Mijn Kijklijst
Terug

Temptation Island VIPS

  • 2019
  • Nederlands, Reality
  • 2 Seizoenen

Op een exotische bestemming, onder toeziend oog van het gloednieuwe presentatieduo Yolanthe en Kaj wagen voor de allereerste keer bekende koppels zich aan de ultieme relatietest in Temptation Island VIPS.Lees meer

Genre
Nederlands, Reality
Acteurs
Yolanthe Sneijder-Cabau
Kaj Gorgels
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 2

Afl. 1: Toxic

52 min

De koppels komen aan in het paradijslijke Thailand, waar ze nog een laatste nacht met elkaar zullen doorbrengen, maar bij Temptation island is niets wat het lijkt. Na het intreden van de vrijgezellen, die met meer zijn dan ooit, beseffen de koppels dat het 2 zware weken zullen worden.

Afl. 2: The Game Is On

49 min

Vandaag staan er confrontaties op het programma en er komt een mededeling over het vuurwerk van gisteren, vanaf de volgende keer dat ze dit zien, betekent dit dat een gemaakte afspraak werd verbroken. Bovendien is er dit jaar nog een extra twist, de koppels kunnen op een persoonlijk fotolijstje extra schokkende beelden ontvangen. Aan hen om ze te negeren of te accepeteren.

Afl. 3: The Art of Seduction

47 min

De acties van Quentin zijn gespreksonderwerp nummer 1 en dat zorgt er ook voor dat zijn vriendin beelden ontvangt op haar fotolijstje. Vandaag staan er voor de eerste keer single date op het menu. Wie kiest wie? Zijn er al gevoelens in het spel of speelt de verleiding al een rol?

Afl. 4: Baby Don’t Cry

52 min

In de mannenvilla heeft de Miss Temptation verkiezing zijn sporen nagelaten en het gedrag van Thomas wordt druk besproken. Dit zorgt voor extra beelden op het fotolijstje van zijn vriendin Yasmin en hoewel ze zich sterk houdt, slaat de twijfel toe. Voor de eerste keer wordt het kampvuur aangestoken en dit zorgt voor hoogoplaaiende emoties en drastische beslissingen.

Afl. 5: Dangerous Surprise

47 min

De vrouwen ontwaken met een kater na het eerste kampvuur van gisteren. Het lijkt erop dat er nu al drastische beslissingen worden genomen en de angst slaat toe. De mannen krijgen een ontspannende middag op de villa maar met een verrassende wending.

Afl. 6: What Goes Around Comes Around

48 min

De komst van de nieuwe VIP verleidster zorgt voor heel wat commotie en gevoelens. De mannen vrezen dat ze tijdens het feestje gisteren misschien wel te ver zijn gegaan. De verleiding wordt steeds groter en dat wordt duidelijk tijdens nieuwe 1 op 1 dates.

Afl. 7: Hurt

51 min

De mannen zijn nog steeds zwaar aangeslagen door het kampvuur van gisteren. De relatie lijkt voor sommige aan een zijden draadje te hangen. Wanneer er dan ook nog extra beelden voor Quentin op het fotolijstje binnenkomen lijkt alle hoop op een goede afloop weg te zinken.

Afl. 8: Truth or Dare

52 min

Het kampvuur voor de vrouwen betekent het einde van een relatie maar ook het einde van een deelname. Het nieuws dat Quintin en Channah niet terugkeren naar de villa’s zorgt voor heftige emoties maar veel tijd krijgen de koppels niet om te treuren want een nieuw stel maakt zijn opwachting.

Afl. 9: Karma is a Bitch

48 min

De actie van Yasmin tijdens het spelletje truth or dare kent grote gevolgen wanneer Thomas beelden krijgt op zijn fotolijstje, hij neemt dan ook een drastische beslissing. De partners gaan deze middag opnieuw op singles dates met hun favoriete vrijgezellen en deze gaan voor sommige net iets te ver.

Afl. 10: I Kissed A Girl

52 min

Bij de mannenvilla vervagen de grenzen steeds meer en alle mannen laten de verleidsters steeds meer toe. Misschien zijn er zelfs gevoelens in het spel. Voor de vrouwen wordt vanavond opnieuw het kampvuur aangestoken en nadat ze opnieuw getrakteerd worden op vuurwerk belooft dit niet veel goeds.

Afl. 11: A Tropical Nightmare

48 min

Het kampvuur van de avond voordien leidt bij Shirley tot een drastische beslissing die niemand had zien aankomen. Vandaag staan er duodates op het programma met de favoriete vrijgezellen en dat nieuws wordt enthousiast onthaald.

Afl. 12: I Want You To Want Me

50 min

Het kampvuur is bij de mannen ingeslagen als een bom! De kaarten lijken opnieuw geschud en het besef dat dit alles kan veranderen leidt tot heftige reacties. Toch is ook het einde in zicht want de laatste 24 uren van temptation gaan in met de dreamdates.

Afl. 13: Endgame

55 min

De koppels hebben tijdens de dreamdate de nacht doorgebracht met hun grootste temptation en maken zich klaar voor het weerzien met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Na alles wat er is gebeurd kijkt niet iedereen uit naar de hereniging. Het laatste kampvuur beloofd dan ook intens te worden voor velen.

Afl. 14: Nowhere To Run

48 min

Hoe gaat het nu enkele maanden na het laatste kampvuur met de koppels? Zijn ze elk hun eigen weg gegaan of staan ze als koppel sterker dan ooit in het leven?

Temptation Island VIPS

  • 2019
  • Nederlands, Reality
  • 2 Seizoenen

Op een exotische bestemming, onder toeziend oog van het gloednieuwe presentatieduo Yolanthe en Kaj wagen voor de allereerste keer bekende koppels zich aan de ultieme relatietest in Temptation Island VIPS. Doorstaan de koppels deze beproeving of bezwijken ze in Mexico aan de sensuele streken van de hartstochtelijke verleiders en verleidsters?

Acteurs
Yolanthe Sneijder-Cabau
Kaj Gorgels
Taal
Nederlands
Genre
Nederlands, Reality