

Een sneeuwbui redt Blossom van een jongen die haar uit heeft gevraagd. Ze besluit om haar ijsadem te gebruiken om het weer zo te houden, ook al wordt Townsville daarmee in een eeuwige winter wordt gestort, compleet met verschrikkelijke sneeuwmannen!

Aflevering 16

10 min

De professor heeft alleen nog maar aandacht voor zijn nieuwe vriendin. De PowerPuff Girls voelen zich verwaarloosd en smeden plannen om de geliefden uit elkaar te drijven.

Aflevering 17

10 min

Wanneer Blossom zich iets te enthousiast op de grote schoonmaak stort, bevrijdt ze per ongeluk een groep kwade geesten.

Aflevering 18

10 min

Wanneer een beroemde wetenschapper de school bezoekt, stelt Blossom alles op alles om indruk op hem te maken, zelfs als ze Townsville daardoor in gevaar moet brengen!

Aflevering 19

10 min

Wanneer het coolste meisje van school vriendschap met de Powerpuff Girls sluit, raken de meiden zo in haar ban dat ze besluiten om handlangers te worden bij een reeks van avontuurlijke misdaden.

Aflevering 20

10 min

Wanneer de schoolfotograaf een kiekje van Bubbles maakt dat haar niet bevalt, krijgt haar slechte kant de overhand.

Aflevering 21

10 min

Blossom en Bubbles zijn ziek. Buttercup besluit om hen een dag lang te verzorgen.

Aflevering 22

10 min

Bubbles vindt een babymonster in het park en staat erop om het te adopteren, zonder over de gevolgen na te denken.

Aflevering 23

10 min

Wanneer de Fashionista's een nieuwe hersenspoelende kledingreeks introduceren, moeten de PowerPuff Girls de modegekte een halt toeroepen voordat het te laat is.

Aflevering 24

10 min

Wanneer een deftige prinses Townsville aandoet voor een missie, komen de meiden erachter dat de superheldenaanpak niet altijd de beste is.

Aflevering 25

10 min

De Amoeba Boys richten een ravage op het internet aan. Bubbles moet haar zussen hacken om haar vijanden een halt toe te roepen.

Aflevering 26

10 min

Wanneer iemand al het water in Townsville steelt, moeten de PowerPuff Girls de woestenij van Townsville trotseren om het water terug te krijgen.

Aflevering 27

10 min

Tijdens hun poging om hun verwaarloosde groentetuin op te knappen stuiten de Powerpuff Girls op een uit de kluiten gewassen rups. Ze besluiten de zorg voor deze veelvraat op zich te nemen.

Aflevering 28

10 min

Bubbles merkt zich dat zij en de professor elkaar weinig te vertellen en gaat daarom met hem op avontuur.

Aflevering 29

10 min

Wanneer Morbucks zich kandidaat stelt om voorzitter van de schoolvereniging te worden, daalt Blossom naar haar niveau af in een poging om de verkiezingen te winnen.

Aflevering 30

10 min

De laatste uitvinding van de professor richt een ravage aan in huis. De Powerpuff Girls moeten de uitvinding een halt toeroepen voordat die ontsnapt.

Aflevering 31

10 min

Het lukt Blossom maar niet om lid te worden van haar favoriete schoolvereniging. Ze probeert zich voor te stellen hoe haar leven eruit zou zien als ze lid van andere verenigingen zou worden.

Aflevering 32

10 min

De meiden komen in de problemen wanneer ze zichzelf op een regenachtige dag proberen te vermaken.

Aflevering 33

10 min

Buttercup komt in de nesten te zitten wanneer ze een coole gitaar van een hardrocker koopt.

Aflevering 34

10 min

Donny de Eenhoorn komt op bezoek. Bubbles wordt jaloers op zijn nieuwe vriendin.

Aflevering 35

10 min

Nadat het laatste experiment van de professor ontspoort, proberen de PowerPuff Girls hem iets te overdreven voor gevaar te behoeden.

Aflevering 36

10 min

Wanneer Morbucks al haar geld verliest, probeert Blossom om haar op het goede pad te krijgen.

Aflevering 37

10 min

Er verschijnen allerlei negatieve artikelen over de PowerPuff Girls op het internet. De meiden komen erachter dat dit het werk van Silico is.

Aflevering 38

10 min

Wanneer de meiden de waarschuwingen van de professor negeren en losgaan op de schommel, heeft dat onverwachte gevolgen.

Aflevering 39

10 min

Blossom neemt teveel hooi op haar vork, waardoor Buttercup en Bubbles het met zijn tweeën moeten zien te rooien.

Aflevering 40

10 min

Om aan de greep van een monster te ontsnappen moeten de PowerPuff Girls hem een eng verhaal vertellen.

Aflevering 41

2 min

Buttercup probeert haar basketbalvaardigheden tevergeefs in de lunchroom uit.

Aflevering 42

2 min

Blossom verslaapt zich en moet alles op alles zetten om op tijd op school te komen, zodat ze haar perfecte aanwezigheidsscore op peil kan houden.

Aflevering 43

2 min

De meiden spelen pingpong in en rond Townsville, en de verliezer moet de afwas doen.

Aflevering 44

2 min

De plannen van Bubbles om haar eigen beauty-vlog te maken worden gedwarsboomd door Blossom en Buttercup.

Aflevering 45

1 min

Geniet van een uitgebreide videoclip van het thema van de PowerPuff Girls.

The Powerpuff Girls

  • 2017
  • Kinderserie
  • 2 Seizoenen

NEDERLANDS GESPROKEN. De Powerpuff Girls hebben superkrachten, maar verschillen qua sterke en zwakke punten niet van andere meiden. Volg hen tijdens hun spannende en krankzinnige avonturen!

Taal
Nederlands
Genre
Kinderserie