Terug

Temptation Gossip

  • 2019
  • Programma
  • 3 Seizoenen

In Temptation Gossip gaat RTL Boulevard-presentator Ferry Doedens op dreamdate met de kandidaten van Temptation Island VIPS.

Genre
Programma
Acteurs
Olcay Gulsen
Ferry Doedens
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Aflevering 1

13 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. De woestaantrekkelijke verleidster Kelly is deze keer te gast en onthult onder andere hoe zij aan haar perfecte lijf is gekomen en de waarheid achter haar blonde lokken.

Aflevering 2

14 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. De altijd vrolijke Danique vertelt hoe het nou echt zit tussen haar en Stefano die met zijn vriendin op Temptation is.

Aflevering 3

13 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Verleider Karim blijkt alles te doen voor de game en je moet een hoog rapportcijfer hebben om met hem in bed te duiken.

Aflevering 4

15 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Verleidster Charissa komt binnen als een behoorlijke pittige tante op het eiland. Maar niets is minder waar en zij barst op de stoel bij Olcay uit in tranen.

Aflevering 5

14 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Rowena is tot tranen geroerd als zij beelden te zien krijgt van de pittige verleidster Charissa.

Aflevering 6

15 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. De altijd grappige Jay heeft een aparte bekentenis over zijn seksleven. Al zijn projecten worden in een bijzonder boekje bijgehouden.

Aflevering 7

15 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Fatima Moreira de Melo met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Verleider Alex Maas verbaasde vriend en vijand door weer terug te komen in Temptation en hij is wel erg zeker van zijn zaak dat hij Rossana weer zal verleiden…

Aflevering 8

14 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Verleidster Fabiola is misschien wel de meest spraakmakende van allemaal met haar woeste haren en bijzondere uitspraken. Maar hoe zit dat nu eigenlijk tussen haar en Niels?

Aflevering 9

15 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Niels was stoer genoeg om maar liefst twee keer het Temptation avontuur met zijn vriendin Rosanna aan te gaan. Maar overleven zij ook dit tweede avontuur?

Aflevering 10

13 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Rosanna heeft in twee seizoenen Temptation Island meer meegemaakt dan een gemiddeld persoon in jaren meemaakt. Maar hoe kijkt zij nu zelf terug op het avontuur?

Aflevering 11

16 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Stefano hield zich tijdens het Temptation avontuur lange tijd staande maar de laatste dag ging het toch fout. Hoe kijkt hij hierop terug?

Aflevering 12

14 min

In Temptation Gossip spreekt RTL Boulevard-deskundig én Temptation Island-fan Olcay Gulsen met één van de hoofdpersonen uit de laatste aflevering van Temptation Island Vips. Danique wist het voor zowel Stefano als Donny moeilijk te maken bij Temptation Island, maar uiteindelijk is ze zelf ook gevallen voor Donny. Hoe zit dat nu tussen die twee?

Temptation Gossip

  • 2019
  • Programma
  • 3 Seizoenen

In Temptation Gossip gaat RTL Boulevard-presentator Ferry Doedens op dreamdate met de kandidaten van Temptation Island VIPS.

Acteurs
Olcay Gulsen
Ferry Doedens
Taal
Nederlands
Genre
Programma