Terug

Imposters

  • 2018
  • Komedie, Drama
  • 2 Seizoenen

Maddie is een verleidelijke oplichtster, die telkens een nieuwe persoonlijkheid aanneemt en daarna mannen (en vrouwen) verliefd op haar laat worden. Ze trouwt met hen en verdwijnt vervolgens met al hun geld en genoeg belastende informatie om hen ervan te weerhouden om aangifte te doen.Lees meer

Genre
Komedie, Drama
Acteurs
Inbar Lavi
Rob Heaps
Parker Young
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: My So-Called Wife

43 min

Ezra Bloom denkt dat hij op het punt staat om met zijn droomvrouw in het huwelijksbootje te stappen, maar dan blijkt dat zij een oplichtster is en hij haar laatste slachtoffer. Terwijl zij de stad uitvlucht, smeedt Ezra plannen met een onwaarschijnlijke bondgenoot.

Afl. 2: My Balls, Dickhead

41 min

Maddie probeert een nieuw slachtoffer aan de haak te slaan, maar voelt zich aangetrokken tot de mysterieuze Patrick. Ezra en Richard merken dat mensen oplichten moeilijker is dan het lijkt... en doen een verrassende ontdekking.

Afl. 3: We Wanted Every Lie

40 min

Ezra, Richard en Jules vinden het aanknopingspunt dat ze nodig hebben om de verblijfplaats van Maddie te vinden. Maddie's belangstelling voor Patrick doet de alarmbellen rinkelen bij Max, Sally en hun gevaarlijke baas, The Doctor.

Afl. 4: Cohen, Lenny Cohen

40 min

Ezra, Richard en Jules bezoeken de ouders van Maddie. Sally doet een ontdekking met gevaarlijke gevolgen. Maddie zoekt toenadering tot Patrick. Lenny Cohen duikt op om orde op zaken te stellen.

Afl. 5: Is a Shark Good or Bad?

40 min

Ezra, Richard en Jules beginnen te genieten van hun leven als oplichters en zitten Maddie steeds dichter op de hielen. Lenny Cohen ruimt Sally's rommel op. Maddie is kapot van de nieuwe opdracht die The Doctor haar geeft.

Afl. 6: The Maddie Code

40 min

Patrick organiseert een verjaardagsfeest voor Maddie met een paar onverwachte gasten. Max ontpopt zich tot redder in nood. Richard doet een schokkende ontdekking.

Afl. 7: Frog-Bikini-Eiffel Tower

39 min

Tijdens een onverwachte reis naar huis komt Ezra op een keerpunt te staan. Het uitje van Maddie en Patrick staat half in het teken van romantiek en half in het teken van misleiding. Het verleden van Jules begint hem parten te spelen.

Afl. 8: In the Game

40 min

Ezra, Richard en Jules voorzien Maddie van levensveranderende informatie. Maddie en Max vatten een plan op om hun levens te redden, maar daarvoor hebben ze de hulp van de drie slachtoffers van Maddie nodig. Maddie en Patrick smeden huwelijksplannen.

Afl. 9: Ladies and Gentlemen, the Doctor Is In

40 min

De bruiloft nadert. Maddie probeert uit alle macht om haar plan op de rails te houden. Patrick probeert een deal met Ezra te sluiten. Max brengt Richard de kneepjes van het vak bij. Jules heeft een onverwachte ontmoeting.

Afl. 10: Always Forward, Never Back

40 min

Terwijl Patrick en Maddie elkaar het jawoord geven, vindt de langverwachte confrontatie tussen de oplichters en de FBI plaats. Het is alleen onduidelijk aan wiens kant Maddie staat, en wie als winnaar eindigt.

Imposters

  • 2018
  • Komedie, Drama
  • 2 Seizoenen

Maddie is een verleidelijke oplichtster, die telkens een nieuwe persoonlijkheid aanneemt en daarna mannen (en vrouwen) verliefd op haar laat worden. Ze trouwt met hen en verdwijnt vervolgens met al hun geld en genoeg belastende informatie om hen ervan te weerhouden om aangifte te doen. Het werkt elke keer, totdat haar laatste slachtoffers, Ezra, Richard en Jules, besluiten om hun krachten bundelen en haar op te sporen. Maar om Maddie te vangen moeten de drie mannen eerst zelf meesteroplichters worden.

Acteurs
Inbar Lavi
Rob Heaps
Parker Young
Taal
Engels
Genre
Komedie, Drama