Hannibal

Hannibal

 • 2015

  Nieuwe Amerikaanse serie, gebaseerd op de populaire films over psychopathische seriemoordenaar Dr. Hannibal Lecter.

  Genre
  Thriller,
  Misdaad
  Acteurs
  Hugh Dancy,
  Mads Mikkelsen,
  Laurence Fishburne
  Regisseur
  Bryan Fuller
  Taal
  Engels

  Seizoen

  140 min
  Antipasto

  Na het verschrikkelijke bloedbad in zijn huis start Hannibal Lecter een nieuw leven in Italië. Hij wordt daarbij vergezeld door zijn psychiater, dr. Bedelia du Maurier.

  240 min
  Primavera

  Will Graham ontwaakt uit zijn coma. Hij probeert alle gebeurtenissen die plaatsvonden na het bloedbad in Lecters huis voor zichzelf op een rijtje te krijgen.

  341 min
  Secondo

  Will bezoekt Hannibal Lecters ouderlijk huis in Litouwen. Door in zijn verleden te duiken, hoopt Will aanwijzingen te vinden die hem in het heden kunnen helpen.

  440 min
  Aperitivo

  Dr. Fredrick Chilton lijkt op het eerste gezicht gezond en wel te zijn. Hij dringt er bij zijn medeslachtoffers op aan om Will als lokaas voor Hannibal te gebruiken.

  540 min
  Contorno

  Will en Chiyoh zitten Hannibal op de hielen, evenals het duo Jack Crawford en inspecteur Pazzi. Hannibal bereidt zich voor op de confrontatie die onvermijdelijk lijkt.

  640 min
  Dolce

  Hannibal en Bedelia beseffen dat het moment is aangebroken om Florence te verlaten. Jack Crawford trekt Wills loyaliteit in twijfel, terwijl Hannibal zich voorbereidt op de ultieme confrontatie.

  740 min
  Digestivo

  Nadat ze in Italië gevangen zijn genomen door handlangers van Mason Verger, worden Hannibal en Will naar Masons boerderij in Amerika getransporteerd. Alana Bloom vreest voor Wills leven en bedenkt een reddingsplan.

  840 min
  The Great Red D...

  Drie jaar na de ontknoping in Masons boerderij zit Hannibal achter slot en grendel in een psychiatrische inrichting. Hij mag dan achter de tralies zitten, niemand onderschat het gevaar dat hij nog steeds vormt.

  940 min
  ...And the Woma...

  De zoektocht naar seriemoordenaar Dolarhyde wordt uitgebreid. Will probeert zich in de zieke geest van Dolarhyde te verplaatsen. Om een goede profielschets van hem te kunnen maken, roept hij de hulp in van Hannibal.

  1040 min
  ...And the Woma...

  De symbolen die bij verschillende plaatsen delict zijn gevonden, helpen Will en de FBI om de psyche van seriemoordenaar Dolarhyde te doorgronden. Dolarhyde vindt een manier om in contact te komen met Hannibal.

  1140 min
  ...And the Beas...

  Will en Jack zijn er zeker dat seriemoordenaar Dolarhyde opnieuw zal toeslaan tijdens volle maan. Door het ontbreken van concrete aanknopingspunten kunnen ze zijn volgende doelwit niet voorspellen.

  1240 min
  The Number of t...

  De FBI doet een beroep op de expertise van dr. Frederick Chillton om Francis Dolarhyde in de val te lokken. Wills compassie voor Dolarhyde zorgt ervoor dat hij geestelijk steeds verder afglijdt.

  1340 min
  The Wrath of th...

  Wanhopig om Dolarhyde te pakken, bedenkt Will een listig plan waarbij hij gebruik maakt van Hannibal. Will beseft dat hij zijn grootste angsten onder ogen zal moeten komen.