Terug

Temptation Gossip

  • 2019
  • Programma
  • 2 Seizoenen

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island.Lees meer

Genre
Programma
Acteurs
Olcay Gulsen
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 2

Aflevering 1

10 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de eerste twee afleveringen van Temptation Island. De altijd goedlachse verleider Jaimy vertelt met meer dan 100 vrouwen het bed te hebben gedeeld en regelmatig wilde afterparty’s te hebben met zijn vader.

Aflevering 2

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de derde aflevering van Temptation Island. De sexy verleidster Ayleen vertelt meer dan 12 kilo te zijn afgevallen door toedoen van een vleesetende bacterie en zegt zichzelf bovendien een stuk mooier te vinden dan haar Temptation-liefdesrivale Milou.

Aflevering 3

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de vierde aflevering van Temptation Island. De hete verleider Timone is zó gek op zichzelf dat hij meer dan 30 selfies per dag maakt en wil het liefste iedere dag van de week een andere vrouw in zijn bed krijgen.

Aflevering 4

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de vijfde aflevering van Temptation Island. De charmante verleider Danicio vertelt talloze vrouwen gehad te hebben (‘zolang het maar een vagina heeft’) en dat een oude vlam zelfs ooit in zijn bed heeft gepoept.

Aflevering 5

10 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de zesde aflevering van Temptation Island. De Brabantse verleidster Demi vertelt dol te zijn op experimenteren met kinky seks en in het verleden ook regelmatig op de vuist te zijn gegaan met andere meiden.

Aflevering 6

8 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de zevende aflevering van Temptation Island. De nieuwe verleider Hung vertelt niet onder de indruk te zijn van de looks van Sidney en Roger en het geloof in monogame relaties volledig verloren te zijn.

Aflevering 7

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de achtste aflevering van Temptation Island. De Vlaamse verleider Quinten doet een boekje open over Laura en laat aan Olcay zien prachtig te kunnen zingen.

Aflevering 8

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de negende aflevering van Temptation Island. Verleider Jietse vertelt aan Olcay vreselijk gepest te zijn op de middelbare school en biecht op stiekem behoorlijk kinky te zijn in bed.

Aflevering 9

10 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de tiende aflevering van Temptation Island. De charmante verleider Geatan geeft Olcay een danslesje en vertelt over zijn bijzondere band met Demi.

Aflevering 10

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de elfde aflevering van Temptation Island. Verleidster Lizzy doet een boekje open over haar fling met Roger ēn vertelt ooit juwelen te hebben gestolen.

Aflevering 11

10 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de twaalfde aflevering van Temptation Island. Roger vertelt over de breuk met Laura en of hij Lizzy nog heeft gezien na Temptation Island.

Aflevering 12

10 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de twaalfde aflevering van Temptation Island. Laura vertelt over bedreigingen op straat en dat ze toch best een stoute kant heeft.

Aflevering 13

10 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de veertiende aflevering van Temptation Island. Morgan ziet voor het eerst de beelden waarop Rodanya vreemdgaat met Danicio en vertelt dat hij eigenlijk geen relatie wilde met Rodanya.

Aflevering 14

9 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de vijftiende aflevering van Temptation Island. Milou vertelt last te hebben gehad van heftige depressies en haalt op de valreep van het seizoen flink uit naar Rodanya.

Temptation Gossip

  • 2019
  • Programma
  • 2 Seizoenen

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundige én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island. Olcay stelt de kandidaat ‘vurige vragen’, confronteert hem of haar met de meest spraakmakende fragmenten uit de aflevering en neemt de laatste gossip door.

Acteurs
Olcay Gulsen
Taal
Nederlands
Genre
Programma