Terug

Temptation Gossip

  • 2019
  • Programma
  • 2 Seizoenen

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island.Lees meer

Genre
Programma
Acteurs
Olcay Gulsen
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 2

Aflevering 1

10 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de eerste twee afleveringen van Temptation Island. De altijd goedlachse verleider Jaimy vertelt met meer dan 100 vrouwen het bed te hebben gedeeld en regelmatig wilde afterparty’s te hebben met zijn vader.

Aflevering 2

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de derde aflevering van Temptation Island. De sexy verleidster Ayleen vertelt meer dan 12 kilo te zijn afgevallen door toedoen van een vleesetende bacterie en zegt zichzelf bovendien een stuk mooier te vinden dan haar Temptation-liefdesrivale Milou.

Aflevering 3

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de vierde aflevering van Temptation Island. De hete verleider Timone is zó gek op zichzelf dat hij meer dan 30 selfies per dag maakt en wil het liefste iedere dag van de week een andere vrouw in zijn bed krijgen.

Aflevering 4

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de vijfde aflevering van Temptation Island. De charmante verleider Danicio vertelt talloze vrouwen gehad te hebben (‘zolang het maar een vagina heeft’) en dat een oude vlam zelfs ooit in zijn bed heeft gepoept.

Aflevering 5

10 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de vijfde aflevering van Temptation Island. De Brabantse verleidster Demi vertelt dol te zijn op experimenteren met kinky seks en in het verleden ook regelmatig op de vuist te zijn gegaan met andere meiden.

Aflevering 6

8 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de zesde aflevering van Temptation Island. De nieuwe verleider Hung vertelt niet onder de indruk te zijn van de looks van Sidney en Roger en het geloof in monogame relaties volledig verloren te zijn.

Temptation Gossip

  • 2019
  • Programma
  • 2 Seizoenen

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island. Olcay stelt de kandidaat ‘vurige vragen’, confronteert hem of haar met de meest spraakmakende fragmenten uit de aflevering en neemt de laatste gossip door.

Acteurs
Olcay Gulsen
Taal
Nederlands
Genre
Programma